هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

دلایلت منطقی ِ، دلیل هم اصلا نیاری، یگی آقا از نظر من Halo 3 بهتر از Killzone 2 ِ . اگر قرار بود همه مثل هم فکر کنن که فایده نداشت. سلایق متفاوت ِ همین سلایق جورواجور ِ که باعث تنوع میشه.
من کل حرفم یه چیز ِ اونم اینه که صرفا تکیبه بر امتیازات و مبنا قرار دانش برای سنجش کیفیت، کار اشتباهی. خیلی ساده میشه گفت Halo 3 با سلیقه من جوره، به تو هم ربطی نداره :دی

منم Halo 3 بازی کردم، Killzone 2 هم دیگه همه میدونن دیگه، حالا به نظر شخصی من و حرفی که سلیقه من میزنه، با Killzone 2 حال کردم. دلیلی نداره چشمم ُ بدوزم به این که این چند گرفته، اون چند گرفته. یه بار قبلا گفتم، همه شما ها، همه ما برای خودمون منتقد هستیم.
ای بابا قربون آدم چیز فهم...:دی 6 ماهه دارم تو این سایت همین رو میگم که...:دی
میگم ما بازی ها رو باید 2 جور بسنجیم :
1-صرفا برای نتیجه گیری خودمون.مثلا من میگم Blur از S/S بهتره!کل دنیا هم بیا بگن S/S بهتره من برای خودم Blur رو بهتر میبینم.اما این فقط برای نتیجه گیری خودم ـه.
2-اینجور بحث ها فقط تو ایران نیست.تو همه ی سایت های بازی دنیا هست و در واقع اگه اینجور بحث هارو از سایت های بازی بگیریم چیزی ازش باقی نمیمونه!
وقتی آدم وارد چنین بحث هایی میشه به نظر من نمیتونه از نتیجه گیری که تو مورد اول کرده استفاده کنه.مجبور میشه همه چیز رو ببره سمت آمار و ارقام و دلیل و منطق.اینجا دیگه سلیقه مطرح نیست.تو یه لحظه فکر کن مثلا من برم تو تاپیک Uncharted 2 و سلیقه ی شخصی خودم رو بگم... مثلا برم بگم مضخرف ـه...:دی خو معلومه کار مسخره ای کردم.تو هم لابد میای میگی چرا U2 مضخرفه!من میگم چون من دوسش ندارم...:دی

-----------------------------------------------

کلا من میگم از این به بعد تو چنین بحث های X vs Y ملاک رو یه چیزایی بزاریم که با چشم بشه دید!
البته میشه یه تفکیکی هم کرد مثلا میشه گفت :"به نظر من Alan Wake خیلی از Heavy Rain بهتره , ولی Heavy Rain از نظر رسانه ها فروش بهتر عمل کرده و در کل بازی بهتریه" , پس نظر من اینجا مطرح نیست.

پ . ن : چقدر دلیل و منطق چیدم!:eek: یه تغییر رشته باید بزنم به بدن...:دی

اره در حد H3 نبود منتها از همون روش تبلیغ استفاده کرده بود و GTA , RDR همین تبلیغات گسترده داشتند ( RDR که فکر کنم کاملا در سطح H3 بود ) اما فقط تبلیغ باعث این کار شد ؟
من اصلا کار ندارم باز یپر فروش هر کنسول چی هست به حرف گرینبرگ هم کاری ندارم پستی که شما دادی کاملا معلوم بود برای مسخره کردن بازی بود در صورتی که یک بازی مثل DI فقط میاد 3 میلیون پول میده برای تبلیغ توی فینال NFL اما میشه پر فروش ترین بازی ؟؟

يه مورد ديگه هم هست سابقه دو بازيه!

halo3 دنباله دو باز موفق بود!
امّا killzone 2 دنباله يک بازی ضعيف که برای اونم تبليغ زياد شد به همين خاطر يکمی هم اون حس بد بينی مردم تأثير داشت!

