هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

خدا رو شکر این رفیقمون توی Blizzard نیست .. و گرنه با درآمد World of Warcraft و فروش Starcraft خودش رو خفه کرده بود .. هر روز Tweet میکرد امروز 6 میلیون دلار درآمد داشتیم!

یه ادم یه جمله میگه،جدا چرا 10 صفحه میخواید تفسیرش کنید!به قول خودتون سونی هم میتونه در مورده GT اینجوری بگه(؟).همین حرف جواب رو میده دیگه بحث نداره

و اما یه کلام هم از.......
از طرز حرف زدن جناب عالی مشخصه که اینجا کی داره خودش رو مضحکه خاص و عام میکنه! نمردیم و اخرش یه فن بوی تمام عیار رو هم دیدیم...

من که اگه انچارتد تو کل دنیا یدونه نسخه هم نفروشه عین خیالم نیست شما داری خودتو :-" واسه فروش بازیای 360
حالا من فن تو پنکه :laughing:

من که اگه انچارتد تو کل دنیا یدونه نسخه هم نفروشه عین خیالم نیست شما داری خودتو :-" واسه فروش بازیای 360
Oops...
اگه حرف میزنی با مدرک بیا جلو.کجای حرف من اینطوری بود که داشتم به خاطر بازیهای 360 خودمو میترکوندم؟؟؟؟!!
وقتی یه اشتباهی میکنی،مجبور نیستی بیخود ادامه بدیش تا چیز بشی ها!!

عزیزم این دوستمون به خدا حرف بدی نزد.گفته که حتما با سلیقه اونا جور نیست.اصلا بازیهای سونی بهترین بازیهای قرن.خوب حتما اونا بد سلیقن و از این بازیا خوششون نمیاد.
فروش کمه بازیای سونی فقط بخاطر تبلیغات بده سونیه
این دوستمون هم به مرور زمان بهتر میشه
من فکر نمیکنم اینطور باشه.به هیچ عنوان هم نمیخوام واردش بشم چون تاپیک به مرز انفجار خواهد رسید.ولی اون حرف دوستمون درست بود.بهتره قبل از اینکه سریع بخوایم به دیگران حمله کنیم اول خوب پستها رو بخونیم.ایشون نه به سونی بد گفت نه از 360 طرفداری کرد.خوب میگه شاید شایدبا سلیقشون جور نیست.

آخرین ویرایش:
عزیزم این دوستمون به خدا حرف بدی نزد.گفته که حتما با سلیقه اونا جور نیست.اصلا بازیهای سونی بهترین بازیهای قرن.خوب حتما اونا بد سلیقن و از این بازیا خوششون نمیاد.

فروش کمه بازیای سونی فقط بخاطر تبلیغات بده سونیه
این دوستمون هم به مرور زمان بهتر میشه :biggrin1:

ثونی چون زیاد لات نیستو پر رو نیست نمیاد الکی آمار بده بیرون همین...
نتیجش میشه این :
Halo 3 = 100
KZ 2 = 10
HR = 1
GOW III = 0
MGS 4 = 2
GT 5 در آینده = 12
این میشه هیلو بهترینه

اگه به فروش باشه که پیکان هم پرفروش ترین بود...
بحث فروش و کیفیت بازی دو تا چیز کاملا جداست...

اگه حرف میزنی با مدرک بیا جلو.کجای حرف من اینطوری بود که داشتم به خاطر بازیهای 360 خودمو میترکوندم؟؟؟؟!!
وقتی یه اشتباهی میکنی،مجبور نیستی بیخود ادامه بدیش تا چیز بشی ها!!

شما اصولاً تو این پستای تخیلی استادی یکمی اول چیزی که میگی روش فکر کن که اینجوری با کنایه باهات حرف نزنن!;)

به به ! منتقیدن عوامل فروش و بازاریابی هم داریم تو بازی سنتر پس ! آخه بازی های سونی مثل Killzone 2 و Uncharted 2 و God of War III توش باربی هست، صورتی میزنه، به سلیقه آمریکایی ها نمیخوره !

مدیریت پنکهEهای خوشحال! به شما افتخار می کند. برای عضو شدن سیریش نشوید، ما فقط به Fan Star ها دعوت نامه می دهیم !

شما اصولاً تو این پستای تخیلی استادی یکمی اول چیزی که میگی روش فکر کن که اینجوری با کنایه باهات حرف نزنن!;)
مسئله اینجاست که کی و البته در کجا با من بیاد با کنایه حرف بزنه!!!
درضمن از پستای شما کاملا مشهوده که کی لیاقت بیشتری برای کنایه زدن داره!;)

خدا رو شکر این رفیقمون توی Blizzard نیست .. و گرنه با درآمد World of Warcraft و فروش Starcraft خودش رو خفه کرده بود .. هر روز Tweet میکرد امروز 6 میلیون دلار درآمد داشتیم!
اینو واقعا باهات موافقم ... فکر کن میومد میگفت کل سری هیلو و GT و .... به اندازه ی WoW و Starcraft و DIablo درامد نداشتن برای سازنده هاشون ( البته من نمیدونم داشتن یا نه ...فقط یه مثال زدم)

مسئله اینجاست که کی و البته در کجا با من با بیاد کنایه حرف بزنه!!!
درضمن از پستای شما کاملا مشهوده که کی لیاقت بیشتری برای کنایه زدن داره!;)

یه چند بار اومدم چیزی نگم نزاشتی!

دِ آخه یکمی تحقیق فکر بد نیست : .,MGS4 UC2,KZ2,GOW3,LBP همه میانگین بالای 90% دارن آخر سال هم هر کدوم از چندیم سایت جایزه دریافت کردن و اکثر مطبوعات گیم هم آمریکایی هستن(اکثرشون نه همشون) بعد اونوقت شما بگو چجوری به این نتیجه رسیدی که کیفیت مطلوب ندارن؟

در مورد جمله دوم بقیه دوستان میتونن قضاوت بهتری داشته باشن!

یه چند بار اومدم چیزی نگم نزاشتی!

دِ آخه یکمی تحقیق فکر بد نیست : .,MGS4 UC2,KZ2,GOW3,LBP همه میانگین بالای 90% دارن آخر سال هم هر کدوم از چندیم سایت جایزه دریافت کردن و اکثر مطبوعات گیم هم آمریکایی هستن(اکثرشون نه همشون) بعد اونوقت شما بگو چجوری به این نتیجه رسیدی که کیفیت مطلوب ندارن؟

در مورد جمله دوم بقیه دوستان میتونن قضاوت بهتری داشته باشن!
اوووف...بازم روز از نو روزی از نو..
شما برو دوباره پستای من رو با دقت بخون فن بوووووی عزیز!

علی رغم میل باطنی که دوست ندارم تاپیکی رو قفل کنم , به دلایل زیر تاپیک بسته میشه :
1. بی هدف شدن تاپیک از صفحه 2 و 3 به بعد
2. تبدیل شدن تاپیک به چت روم اختصاصی 3,4 نفر که اون دوستان میتونن توی پروفایل به بحثهای فنی ادامه بدن.
3. نزدیک بودن E3 و از بین رفتن انرژی دوستان برای اون مراسم
4. آغاز مسابقات جام جهانی و تلاش برای گسترش صلح و دوستی در کره الارض
5. تآثیر گذاشتن مباحث تاپیک بر نمرات امتحانی دوستان
6. ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or