هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

این حرف ها که نه سر داره و نه ته و نمیدونم چرا اصلا در مورد بحث میکنید!

مثلا میشه امد گفت فقط فروش یکی از بازی های ماریو، Wii Fit و یا Wii Sport بیشتر از همه بازی های انحصاری 360 یا PS3 هست، خوب حالا که چی؟ اگه قصد تخریب وجود داره و مثلا ان طرف خواسته با گفتن این حرف به این نتیجه برسه که مثلا Halo از همه این بازی ها بهتر هست که خوب باید به عقلش شک کرد چون مثلما یک بازی FPS نمیتونه مثلا از یک بازی HnS بهتر باشه!

از اول تا آخر بازی ها کشت و کشتار راه میندازیم و کلی هم صحنه های غیر اخلاقی میبینیم ولی اینها رفتار اجتماعی هست ولی دو کلمه حرف مارکوس که تو وسط شلوغی بازی زده میشه مشکل داره

من چی گفتم گفتم درسته که بد هستش اما نباید رفتار بد رو یه چیز عادی جلوه داد کشتن کار خوبی نیست اما این که برای شما عادی باشه که بری تو خیابان یکی رو بکشی .

نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه منظورم این نبود که اشتباه هستش فوش میدن میگیم فوش دادن یه رفتار عادی نمیشه باشه مثل کشتن میمونه .;)

کلا یه مشت ادم بیکار وجود داره واسه چرت و پرت گفتن یه مشت دیگه واسه تایید چرتو پرتاشون :biggrin1:
اصلا به فرض اینکه Halo 3 بیست برابر بازیای انحصاری سونی فروخته خب که چی؟ :-"
مگه فروش دلیل برتریه اخه؟
اگه اینجوره پس Wii Sport بهترین بازیه این نسله :laughing:
بهترین فیلم تاریخ سینما هم اواتاره :laughing:

• Like
Reactions: 浪人
پ.ن:من تا حالا از هرکی پرسیدم دلیل خرید X360 فقط یه چیز بوده.یک نفر که اطلاعاتی از کنسول بازی نداشته رفته X360 (منظرو از بد بودن کنسول نیست) خریده،بعد دوستاش به خاطر این که باهاش بازی کنن رفتن x360 خریدن... . گفتم شاید جالب باشه... .
این حرف از اساس کاملا غلطه! مثل اینه که من به صرف اینکه تا قبل از اومدن 360 به ایران 90 درصد مردم چیزی به نام کنسول نمیشناختند و فقط میگفتن پلی استیشن! یعنی کنسول = پلی استیشن . پس اینطور باشه همه چون اطلاعاتشون پایین بوده پی اس 2 میخریدن! یا الان هم کم نیستن کسایی که هنوز این مشکل رو دارن.

دوستان دقت کنن که از لحاظ کیفیت و گرافیک اصلا killzone 2 و halo 3 قابل مقایسه نیستن! بین زمان عرضه شدنشون 1 سال و خورده ای اختلاف که زمانه کمی نیست! با این حال باز هم من هیلو 3 رو میپسندم.
نمیدونم کسی قضیه ی این عکس رو میدونه یا نه ولی داستان از این قراره که در روز فارغ التحصیلی دانشجویان یکی از دانشگاه ها در آمریکا دانشجوها به صورت خودجوش کلاه و مسلسل مستر چیف رو روی این مجسمه گذاشتن :دی
ینارو ول کنید خورشید طوفانی شده
2012؟:دی

می گن یه نادون یه سنگ می ندازه تو چاه که 100 تا عاقل هم نمی تونن دَرِش بیارن ! قضیه همینه دیگه ! 7 صفحه جنگ واسه هیچی ! انصافا هیجان این 7 صفحه از خفن ترین boss های بازی ها هم بیشتر بود !
ویرایش:
حالا خیلی هم آف تاپیک نشه ! من خودم خیلی از شخصیت مسترچیف خوشم میاد و خیلی خیلی باهاش حال می کنم ولی گیم پلی کیلزون رو بیشتر می پسندم ! در کل به قول یه سری از دوستان اینا سلیقه ایه.