امّا کلاً halo ميشه گفت 60% فروشش رو به خصوص نسخه سوم مديون تبليغاتش هست که انقدر گسترده بوده که wikipedia يه صفحه داره به اسم halo3 marketing!

اون حرف من هم شوخی بود چون اگه halo رو زير سؤال ببرم خودم رو زير سؤال بردم با عقلَم!

در کل بازم میگم هر شرکتی یک سری پر فروش داره و مال مایکروسافت هیلو هست! اما درست نیست بیاد از این حرفا بزنه!

سلام!
يه نکته ايی رو هم بگم در مورد امتيازا اونم اينه که امتياز يه بازی با توجه به رقيباش توی اون سبک داده ميشه مثلاً زمانی که halo 1 ميآنگين 97 گرفت يه بازی اوّل شخص کنسولی درست حسابی نبود تو بازار!
و halo3 هم اگه يه رقيب مثل killzone 2 همون سال عرضه ميشد ميآنگينش حتماً پايين تر ميومد!

دوستان چرا به زمان ریلیز دو بازی مثل KZ2 و Halo 3 توجه نمیکنن, اگر هر دو اینها در یک مقطع زمانی ریلیز شده بودن و Halo3 میانگین امتیاز بالاتری رو کسب میکرد بدون شک از کیفیت بالاتری برخوردار بود, به همین سادگی!
سال 2007 که Halo 3 عرضه شد:
The Orange Box 96.16
BioShock 94.95
Call of Duty 4: Modern Warfare 94.08
Halo 3 93.53
Crysis 90.23
==
سال 2009 که Killzone 2 عرضه شد:
Call of Duty: Modern Warfare 2 93.39
Killzone 2 90.07
Left 4 Dead 2 89.43

• Like
Reactions: Dreadlord
ای بابا قربون آدم چیز فهم...:دی 6 ماهه دارم تو این سایت همین رو میگم که...:دی
میگم ما بازی ها رو باید 2 جور بسنجیم :
1-صرفا برای نتیجه گیری خودمون.مثلا من میگم Blur از S/S بهتره!کل دنیا هم بیا بگن S/S بهتره من برای خودم Blur رو بهتر میبینم.اما این فقط برای نتیجه گیری خودم ـه.
2-اینجور بحث ها فقط تو ایران نیست.تو همه ی سایت های بازی دنیا هست و در واقع اگه اینجور بحث هارو از سایت های بازی بگیریم چیزی ازش باقی نمیمونه!
وقتی آدم وارد چنین بحث هایی میشه به نظر من نمیتونه از نتیجه گیری که تو مورد اول کرده استفاده کنه.مجبور میشه همه چیز رو ببره سمت آمار و ارقام و دلیل و منطق.اینجا دیگه سلیقه مطرح نیست.تو یه لحظه فکر کن مثلا من برم تو تاپیک Uncharted 2 و سلیقه ی شخصی خودم رو بگم... مثلا برم بگم مضخرف ـه...:دی خو معلومه کار مسخره ای کردم.تو هم لابد میای میگی چرا U2 مضخرفه!من میگم چون من دوسش ندارم...:دی

-----------------------------------------------

کلا من میگم از این به بعد تو چنین بحث های X vs Y ملاک رو یه چیزایی بزاریم که با چشم بشه دید!
البته میشه یه تفکیکی هم کرد مثلا میشه گفت :"به نظر من Alan Wake خیلی از Heavy Rain بهتره , ولی Heavy Rain از نظر رسانه ها فروش بهتر عمل کرده و در کل بازی بهتریه" , پس نظر من اینجا مطرح نیست.

پ . ن : چقدر دلیل و منطق چیدم!:eek: یه تغییر رشته باید بزنم به بدن...:دی

من به یه بخشی از صحبتت موافقم با بعضی جاهاش نه .

