هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

ویرایش به خاطر یک نکته مهم : تمام سونی و مایکرو فن ها در اسرع وقت به مدیران شرکت های متبوعشون اطلاع بدن که به هیچ وجه به فرانچایز های نینتندو برای مقایسه حتی یک لحطه هم فکر نکنن ... این جور که آمار میگه ماریو به تنهایی توی این نسل (DS و Wii ) خیلی بیشتر از کل انحصاری های هر دو شون رو هم فروخته ، بالای 140 میلیون نسخه :d

یه نکته باحال دیگه اینکه از میون 20 بازی پرفروش تاریخ به غیر از رتبه 13 و 19 ، 18 تای بقیه همه مال نینتندو هستش ، wii sport به تنهایی حدود 68 میلیون نسخه فروخته :d

هر کی داره نظرش رو میگه این جور تاپیک ها برای همین نظر های هستش نه این ک بگی کی طرفدار چی هستش کی نیست .

اون ماریو بد بخت هم مثال بود گفتم که اگه به فروش یا امتیاز باشه ماریو همه بازی های که ما دوست داریم رو میخوره این معنی این رو میده که ماریو از همه بهتره یا بازی عامه پسندانه تری هستش و به همه سلیقه ها میخوره .

اسم هیلو میاد همه بدو بدو میان توی تاپیکش و در عرض چند ساعت کلی پست میزنن...
خوشم میاد اسم از فروش بازیهای مایکروسافت فشارها میره بالا!:lol:
چه بخواین چه نخواین هیلو یک بازی محبوب و عالی هست و فروشش و امتیازاش هم اینو ثابت میکنن.

اسم HALO امد رامین مثل کسای که موش رو آتیش زدن پیداش شد .

رامین کسی تا الن گفته HALO بازی بدی هستش و یا غلط کرده انقدر فروخته یا چیزی به کسی از ما میرسه جز بازی کردن و حال کردن از بازی . صحبت خود من این هستش که کلا درسته این بازی بیشتر از اون بازی های انحصاری سونی که گفته شده بیشتر فروخته آیا واقعا بازی خلی بهتری هستش از تمام اون بازی ها هر کدوم از اون بازی ها طرفدار های خاص خودش رو داره و داستان ها و موضوع ها و سبک های مختلف بر عکس HALO یه بازی عامه پسندانه هستش که همه میتونن باهاش کنار بیان و همه خوششون میاد ازش .

آخرین ویرایش:
بازی باید محبوبیت داشته باشه تا فروش خوبی کنه همچنین باید شخصیت پردازی بازی طوری باشه که گیمر با اون ارتباط برقرار کنه و همیشه تو ذهنش بمونه

مثلا همین KZ2 هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم پلی به نظر من خیلی از Halo سرتره ولی علت فروش خیلی کمی که داره همین عدم محبوبیت و شخصیت پردازی ضعیف بازی هست
مثلا من خودم فقط یکبار Halo 3 رو بازی کردم و خیلی راحت تمام کارکتر ها و داستان بازی رو متوجه شدم ولی با وجود اینکه حدود 5 بار KZ2 رو تموم کردم و چهار ماه کامل مولتی آنلاین بازی کردم حتی اسم کارکتر ها و داستان بازی رو هم نمیدونم

همین Geow با این همه انتقادی که از داستانش میشه ولی شخصیت پردازی قوی داره که باعث میشه از KZ جلوتر بیفته

هر کی داره نظرش رو میگه این جور تاپیک ها برای همین نظر های هستش نه این ک بگی کی طرفدار چی هستش کی نیست .

اون ماریو بد بخت هم مثال بود گفتم که اگه به فروش یا امتیاز باشه ماریو همه بازی های که ما دوست داریم رو میخوره این معنی این رو میده که ماریو از همه بهتره یا بازی عامه پسندانه تری هستش و به همه سلیقه ها میخوره .