آخرین ویرایش:
آقا سامان فروش بیشتر هیلو نسبت به کیلزون کاملا قابل توجیه و منطقی به حساب میاد چون:
KZ 1- تو نسل قربانی شایعات و توقع های بیش از حد و اکثریت دید مضحکانه نسبت بهش پیدا کردن
kz 2- با نمایش از پیش رندر شدش بسیار به این موضوع دامن زد و خیلی ها این موضوع رو توهین به شعور خریدار خطاب کردند(که قصد فریب اونها رو داشتش)
-کاملا هم مشخصه وقتی که یه بازی به نام هیلو با اون فروش تو دل این همه گیمر جا افتاده برا یه بازی مثل کیلزون خیلی سخته که بخواد جای اون رو بگیره
-هیلو 30 میلیون دلار فقط خرج تبلیغات کرد و با وجود هایپ هایی هم که داشت نباید فروشش هم از این کمتر بشه
-هیلو 3 11 میلیون رو تو حدود سه سال فروخته اتفاقا به نظر من KZ2 خیلی خوب هم تا الان فروخته اگر قراره فروششون مقایسه بشه باید فروش هیلو 3 بعد یک سال 4 ماه بعد از ریلیزش با الان ـه KZ2 مقایسه بشه(مثل این میمونه که گرافیک kz2 با H3 مقایسه بشه در صورتی که بینشون 2 سال فاصله هست)

پس به نظر من فروش هیلو رو نسبت به کیلزون با توجه به چیزایی که گفتم نباید باعث برتریش تو این نسل دونست

اما از نظر امتیازشون تو متا فکر نکنم فقط 3 امتیاز تفاوت برتری قطعی رو ثابت بکنه (با توجه نسخه های قبلی هیلو میانگین امتیازاشون بالای 95 بوده)

سری KZ تازه داره جای خودشو بین گیمر ها پیدا میکنه و نسخه سوم بازی یه زنگ خطر مهم برای هیلو محسوب میشه(سری KZ یه رشد صعودی رو در پیش گرفته با توجه به اینکه هیلو در حال نزول تشریف داره)

پ.ن:حالا میخوای جواب بده یا نده به جهنم:d

KZ 1- تو نسل قربانی شایعات و توقع های بیش از حد و اکثریت دید مضحکانه نسبت بهش پیدا کردن
KZ1 قربانی شایعات و... نشده بازی در سطح خودش خوب بود ولی اصلا قابل مقایسه با بازی های FPS به نظرم نبود.
-هیلو 30 میلیون دلار فقط خرج تبلیغات کرد و با وجود هایپ هایی هم که داشت نباید فروشش هم از این کمتر بشه
من نمیدونم این ماجرای هیپ هاپ و... :biggrin1: جدیدا چیه راه افتاده؟ اینقدر که KZ2 بزرگنمایی داشت به نظرم Halo 3 نداشت و هر کدوم از اون بزرگنمایی ها یک تبلیغ بزرگ برای اون بازی محسوب میشد تا قبل از نمایش اون تریلر 2005 نصف جماعت نمیدونستن KZ1 چیه یا اصلا بازیش نکرده بودن.
-هیلو 3 11 میلیون رو تو حدود سه سال فروخته اتفاقا به نظر من KZ2 خیلی خوب هم تا الان فروخته اگر قراره فروششون مقایسه بشه باید فروش هیلو 3 بعد یک سال 4 ماه بعد از ریلیزش با الان ـه KZ2 مقایسه بشه(مثل این میمونه که گرافیک kz2 با H3 مقایسه بشه در صورتی که بینشون 2 سال فاصله هست)
Halo 3 ODST حدودا 6 ماه دیرتر از KZ2 عرضه شده یک نسخه الحاقی هم هست که خود بانجی گفت میخواستن آنلاین عرضه اش کنند ولی فروشش از KZ2 بیشتر بوده.
در کل اینکه فروش Halo در هر حالی بالاست و به مدت زمان و... ربطی نداره یک امر غیر قابل کتمان هست.

• Like
Reactions: Genesis
من به اين حرفا كاري ندارم ! ولي Re 1 , 2 يك هزارم Halo 3 هم نيستن ! چون خيلي وقت سرشون تلف كردم !
:biggrin1:

KZ1 قربانی شایعات و... نشده بازی در سطح خودش خوب بود ولی اصلا قابل مقایسه با بازی های FPS به نظرم نبود.
یه بازی با میانگین 70 یه بازی خوب نیست یه بازی متوسط هستش چون انقدر هم براش(KZ2) لقب گذاشتن که همه انتظار میانگین بالای 85 رو داشتند

من نمیدونم این ماجرای هیپ هاپ و... :biggrin1: جدیدا چیه راه افتاده؟ اینقدر که KZ2 بزرگنمایی داشت به نظرم Halo 3 نداشت و هر کدوم از اون بزرگنمایی ها یک تبلیغ بزرگ برای اون بازی محسوب میشد تا قبل از نمایش اون تریلر 2005 نصف جماعت نمیدونستن KZ1 چیه یا اصلا بازیش نکرده بودن.
بازم برمیگرده به همون قضیه تبلیغ
شما اگر یه بازی متوسط رو به ضعیف هم بسازی اما تبلیغات زیاد بکنی مطمئننا فروش میکنه برا خودش, odst هم با اینکه تو متا میانگینش 82 شد ولی از اونجایی که هیلو طرفردارای خاص خودش رو بعد یک نسل پیدا کرده + تبلیغات باز هم آنچنان غیر طبیعی نیست(باز هم اشاره میکن میکنم که مسلما کیلزون الان به اندازه هیلو فن نداره) بعدشم این مسئله تبلیغات رو هم حتی خود هیلو فنبوی های عزیز نمیتونن انکار کنن که برای هر نسخه این بازی تبلیغات بسیار وسیع ـه

در کل اینکه فروش Halo در هر حالی بالاست و به مدت زمان و... ربطی نداره یک امر غیر قابل کتمان هست.
بنده هم این موضوع رو منکر نشدم ولی به نظر من این دلیل برتری نیست...