این که ما بخوایم بگیم چون یه بازی از منتقدین 5گرفت بازی بدی هستش این اشتباه هستش اون نظر طرف هستش وقتی یه بازی میاد یه سایت میده 10 یه سایت دیگه میده 7 نمیشه امتیازشون رو ملاک قرار داد وقتی یه بازی میاد عالی هستش 1 میلیون میفروشه باید ببینی مشکل کجاست نه این که بگی چون انقدر فروخته از بازی فلان بد تر هستش یا بهتر هستش .;)

یه مثال هم بزنم زمان عرضه FOX hunt شاید خیلی ها این بازی رو نشناسن مال CAPCOM هستش زمان عرضه یک دسته افراد به بازی 5-6 دادن یک دسته 9 واقعا بازی عالی بود هرکی رو که من براش بازی رو گزاشتم حال کرد اما آیا اون بازی با امتیاز کلیش کیفیتش مشخص میشه ؟ چون هم گیم پلی داشت گرافیکش فیلم برداری واقعی بود که درست مثل HR الان بود اون موقع روی PS1 حالا به خاطر همین هستش من با این که امتیازی ملاک واقع بشه مشکل دارم آیا ماریو از HALO و ... بهتر هستش که امتیاز بیشتری میگیره ؟ یا بازی ورزشی WII که انقدر میفروشه ؟یا بازی های دیگه ؟ خوبه الان نینتندو بگه آقا ببیاین بازی های من از بازی هر دو کنسول شما بیشتر میفروشه آیا بازم دلیل بر بهتر بودن بازیش هستش ؟

سوال بهتر آیا MW2 از HALO بهتر هستش ؟

منم هم بگم من نه میگیم HALO بازی بدی هستش و نه امتیاز هاش حق ش نیست بلکه کلا این ها رو سلیقه میدونم همین .
و کلا با این سیستم امتیاز دهی مشکل دارم بازی بیاد از کلی سایت 9 بگیره یکی بده 6 یکی بده 7 خوب از سلیقه خارج میشه این جور امتیاز ها چون اجماع سلیقه ها بازهم روی 6-7 نیست که امتیاز کلی بازی ها رو پایین میارن .

راستی ماریو مثال بود نزنین من رو بکشین .

آخرین ویرایش:
امّا کلاً halo ميشه گفت 60% فروشش رو به خصوص نسخه سوم مديون تبليغاتش هست که انقدر گسترده بوده که wikipedia يه صفحه داره به اسم halo3 marketing!
چه ربطی داره. اوالا هیچ مدرکی مبنی بر این نیست که 60 درصد فروشش بر اساس تبلیغات هست دوم اینکه H2 حدود 8میلیون روی XBOX فروخته بود پس فروش 11-12 میلیون ةH3 روی 360 اصلا عجیب نیست. فن بیس بازی به اندازه کافی بزرگ هست. اگه هم به خاطر تبلیغات بود مردم بعد از سه سال هنوز H3 بازی نمی کردند طوری توی امار Live توی بیشتر هفته ها اول بشه اون هم بعد از گذشت سه سال. این که شماره قبلی هم محبوب بوده پس شماره جدید هم باید به این شکل باشه غلطه. مکس پین 1 فروشش از mp2 بیشتر بود.

The Orange Box 96.16
BioShock 94.95
Call of Duty 4: Modern Warfare 94.08
Halo 3 93.53
Crysis 90.23
کدوم یکی از این ها مخصوص کنسول ها بودن؟

