هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

raymaguire.jpg

رییس SCE انگلستان: ما با اين حرفا ناراحت نميشيم!

آقای ray maguire در جواب استاد گرينبرگ گفته اند: ما خيلی هم با بازی های first party مان حال ميکنيم و نسبت به حرف های رقيبان ناراحت نميشيم!

در گفت و گوی با EDGE گفته است: من خيلی هم از عنوان های خودمان راضی هستم چون نسبت به قبل بيشتر فروش ميکنند!

او ادامه ميدهد: م با نيش های و حرف های رقيبان خود را درگير نميکنيم چون در آخر بايد تمرکز خود را داشته باشم تا بهترين محصولات را به فروشنده عرضه کنيم و کاری هم ندارم کی چی ميگه و چکار ميکنه!

وجود ما طوری است که هميشه به ديگران تکنولوژی هايی را میدهیم که حتی فکرش را هم نميکنند که زمانی به آن نياز خواهند داشت و اين فقط به خاطر پيشرفت است!

اين سخنان در جواب حرف جالب جناب گرينبرگ بوده است!

فقط دوست دارم یکی خلاف این صحبتارو اثبات کنه
دنیا داره رو کمپانی سونی میچرخه
ولی اصولاً تو این حرفا میشه قشنگ شعور و شخصیت دو طرف رو فهمید!
دقیقا
و مایکروسافت برای تیم سونی بوق میزنه! :cheesygri
بزا اینقدر بزنه تا خسته شه;)

آخرین ویرایش:
نه من کلی میگم و مقداریش رو هم منظورم تو ایران بود. در هر صورت آمار درستی به هیچ شکلی نمیشه داد که شما میگی به راحتی 3 میلیون میفروخت چون این نظر شخصیت هست و نظر شخصی من ممکنه یک چیز دیگه باشه. هیچ جوری نمی تونی با قاطعیت در مورد این قضیه صحبت کنی. در ضمن اون صحبت من هم می تونی تعمیمش بدی به کل جامعه پایرت خورهای دنیا. چون خیلی ها به علت مسائل مالی و اختلاف دخل و خرج خودشون سراغ این کارا میرن و برای همین وقتی یک کنسولی از ابتدا کپی خور نباشه
عزیزجان من دارم روشن صحبت میکنم.این شمائی که متوجه منظورم نمیشی.نگاه کن یه بازی مثلا 1 میلیون بیشتر نمیفروشه.این بازی اگر هرچقدر هم تبلیغ میداشت نهایت میشد 2 میلیون.گرز 5.5 میلیون فروخته.من دارم میگم گرز این پتانسیل رو داره.اگر نداشت که مایکرو انقدر برای این عنوانش خودش رو اذیت نمیکرد.
خیلی ها اصلا سراغش نمیرن که بخوان معتاد اون بازی بشن و از نونشون بزنند برند بازی بخرند. متوجه منظور شدی؟
بنده کاملا می فهمم شما چی میگی.و به قول شما نمیشه در این مورد با اطمینان صحبت کرد.اما من بازم میگم این عنوان پتانسیلش رو داره.

ولی اصولاً تو این حرفا میشه قشنگ شعور و شخصیت دو طرف رو فهمید!

عزیزجان من دارم روشن صحبت میکنم.این شمائی که متوجه منظورم نمیشی.نگاه کن یه بازی مثلا 1 میلیون بیشتر نمیفروشه.این بازی اگر هرچقدر هم تبلیغ میداشت نهایت میشد 2 میلیون.گرز 5.5 میلیون فروخته.من دارم میگم گرز این پتانسیل رو داره.اگر نداشت که مایکرو انقدر برای این عنوانش خودش رو اذیت نمیکرد.

بنده کاملا می فهمم شما چی میگی.و به قول شما نمیشه در این مورد با اطمینان صحبت کرد.اما من بازم میگم این عنوان پتانسیلش رو داره.
من متوجه منظورت میشم. تو داری میگی GEOW پتانسیل فروش بیشتر رو در صورت کپی خور نبودن دستگاه Xbox360 داره. من هم این حرفت رو قبول دارم اما مقدارش رو هیچ جوری امکان نداره بتونی بگی چقدر هست. من میگم 100هزار نسخه بیشتر میفروخت تو میگی 10 میلیون نسخه بیشتر میفروخت. حرف هیچ کدوممون رو نمیشه قابل قبول دونست چون تو دنیا بعضی مسئال هست که به وابسطه به اتفاقاتی در گذشته هست و نمیشه در موردشون با قاطعیت صحبت کرد. این حرف شما هم دقیقا وابسطه به گذشته است چون در صورت کپی خور نشدن Xbox این بازی فلان قدر میفروخت پس حالا که کپی خور شده نظرت به درد کسی نمیخوره چون قابل اثبات نیست.

