هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

من نمیدونم این چه بحث های بیخودیه این دوستان راه میندازن زیر سوال بودن سری هیلو مثل اینه که الان یکی بیاد بگه تیم ملی برزیل پنج بار قهرمان جهان نشده واقغا خنده داره من نمیدونم تو را به خدا این سایتو از این تخریب سنتر خارج کنید به خدا زشته

الان دوستان انقد در کف فروش کم بازیهای سونی هستند یه بازی دیگه از لاین آپ مایکروسافت بگن که اندازه هیلو فروش داشته باشه!
صدرا جان خوب geow.درسته که مثل هیلو نمیفروشه.ولی فروشش واقعا عالی هست.شما نگاه کن گرز 2 --- 5.5 میلیون نسخه فروش داشت و خود اپیک پش بینی کرده بود که حداقل 2.5 میلیون هم دانلود میشه به صورت غیرقانونی.خوب این شد 8 میلیون.حداقل حداقل حداقل بازم تاکید میکنم حداقل 2 میلیون هم نسخه کپی فروخته که این میشه 10 میلیون و تازه تو یکی دو کشور هم به صورت رسمی عرضه نشد.پس خیلی راحت اگر 360 کپی خور نبود گرز براحتی بالای 10 میلیون میفروخت.
بازم میگم من به این بحثا کار ندارم-چون واقعا از نظرم مسخرست و به قول شما دوستان فروش یک بازی هیچ چیزو نمیتونه ثابت کنه.البته در عین حال هم مخالف این هستم که یک بازی اگر خیلیم آشغال باشه بازم میتونه عالی بفروشه.چون اگر اینطور باشه بعد از مدتی باید آمار لایوش بیاد پائین که در مورد هیلو و گرز به هیچ وجه این موضوع صادق نیست.این آقای خوشحال هم الکی اومده همه رو انداخته به جون هم.دیوونه.:biggrin1:

صدرا جان خوب geow.درسته که مثل هیلو نمیفروشه.ولی فروشش واقعا عالی هست.شما نگاه کن گرز 2 --- 5.5 میلیون نسخه فروش داشت و خود اپیک پش بینی کرده بود که حداقل 2.5 میلیون هم دانلود میشه به صورت غیرقانونی.خوب این شد 8 میلیون.حداقل حداقل حداقل بازم تاکید میکنم حداقل 2 میلیون هم نسخه کپی فروخته که این میشه 10 میلیون و تازه تو یکی دو کشور هم به صورت رسمی عرضه نشد.پس خیلی راحت اگر 360 کپی خور نبود گرز براحتی بالای 10 میلیون میفروخت.
بازم میگم من به این بحثا کار ندارم-چون واقعا از نظرم مسخرست و به قول شما دوستان فروش یک بازی هیچ چیزو نمیتونه ثابت کنه.البته در عین حال هم مخالف این هستم که یک بازی اگر خیلیم آشغال باشه بازم میتونه عالی بفروشه.چون اگر اینطور باشه بعد از مدتی باید آمار لایوش بیاد پائین که در مورد هیلو و گرز به هیچ وجه این موضوع صادق نیست.این آقای خوشحال هم الکی اومده همه رو اومده انداخته به جون هم.دیوونه.:biggrin1:

خوب MGS4 هم 5 مليون رسمی فروخت(انقد ممکنه کپی شده باشه و فلان جا رسمی نيومد و از این حرفا ربطی نداره گيرز 2 پنج مليون فروش داشته)!

سریcrash هم 40 ملیون فروش داشته!

خوب MGS4 هم 5 مليون رسمی فروخت(انقد ممکنه کپی شده باشه و فلان جا رسمی نيومد و از این حرفا ربطی نداره گيرز 2 پنج مليون فروش داشته)!
خوب عزیزم مگه ps3 کپی خور بود و ما خبر نداشتیم؟:eek::biggrin1:اگر ps3 هم کپی خور بود mgs4 شاید 3-4 میلیون قانونی میفروخت.صدرا جان این دیگه موضوع خیلی روشنی هست دیگه.
360 اگر کپی خور نبود فروش گرز به راحتی به 10 میلیون میرسید.

خوب عزیزم مگه ps3 کپی خور بود و ما خبر نداشتیم؟:eek::biggrin1:اگر ps3 هم کپی خور بود mgs4 شاید 3-4 میلیون قانونی میفروخت.صدرا جان این دیگه موضوع خیلی روشنی هست دیگه.