من اصلا منظورم مقایسه بازی های دیگه با فرانچایز ماریو نبود ... فقط یه امار دادم که یه موقع یهو کسی جوگیر نشه بخواد کنسول متبوعش رو با نینتندو از لحاظ فروش مقایسه کنه ... آخه یهو دیدی امثال این گرینبرگ فردا صبح از خواب بیدار شدن گفتن فرانچایز هیلو محبوب ترین فرانچایز دنیاست !!! :d

بازی باید محبوبیت داشته باشه تا فروش خوبی کنه همچنین باید شخصیت پردازی بازی طوری باشه که گیمر با اون ارتباط برقرار کنه و همیشه تو ذهنش بمونه

مثلا همین KZ2 هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم پلی به نظر من خیلی از Halo سرتره ولی علت فروش خیلی کمی که داره همین عدم محبوبیت و شخصیت پردازی ضعیف بازی هست
مثلا من خودم فقط یکبار Halo 3 رو بازی کردم و خیلی راحت تمام کارکتر ها و داستان بازی رو متوجه شدم ولی با وجود اینکه حدود 5 بار KZ2 رو تموم کردم و چهار ماه کامل مولتی آنلاین بازی کردم حتی اسم کارکتر ها و داستان بازی رو هم نمیدونم

همین Geow با این همه انتقادی که از داستانش میشه ولی شخصیت پردازی قوی داره که باعث میشه از KZ جلوتر بیفته

ناراحت نشی دوست من ولی خیلی بی استعدادی :d
من بعد از حدود 1 سال که به کیل زون 2 دست نزده بودم هنوز اسم اکثر کاراکتر هاش رو یادم بود ...

Last edited by a moderator:
بله 100% چه شخصیت پردازی همه شخصیتا جز :

f*ck

sh!t

kill them

copy that alpha

look at all that juice

niiiiiiiiiiice

و.... چیزی از دهنشون بیرون نمیاد چه شخصیت عمیقی دارن!

پ.ن: داستان گیرز پایه ـش خیلی به داستان کیلزون شبیه!

مثلا شما ببین LBP رو اگه به سایت های معتبر بگی بخوان یک مقایسه کلی(سبک مهم نیست) با Halo بکنن مطمئنا همه میگن کیفیت LBP بیشتره
خوشبختانه سایتی معتبری تا به حال همچین مقایسه علمی (!) رو تا انجام نداده ! مقایسه ای که از پایه غلطه جواب درستی هم نداره !
پ.ن : سبک مهم نیست؟ نکنه راجع به کاور میخوایم حرف بزنیم ؟ :biggrin1:
پس مقایسه این دو عنوان از نظر فروش غلطه
چندان هم غلط نیست ! حرفتو قبول دارم که پشتوانه هیلو بیشتره و فن بیس و ... ! ولی اگر اینجوری بود که دیگه هیچ بازی نباید از لحاظ فروش با دیگری مقایسه میشد چون همه بازی ها از لحاظ پشتوانه با هم فرق دارند !
از نظر امتیاز هم مطمئنا تفاوت 3 واحد امتیاز انقدر باعث تفاوت بین دو بازی نمیشه و میشه گفت 2 بازی توی یک سطح هستند ولی Halo 3 یکم بهتره!
والا دیگه تو امتیازات بالا ( 90 به بالا ) نباید دنبال 10 نمره اختلاف باشیم ولی بازم حرفتو قبول دارم که کمی برتری رو هیلو داره
ولی این دلیل نمیشه که بخوام بگم KZ2 بازیه ضعیف تری هست.
صد در صد یکی از بزرگترین بازی های اول شخصه

شما ساعت 12:53 گفتید چون Halo 3 رقیب نداشته امتیازاش بالا بوده، ساعت 2:05 دارید میگید چون رقیب زیاد داشته امتیازاش بالا بوده. واقعا جالبه!
ساعت 4 :
چون Halo 3 رقیب و داشته و امتیازاتش بالا بوده فروشش خوب بود :laughing: !

ساعت 4 :
چون Halo 3 رقیب و داشته و امتیازاتش بالا بوده فروشش خوب بود :laughing: !

اول پست منو بخون بعد بخند!
کدوم یکی از این ها مخصوص کنسول ها بودن؟

البته تو هین آمار هم تاثیر رقابت دیده میشه!