در آخر هم این رو بگم که استاد این هستی که مسیر رو آروم آروم عوض کنی. اول میای میگی
منم نگفتم که گرز 10 میلیون فروخته.دارم میگم اگر کپی خور نبود انقدر میفروخت
بعدش میای میگی
حتی اگر 5 میلیون هم نمیفروخت دیگه براحتی 3 میلیون میفروخت که بازم میشد 8 میلیون
در آخر هم که میگی
گرز 5.5 میلیون فروخته.من دارم میگم گرز این پتانسیل رو داره
اگه پست هات رو نگاه کنی آروم آروم از فروش به راحتی 10 میلیون به سوی پتانسیل فروش بالای این بازی تغییر مسیر دادی.

الان هم دیگه آخر شب هست و من هم فردا کلی درس دارم. فقط اینا رو بهت نشون دادم تا متوجه نحوه پست دادن های خودت و تغییر موضعت بشی

من متوجه منظورت میشم. تو داری میگی GEOW پتانسیل فروش بیشتر رو در صورت کپی خور نبودن دستگاه Xbox360 داره. من هم این حرفت رو قبول دارم اما مقدارش رو هیچ جوری امکان نداره بتونی بگی چقدر هست. من میگم 100هزار نسخه بیشتر میفروخت تو میگی 10 میلیون نسخه بیشتر میفروخت. حرف هیچ کدوممون رو نمیشه قابل قبول دونست چون تو دنیا بعضی مسئال هست که به وابسطه به اتفاقاتی در گذشته هست و نمیشه در موردشون با قاطعیت صحبت کرد. این حرف شما هم دقیقا وابسطه به گذشته است چون در صورت کپی خور نشدن Xbox این بازی فلان قدر میفروخت پس حالا که کپی خور شده نظرت به درد کسی نمیخوره چون قابل اثبات نیست.

در آخر هم این رو بگم که استاد این هستی که مسیر رو آروم آروم عوض کنی. اول میای میگی

بعدش میای میگی

در آخر هم که میگی

اگه پست هات رو نگاه کنی آروم آروم از فروش به راحتی 10 میلیون به سوی پتانسیل فروش بالای این بازی تغییر مسیر دادی.

الان هم دیگه آخر شب هست و من هم فردا کلی درس دارم. فقط اینا رو بهت نشون دادم تا متوجه نحوه پست دادن های خودت و تغییر موضعت بشی
حرفای بالاتون کاملا درست و منطقی هست.اما در مورد این تیکه های که نقل قول کردید باید خدمتتون عرض کنم از کسی نمیترسم که بخوام موضع خودم رو تغییر بدم.هرجا هم دیدم دارم اشتباه میکنم سریع عذرخواهی کردم.مثل بعضیها هم نیستم که خودم رو خدا بدونم و بدون اشتباه.بنده دیدم در مورد حرف زدن قطعی در مورد فروش 10 میلیونی تند رفتم و گفتم منظور کلیم پتانسیل فروش بیشتر بوده.فقط کمی تند رفتم.
با این پستت بهم ثابت شد که اینجا چه خبره.(یعنی میدونستم.فقط یکمی شک داشتم.)
کلا تو این مملکت بهترین کار اینه که رو حرفت پا فشاری کنی.حالا هرچقدر هم که چرند بگی.
اگر یکی بیاد به اشتباهش اعتراف بکنه و یا بگه که آره بابا من تند رفتم یا بهش میگن ها ها طرف ازمون ترسید(که واقعا خاک بر سر اون جماعتی که این طرز فکرشون هست) یا مثل شما میگن داری رنگ عوض میکنی.من هیچ رنگی عوض نکردم.دیدم تند رفتم و از حرف غلطی که داشتم میزدم کوتاه اومدم.همین.حالا شما دوست داری فکر کن من ترسیدم-یا دارم رنگ عوض میکنم.