ربطی نداره هیچ جای دنیا هم نمیگن این بازی 5 ملیون رسمی فروخته 10 ملیونم کپیش فروش رفته و خوب 15 ملیون فروش داشته که اصلا نمیشه!
اگه اینجوری بود GOW 1&2 با فروشی که تو ایران داشتن الان باید هر کدوم 10 ملیون فروش داشته باشند!(مثال زدم نیاید ایراد بگیرید)

من هرچی میام توی این بحثا دخالت نکنم نمیشه .... آخه اینی که شما گفتی کفر مطلقه !
کی گفته اگه 360 کپی خور نبود همه میرفتن بازی های اصلشو میخریدن ( اون 4.5 ملیون رو میگم )
بعضی چیزارو آدم میشنوه شاخ در میاره ....!

ربطی نداره هیچ جای دنیا هم نمیگن این بازی 5 ملیون رسمی فروخته 10 ملیونم کپیش فروش رفته و خوب 15 ملیون فروش داشته که اصلا نمیشه!
اگه اینجوری بود GOW 1&2 با فروشی که تو ایران داشتن الان باید هر کدوم 10 ملیون فروش داشته باشند!(مثال زدم نیاید ایراد بگیرید)
صدرا جان به خدا ازت تعجب میکنم.ناراحت نشیا.قبلا اینطور نبودی.دلیلش هم این بود که ایران نبودی.احتمالا جدیدا زیاد ایران میای:biggrin1:خیلی اخلاقات داره ایرانی میزنه:biggrin1:
بابام جان شما داری درست میگی.خوب.بله اگر gow هم در ایران رسمی عرضه میشد تو فروشش خیلی تاثیر عجیبی داشت.چون فکر کنم بیش از نصف فنهای gow تو ایران هستن.
منم نگفتم که گرز 10 میلیون فروخته.دارم میگم اگر کپی خور نبود انقدر میفروخت.هیچ کس هم نمیتونه بگه نه اینطور نیست.آسمون به زمین بیاد این بازی بیشتر از 5 تا نمیفروخت.
این بحثای فروش هم واقعا بحثای مسخره ایی هست که فقط باعث خراب شدن دوستی ها میشه.:biggrin1:

من هرچی میام توی این بحثا دخالت نکنم نمیشه .... آخه اینی که شما گفتی کفر مطلقه !
کی گفته اگه 360 کپی خور نبود همه میرفتن بازی های اصلشو میخریدن ( اون 4.5 ملیون رو میگم )
بعضی چیزارو آدم میشنوه شاخ در میاره ....!
کسی نگفته.کافیه یکم فکر بنمایی.یکی از فقیر ترین کشورها کشور عزیز ماست.:biggrin1:با این حال در ایران اون دوستانی که فن یک بازی باشن به هر قیمتی اون بازیو میخرن.مثلا تو همین ایران یارو زندگیش رو میفروشه که بره gow بخره:biggrin1:منم میدونم همه نمیرن بخرن.
به هر حال نفروخته
الان منم میگم اگه سونی کنسولشو زود میداد بیرون فروشش جلو بود ولی نیست دیگه
آهان جیگرم.:biggrin1:منم دارم همینو میگم.منظور کلیم این هست که گرز بالقوه این پتانسیل فروش خیلی بالا رو داره.ولی خوب هنوز بالفعل نشده.:biggrin1:
ایشااله نسل بعد بشه.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
منم نگفتم که گرز 10 میلیون فروخته.دارم میگم اگر کپی خور نبود انقدر میفروخت.هیچ کس هم نمیتونه بگه نه اینطور نیست.آسمون به زمین بیاد این بازی بیشتر از 5 تا نمیفروخت.
این بحثای فروش هم واقعا بحثای مسخره ایی هست که فقط باعث خراب شدن دوستی ها میشه.:biggrin1:

به هر حال نفروخته :دی
الان منم میگم اگه سونی کنسولشو زود میداد بیرون فروشش جلو بود ولی نیست دیگه

• Like
Reactions: kiya

بابام جان شما داری درست میگی.خوب.بله اگر gow هم در ایران رسمی عرضه میشد تو فروشش خیلی تاثیر عجیبی داشت.چون فکر کنم بیش از نصف فنهای gow تو ایران هستن.
من هم هرچی اومدم تو این بحث ها دخالت نکنم دیدم نمیشه.
ببین دوست عزیز اولا که فکر نکنم نصف فن های بازی تو ایران باشند. مقدارش خیلی کمتر از اینا هست. اما در مورد 10 میلیون. یعنی واقعا فکر می کنی این بازی 5 میلیون دیگه می فروخت اگر Xbox کپی خور نبود؟ تا حالا شده به این موضوع فکر کنی اگر Xbox از ابتدا کپی خور نبود ممکن بود تو ایران اینقدر طرفدار نداشته باشه؟ من منکر بازی های عالی انحصاریش نیستم ولی خیلی ها ممکن بود اصلا طرف بازی ها به علت گرونی نرند و اصلا کسی با GEOW 1 آشنا هم نشه چه برسه که بخواد فنش بشه یا تاثیر 5 میلیونی تو فروشش داشته باشه. امروز تو این تاپیک و تاپیک MGS چیزهای جالبی دیدم که خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت.