من کجا گفتم چون رقیب داشته امتیازش بیشتر بوده؟

من خیلی سعی میکنم کسیو مسخره نکنم ولی نمیزارید!

f*ck

sh!t

عزیز دل برادر الان ادمی نیست که روزی یه بار از این فحش ها نده
اگه اینطوری نبودن که معصوم بودن و اصا قدرت ماورایی داشتن گروه delta و اونموقع اصلا شخصیت های محبوبی نمی شدن چون وجه اشتراکاتشون با ما خیلی کمتر میشد
همین که نشون میده اونا هم مثه ما انسانن کافیه برا تکمیل شخصیت پردازی داستان geow
مثلا کریتوس (بازی نکردم کامل سری god رو) فک نکنم فحش بده چون نیمه خداست ازشم توقع نمیره اما اینا اگه فحش ندن خیلی ضایع میشن :biggrin1:

اگه اینطوری نبودن که معصوم بودن و اصا قدرت ماورایی داشتن گروه delta و اونموقع اصلا شخصیت های محبوبی نمی شدن چون وجه اشتراکاتشون با ما خیلی کمتر میشد
همین که نشون میده اونا هم مثه ما انسانن کافیه برا تکمیل شخصیت پردازی داستان geow
مثلا کریتوس (بازی نکردم کامل سری god رو) فک نکنم فحش بده چون نیمه خداست ازشم توقع نمیره اما اینا اگه فحش ندن خیلی ضایع میشن :biggrin1:
من نمیگم اینا نباید باشه و الان همه بازیها دارن در جواب اون دوستمون گفتم که میگن شخصیت پردازی گیرز خیلی عمیق بوده!

اگه قرار باشه میزان فحش دادن باعث عمق شخصیت پردازی بشه ناتکو و ریکو تو کیلزون 2 الان بهترین شخصیتای دنیان! :دی

اینارو ول کنید خورشید طوفانی شده :دی

100 میلیون تومن میدم بهت بگو این چندتا کلمه ای که بالا گفتی چه ربطی به بهتر بودن شخصیت پردازی داره..؟

یکی از عواملی که باعث میشه شخصیت عمق بگیره و شما باهاش ارتباط برقرار کنید نوع دیالوگ هاست!

حالا 100 ملیون بده :دی

شخصیت پردازی که به حرف زدن نیست همن HL یک کلمه هم کارکترش تو بازی حرف نزده ولی....

داستان HL با گیرز قابل مقایسه نیست!

پس هر شخصیتی که دیالوگ هاش مطابق اصول اسلامی باشه عمق شخصیت پردازیش بالا میره..

خودتم نمیدونی چی میگی!

آخرین ویرایش:

f*ck

sh!t

kill them

copy that alpha

look at all that juice

niiiiiiiiiiice

و.... چیزی از دهنشون بیرون نمیاد چه شخصیت عمیقی دارن!

پ.ن: داستان گیرز پایه ـش خیلی به داستان کیلزون شبیه!
100 میلیون تومن میدم بهت بگو این چندتا کلمه ای که بالا گفتی چه ربطی به بهتر بودن شخصیت پردازی داره..؟
مگه داری کلاس آداب اسلامی و معارف 2 رو بازی میکنی..!

من نمیگم اینا نباید باشه و الان همه بازیها دارن در جواب اون دوستمون گفتم که میگن شخصیت پردازی گیرز خیلی عمیق بوده!

اگه قرار باشه میزان فحش دادن باعث عمق شخصیت پردازی بشه ناتکو و ریکو تو کیلزون 2 الان بهترین شخصیتای دنیان! :دی

شخصیت پردازی که به حرف زدن نیست همن HL یک کلمه هم کارکترش تو بازی حرف نزده ولی....

یکی از عواملی که باعث میشه شخصیت عمق بگیره و شما باهاش ارتباط برقرار کنید نوع دیالوگ هاست!

پس هر شخصیتی که دیالوگ هاش مطابق اصول اسلامی باشه عمق شخصیت پردازیش بالا میره..

آخرین ویرایش:

بله تو کشور های که ادعای رفتار اجتماعی دارن و احترام متقابل درسته تو کشور خودمون هم کم نمیاره اما این درست نیست که یه رفتار غلط رو یه چیز عادی بدونیم چون رفتار عادی هستش هرچی فوش بلدیم بدیم رفتار عادی هستش دیگه .