در کل نمی دونم از کجای این پست من برداشت کردی که گفتم از من یا کسی دیگه ترسیدی نمیدونم؟ من هم چون ندیدم جای بگی تند رفتم اونا رو نقل قول کردم و فکر می کردم که آروم آروم مثل بعضی از مواقع دیگه موضع خودتون رو تغییر دادین. در ضمن من هیچ جا نگفتم رنگ عوض میکنی. رنگ عوض کردن با تغییر مسیر خیلی فرق داره. در آخر هم این رو بگم که من تو اون پست و نقل قول ها فقط و فقط می خواستم بهت تغییر مسیرت رو به صورت غیر مستقیم نشون بدم. نه میگم از کسی ترسیدی نه چیزی ولی بدون اینکه اشاره ای داشته باشی کم کم از موضع خودت پایین اومدی و به پتانسیل رسیدی. در کل امیدوارم که موفق باشی و شبت هم خوش
ترسیدن رو منظورم به جامعه بود.نه حرف شما.بعدشم دیگه فکر کنم اونائی که چهار تا پست از من خونده باشن میدونن من اشتباه کنم سریع بهش اعتراف میکنم.در کل بیخیال.چون فکر میکنم همه این حرفا بخاطر یه سوء تفاهم بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo

حرفای بالاتون کاملا درست و منطقی هست.اما در مورد این تیکه های که نقل قول کردید باید خدمتتون عرض کنم از کسی نمیترسم که بخوام موضع خودم رو تغییر بدم.هرجا هم دیدم دارم اشتباه میکنم سریع عذرخواهی کردم.مثل بعضیها هم نیستم که خودم رو خدا بدونم و بدون اشتباه.بنده دیدم در مورد حرف زدن قطعی در مورد فروش 10 میلیونی تند رفتم و گفتم منظور کلیم پتانسیل فروش بیشتر بوده.فقط کمی تند رفتم.
با این پستت بهم ثابت شد که اینجا چه خبره.(یعنی میدونستم.فقط یکمی شک داشتم.)
کلا تو این مملکت بهترین کار اینه که رو حرفت پا فشاری کنی.حالا هرچقدر هم که چرند بگی.
اگر یکی بیاد به اشتباهش اعتراف بکنه و یا بگه که آره بابا من تند رفتم یا بهش میگن ها ها طرف ازمون ترسید(که واقعا خاک بر سر اون جماعتی که این طرز فکرشون هست) یا مثل شما میگن داری رنگ عوض میکنی.من هیچ رنگی عوض نکردم.دیدم تند رفتم و از حرف غلطی که داشتم میزدم کوتاه اومدم.همین.حالا شما دوست داری فکر کن من ترسیدم-یا دارم رنگ عوض میکنم.
در کل نمی دونم از کجای این پست من برداشت کردی که گفتم از من یا کسی دیگه ترسیدی نمیدونم؟ من هم چون ندیدم جای بگی تند رفتم اونا رو نقل قول کردم و فکر می کردم که آروم آروم مثل بعضی از مواقع دیگه موضع خودتون رو تغییر دادین. در ضمن من هیچ جا نگفتم رنگ عوض میکنی. رنگ عوض کردن با تغییر مسیر خیلی فرق داره. در آخر هم این رو بگم که من تو اون پست و نقل قول ها فقط و فقط می خواستم بهت تغییر مسیرت رو به صورت غیر مستقیم نشون بدم. نه میگم از کسی ترسیدی نه چیزی ولی بدون اینکه اشاره ای داشته باشی کم کم از موضع خودت پایین اومدی و به پتانسیل رسیدی. در کل امیدوارم که موفق باشی و شبت هم خوش

چرا بعضیا زور میخوان بگن فروش کم بازیهای سونی، به خاطر تبلیغات بد سونیه من نمیفهمم!!!:confused: خب اگه کم فروش کرده یعنی اینکه یا سلایق اکثر امریکاییها با این بازی جور نبوده یا کیفیت مطلوب رو برای اونها نداشته همین!

اولا فروش بازیای سونی به شما هیچ ربطی نداره :-" شما هر وقت سهامدار سونی شدی بیا بگو فروشمون کمه :laughing:
دوما کیفیت مطلوب نداشتن یعنی چی؟ انچارتد که هر چی جایزه بود رو درو کرد
شما برو امتیازای بازیای انحصاری سونی رو ببین زیر 8.5-9 نداره کلا
کلا میخواید فن بازی درارید درارید چون هم شما احساس میکنید خیلی کار بزرگی کردید هم ما میخندیم ولی دیگه خودتونو سوژه ملت نکنین :-"

تو فکر کن Halo 3 فروشش 99999999999999999999999999 میلیونه یه قرونشو بتو میدن که میای خودتو مسخره ی خاص و عام میکنی اخه؟ :):-"

فقط دوست دارم یکی خلاف این صحبتارو اثبات کنه
دنیا داره رو کمپانی سونی میچرخه
سلام

میشه برای این قسمت دوم جملتون یه منبع درست بدین ؟ آخه جند بار این جمله رو شنیدم خیلی کنجکاو شدم !! بسیار عالی ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط shefer
خب اگه کم فروش کرده یعنی اینکه یا سلایق اکثر امریکاییها با این بازی جور نبوده یا کیفیت مطلوب رو برای اونها نداشته همین!
این "یا" ـه دومی رو چطور تخمین زدی عزیزم ؟! :smile:

این قضیه که آرش و بابک داشتن بحث میکردن راجع به امتیاز ، واقعا اینطوری نیست که امتیاز مشخص کنه کدوم بازی از کدوم بازی بهتره !!! یعنی واقعا اینطوری نیست !!