من هم هرچی اومدم تو این بحث ها دخالت نکنم دیدم نمیشه.
ببین دوست عزیز اولا که فکر نکنم نصف فن های بازی تو ایران باشند. مقدارش خیلی کمتر از اینا هست. اما در مورد 10 میلیون. یعنی واقعا فکر می کنی این بازی 5 میلیون دیگه می فروخت اگر Xbox کپی خور نبود؟ تا حالا شده به این موضوع فکر کنی اگر Xbox از ابتدا کپی خور نبود ممکن بود تو ایران اینقدر طرفدار نداشته باشه؟ من منکر بازی های عالی انحصاریش نیستم ولی خیلی ها ممکن بود اصلا طرف بازی ها به علت گرونی نرند و اصلا کسی با GEOW 1 آشنا هم نشه چه برسه که بخواد فنش بشه یا تاثیر 5 میلیونی تو فروشش داشته باشه. امروز تو این تاپیک و تاپیک MGS چیزهای جالبی دیدم که خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت.
حتی اگر 5 میلیون هم نمیفروخت دیگه براحتی 3 میلیون میفروخت که بازم میشد 8 میلیون .مگه من گفتم از این مقدار مثلا 2 میلیونش تو ایران فروش میرفت که شما اینو میگی؟

رییس SCE انگلستان: ما با اين حرفا ناراحت نميشيم!

raymaguire.jpg

رییس SCE انگلستان: ما با اين حرفا ناراحت نميشيم!

آقای ray maguire در جواب استاد گرينبرگ گفته اند: ما خيلی هم با بازی های first party مان حال ميکنيم و نسبت به حرف های رقيبان ناراحت نميشيم!

در گفت و گوی با EDGE گفته است: من خيلی هم از عنوان های خودمان راضی هستم چون نسبت به قبل بيشتر فروش ميکنند!

او ادامه ميدهد: م با نيش های و حرف های رقيبان خود را درگير نميکنيم چون در آخر بايد تمرکز خود را داشته باشم تا بهترين محصولات را به فروشنده عرضه کنيم و کاری هم ندارم کی چی ميگه و چکار ميکنه!

وجود ما طوری است که هميشه به ديگران تکنولوژی هايی را میدهیم که حتی فکرش را هم نميکنند که زمانی به آن نياز خواهند داشت و اين فقط به خاطر پيشرفت است!

اين سخنان در جواب حرف جالب جناب گرينبرگ بوده است!

به حرف های رقيبان نرهت نميشيم!
صدرا جان جدیدا خیلی هولی:biggrin1:
خدا بگم چیکارت کنه گرینبرگ.یه حرف زد همه رو انداخت به جون هم.فقط مونده بود این خاله زنک بازیا به این صنعت هم بیاد.

سونی هم جواب داد
بیاید بقیشو اینجا
:lol::discussion::biggrin1:
ایول.باحال بود.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: qwertywolf
حتی اگر 5 میلیون هم نمیفروخت دیگه براحتی 3 میلیون میفروخت که بازم میشد 8 میلیون .مگه من گفتم از این مقدار مثلا 2 میلیونش تو ایران فروش میرفت که شما اینو میگی؟

نه من کلی میگم و مقداریش رو هم منظورم تو ایران بود. در هر صورت آمار درستی به هیچ شکلی نمیشه داد که شما میگی به راحتی 3 میلیون میفروخت چون این نظر شخصیت هست و نظر شخصی من ممکنه یک چیز دیگه باشه. هیچ جوری نمی تونی با قاطعیت در مورد این قضیه صحبت کنی. در ضمن اون صحبت من هم می تونی تعمیمش بدی به کل جامعه پایرت خورهای دنیا. چون خیلی ها به علت مسائل مالی و اختلاف دخل و خرج خودشون سراغ این کارا میرن و برای همین وقتی یک کنسولی از ابتدا کپی خور نباشه خیلی ها اصلا سراغش نمیرن که بخوان معتاد اون بازی بشن و از نونشون بزنند برند بازی بخرند. متوجه منظور شدی؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or