هنوز تاپیک قفل نشده من خیال کردم دعوا داره ناموسی میشه :biggrin1:
اگر فروش هیلو را ببینید بیشتر در آمریکا بوده پس همون حرفی که قبلا زدم میشه گفت بعد این بازی جو خاصی داره
که بیشتر آمریکایی ها خوششون میاد باید غزیه را ریشه ای بررسی کرد .

بذار خیال تو رو راحت کنم.
اگر بحث سر رقابت هیلو و کیل زون باشه، شک نکنید ها، ببینید، شک نکنید هیلو لهش میکنه! له! :horse:

آخرین ویرایش:
بذار خیال همه رو راحت کنم.
اگر بحث سر رقابت هیلو و کیل زون باشه، شک نکنید ها، ببینید، شک نکنید هیلو لهش میکنه! له! :horse:
نه آقا. رقابت، رقابت فروش Reach و GT5 هست. از این اظهار نظرها بازم خواهیم شنید. بعدشم دم E3 این گرینبرگ خواسته ملت رو آماده کنه:biggrin1:
همچنان امیدوارم و حدس میزنم(همینطوری الکی) که GT5 امسال عرضه نشه

آپدیت جدید در بحث مقایسه فروش بازی ها:
لینک

ولی جدا از شوخی کلا یه مسئله هست که فکر نمی کنم کسی انکارش کنه. حجم تبلیغات فقط یه جنبه ی فروش عالیه. نوع تبلیغات هم خیلی مهمه و تو بخش نوعه که سونی افتضاح ظاهر شده. سونی تو حجم تبلیغات برای KZ2 کم نذاشت. اگه اشتباه نکنم LBP و U2 هم تبلیغات زیادی داشتن ولی آیا فروش هیچکدومشون به 5 میلیون رسیدن؟ درسته که Halo 3 تبلیغات افسانه ای داشته اما اختلافش اینقدر زیاد هست که حداقل از مجموع 3 یا 4 تا از بازی های سونی روی هم، بیشتر باشه.

حرف من اینه که تو بحث فروش، کیفیت هیچ نقشی نداره. این به این معنی نیست که بگم U2 و KZ2 از Halo 3 بهترن یا Halo 3 از اون دو تا بهتره. بلکه کلا چه صحبت اون بنده خدا در مورد فروش Halo 3 و مقایسه ش با کل بازی های سونی درست و باشه و چه نباشه، واضحه که سونی تو تبلیغ بازی هایش در مقایسه با MS افتضاح عمل کرده و از دید همین عملکرد و روش های تبلیغاتی، Halo همه بازی های سونی رو هم (بجز GT رو) پشت سر می ذاره.
الان شما نگاه کنید به فروش Just Dance مخصوصا تو انگلیس. از دید امتیاز، 3 هم زیادشه. بازی خود نینتندو هم نیست و عموم بازی های غیر نینتندو عملکردشون خیلی روی Wii عالی نیست. از دید تبلیغات هم فقط گاهی در طول برنامه های هانا مونتانا تبلیغ داره و روی در و دیوار و اتوبوس نزدنش اما مثل چی داره می فروشه. دلیلش دقیقا همون چند تبلیغ در طول Hana Montanaست چون مخاطب اون برنامه از زباله ای مثل Just Dance خوشش میاد. اون نوع تبلیغ برای اون نوع مخاطب تاثیر داره.

مایکروسافت فهمیده چطوری بازیشو برای مخاطب Xbox تبلیغ کنه. سونی نفهمیده چطوری بازیشو برای مخاطب PS تبلیغ کنه.

چرا بعضیا زور میخوان بگن فروش کم بازیهای سونی، به خاطر تبلیغات بد سونیه من نمیفهمم!!!:confused: خب اگه کم فروش کرده یعنی اینکه یا سلایق اکثر امریکاییها با این بازی جور نبوده یا کیفیت مطلوب رو برای اونها نداشته همین!

الان دوستان انقد در کف فروش کم بازیهای سونی هستند یه بازی دیگه از لاین آپ مایکروسافت بگن که اندازه هیلو فروش داشته باشه!

رو هر پلتفرم یه بازی خیلی پر فروشه!

sony= GT

ms= HALO

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or