امتیاز یک بازی خیلی مهمه ، البته میانگین امتیاز ، ولی فقط میتونه نشون بده که اون بازی در اون زمانی که عرضه شده ( یعنی همون نسل و همون 2 - 3 سال نزدیک ) چقدر موفق بوده و کلا ارزش بازی در همون زمان چقدر بوده !!
این حرف خیلی عجیبه که بگیم Zelda بهترین بازی تاریخ ه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zelda همون موقع که اومده بهترین بازی تاریخ بوده ( اونم از نظر جمعی نه اینکه برای تک تک افراد ) ... چون مطمئنا حتی ضعیف ترین بازیهای نسل حاضر بدلیل پیشرفت تکنولوژی از خیلی جهات از Zelda بهتر هستند !

اگه بخوایم امتیاز رو مبنای مقایسه قرار بدیم فقط و فقط میشه بازیهایی که مثلا در 1 سال منتشر شدن رو با هم مقایسه کرد که اونم باز نمیشه خیلی روش حساب کرد ! هیچ کی نمیتونه بگه اگه مثلا KZ2 توی 2007 منتشر میشد از لحاظ امتیاز چه جایگاهی داشت ؟! یا مثلا اگه Halo 3 در سال 2009 منتشر میشد ؟!

اینا رو نگقتم که بگم KZ2 از Halo 3 بهتره ، اگه نظر خودم رو بخوام بگم KZ2 گیم پلی خیلی خوبی نداشت و نسبت به بازیهای هم سبک مثل HALO یا COD ضعیف تر بود و بیشتر نون گرافیک و تکنولوژی ش رو خورد . ( نظر شخصی ه :smile: ) و Halo 3 از KZ 2 شوتر بهتری بود و در مجموع هم بازی بهتری بود که گرافیک بصری داغونی داشت :biggrin1:

ولی اینم که بگیم فقط U2 از Halo 3 بهتره و دلیلمون هم امتیاز بالاتر U2 باشه خیلی حرف داغونیه :biggrin1:

اولا فروش بازیای سونی به شما هیچ ربطی نداره :-" شما هر وقت سهامدار سونی شدی بیا بگو فروشمون کمه :laughing:
دوما کیفیت مطلوب نداشتن یعنی چی؟ انچارتد که هر چی جایزه بود رو درو کرد
شما برو امتیازای بازیای انحصاری سونی رو ببین زیر 8.5-9 نداره کلا
کلا میخواید فن بازی درارید درارید چون هم شما احساس میکنید خیلی کار بزرگی کردید هم ما میخندیم ولی دیگه خودتونو سوژه ملت نکنین :-"

تو فکر کن Halo 3 فروشش 99999999999999999999999999 میلیونه یه قرونشو بتو میدن که میای خودتو مسخره ی خاص و عام میکنی اخه؟ :):-"
و اما یه کلام هم از.......
از طرز حرف زدن جناب عالی مشخصه که اینجا کی داره خودش رو مضحکه خاص و عام میکنه! نمردیم و اخرش یه فن بوی تمام عیار رو هم دیدیم...

این "یا" ـه دومی رو چطور تخمین زدی عزیزم ؟! :smile:
عزیز من گفتم فقط یه حدسه. این کیفیتی رو هم که تو بخش دوم جملم به کار بردم فقط جنبه شخصی قضیه رو بیان میکرد؛ گفتم که چون فروش کمتری تو بازار امریکا کرده خب میتونه به خاطر این باشه که اون کیفیت مطلوب رو نزد این ملت نداشته!

از این greenberg بدم میاد چون هر چند وقت با مزخرفاتش یه دعوای حسابی تو فرومهای بازی را میندازه
کلا آدمِ بی شعوریه :smile:
وگرنه به قول آریا و صدرا سونی هم میتونه در مورد GT اینجوری بگه...

• Like
Reactions: 浪人
یه چیزی رو من خیلی وقته راجع به امتیاز میخواستم بگم . Zelda با بیست و خورده ای نقد میاد میانگین 97 میاره . Super Mario Galaxy با هشتاد و خورده ای ! خب 100 % ارزش SMG بیشتره . پس نباید فقط صرفا میانگین رو نگاه کرد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or