راستش من KZ رو هم زیاد بازی نکردم چون زیاد با پلی 3 بازی نکردم ! بنابراین زیاد از داستان Kz چیزی نمیدونم و درموردش نظر نمیدم :smile:
اما میدونم اگه یه شخصیت تو داستان درست طراحی بشه کاربرا باهاش درست ارتباط برقرار میکنن
این فرمول که هرکی فحش بده هرجا درست کار نمیکنه اما تو geow کار کرد اونم بخاطر اینکه اونا واقعا انسانن و قهرمان داستان ما شخصیت انچنان خفنی نداره که به کار geow خیلی اومد
حالا نمیدونم تو kz هم همینطور بوده یا نه
اما همونطور که گفتم شما یه بازی مثه rogue warrior رو نگا کن
فقط میگه F*U*C*K اما کاراکتر اصلا محبوبیت نداره چون دیالوگاش چیزی رو تکمیل نمیکنن
امیدوارم فهمیده باشی چی میگم
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
راستی url هیتلره
بله تو کشور های که ادعای رفتار اجتماعی دارن و احترام متقابل درسته تو کشور خودمون هم کم نمیاره اما این درست نیست که یه رفتار غلط رو یه چیز عادی بدونیم چون رفتار عادی هستش هرچی فوش بلدیم بدیم رفتار عادی هستش دیگه .
عزیز من نمیگم چیز خوبیه اما ما که پیامبر معصوم نیستیم
رفتار خوبی نیست اما جا افتاده این باعث میشه که کاراکتر به یه انسان شباهت بیشتری پیدا کنه
*این طراحی کاراکتر هم به داستان بازی ربط داره مثلا الطایر رو تو دیدی اصا فحش بده ؟
چون یه جورائی خفن طراحی کرده بودن و مثه یه ادم عادی طراحی نشده بود اما اتزیو رو نگا کن درست برعکس الطایره
دوستمونterova هم مثال خوبی زدن
همین دکتر freeman حرف نمیزنه اما تو داستان کاراکترش درست چیده شده

آخرین ویرایش:
بحث از کجا به کجا کشیده شد! فروش بالای هیلو 3 تا درس اخلاق! :)

از اول تا آخر بازی ها کشت و کشتار راه میندازیم و کلی هم صحنه های غیر اخلاقی میبینیم ولی اینها رفتار اجتماعی هست ولی دو کلمه حرف مارکوس که تو وسط شلوغی بازی زده میشه مشکل داره

بحث از کجا به کجا کشیده شد! فروش بالای هیلو 3 تا درس اخلاق! :)

من اون بالا کلی در مورد علت بیشتر فروش کردن توضیح دادم ولی بعضی ها اونها رو ول کردن چسبیدن به دو تا کلمه..

پچرا KZ2 که مدت زمان زیادی از عرضش نگذشته الان تو سرور های آنلاینش یک دهم این جمعیت هم نیستن؟
عجب ! والا فکر نکنم کسی جز شما که مولتی کیلزون رو بازی کردی بدونی چرا کمتر از هیلو Player داره !
یاد بحث شیرین MW2 و KZ2 از نظر آنلاین افتادم .
چند بار گفتم بازم میگم . از نظر یه فن واقعی کیلزون ، از خداش هم هست که تعداد بازیکن هاش زیاد نباشه ( همونطور که یه سری اومدن گند زدن و 1 ماه بازی کردن دیدن نمیتونن دووم بیارن رفتند ) . چون گیم پلیش خاص ِ . هر کسی نمیتونه بازی کنه . خیلی ها هم همین رو گفتن . تو مثلا اومدی مولتی کیلزون رو با هیلو مقایسه کردی ؟! اونوقت وقتی فروش بازی ها زمین تا آسمون تفاوت داره چجوری از تعداد بازیکن ها پی بردی که این بهتر از اونه ؟
بازی کردی احیانا ؟! اگه هم که نه به شغل اکثر کاربرای اینجا مشغولی . کف بینی :biggrin1:
پس تا وقتی تجربت تو یه چیزی به حدی نرسیده خواهشا با نظرات کارشناسیت چند نفری رو که شب و روزشون کیلزون بوده رو خوشحال نکن .

پ . ن : دوستان دیگه غیر آرش خواهشا نقل قول نکنن این پست رو چون جواب نمیدم...:
اشتباه اومدی :
http://forum.bazicenter.com/member.php?u=8600

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or