البته تو هین آمار هم تاثیر رقابت دیده میشه!
چه ربطی داره. اوالا هیچ مدرکی مبنی بر این نیست که 60 درصد فروشش بر اساس تبلیغات هست دوم اینکه H2 حدود 8میلیون روی XBOX فروخته بود پس فروش 11-12 میلیون ةH3 روی 360 اصلا عجیب نیست. فن بیس بازی به اندازه کافی بزرگ هست. اگه هم به خاطر تبلیغات بود مردم بعد از سه سال هنوز H3 بازی نمی کردند طوری توی امار Live توی بیشتر هفته ها اول بشه اون هم بعد از گذشت سه سال. این که شماره قبلی هم محبوب بوده پس شماره جدید هم باید به این شکل باشه غلطه. مکس پین 1 فروشش از mp2 بیشتر بود.
فن بیس چجوری به وجود میاد؟ با بازار یابی درست و محصول با کیفیت!
اینارم ببینید بد نیست:

halo3.jpg

halo3burgerkingpreview.jpg

halo3soda.jpg

haloshoes.jpg

220px-Halo_3_Nasdaq.jpg

فیلم گرفتن از اعضای بانجی زمان بازی کردن بتا و پخش از تلوزیون!

جناب بیل گیتس در حال هیلو فروختن!

من بازم میگم بازی رو زیر سوال نمیبرم چون عقلانی نیست!

این تبلیغات رو هم نمیگم بد کاریه خیلیم خوبه و نتیجش رو هم دیدن خیلی هم خوبه!

حرف من اینه هیلو بخشی از فروشش رو مدیون تبلیغات گسترده هست!

آخرین ویرایش:
دوستان انرژی خودتون رو برای E3 نگه دارین !
بازیها هم مثل هر چیز دیگه ای سلیقه ای هستن ولی فاکتورهایی وجود داره که برای مقایسه فقط میشه از همین فاکتورها استفاده کرد نه چیز دیگه :
1. فروش : فروش بالا اصولآ نشانه بهتر بودن نیست. اخراجی های 2 با فاصله چند میلیارد بهترین فروش تاریخ ایران رو داشته ولی توی لیست فیلمهای ایرانی تاریخ شاید جزو بدترین ها باشه.
2. نقدها و امتیازات : Halo 3 فروش فوق العاده ای داشته , امتیازاتش هم عالی بوده. 80,90 تا سایت و مجله امتیازشون با هم جمع شده و به این عدد رسیده. حالا اگه بخوایم راحت این امتیاز رو زیر سوال ببریم , باید به طرف مقابل هم حق بدیم که امتیازات بقیه بازیها رو زیر سوال ببره.
3. زنده موندن نام بازی : Halo 3 بعد از 2.5 سال هنوز هم جزو پر طرفدار ترین بازیهای Live هست (نمیدونم پرطرفدارترین هم شاید باشه) و این نشون میده که حتمآ چیزی داشته. ملت به خاطر تبلیغ روی اتوبوس و مینی بوس نمیان بعد از 2.5 سال هنوز بازی رو انجام بدن و ازش لذت ببرن.
به شخصه وقتی 3 تا گزینه بالا رو با هم جمع میکنم , با اینکه از Halo 3 اصلآ به اندازه دو نسخه قبلی لذت نبردم , ولی نمیتونم انقدر راحت ببرمش زیر سوال.

این دیگه خیلی حرفت ستم بودا! این بازی اصلا نیاز به تبلیغ نداره! اون تبلیغاتی که شما دیدی برازندش بود نه مورد نیازش!

اکثــــر کسایی که اینطوری راجب به هیلو نظر میدن یک دست هم بازی انجام نداده اند.

به نظر من هم فروش یک بازی روی کیفیت و خوب بودن یک بازی نسبت به بازی دیگرش هیچ نقشی نداره مثلا شما ببین LBP رو اگه به سایت های معتبر بگی بخوان یک مقایسه کلی(سبک مهم نیست) با Halo بکنن مطمئنا همه میگن کیفیت LBP بیشتره ولی خب فروشش خیلی کمتره چون بازیکنان دنبال هیجان و خشونت بیشتری هستند که توی Halo هست! ولی وقتی دو بازی توی یک سبک(مثلا FPS) عرضه بشن و هر دوشون هم توی یک سال عرضه بشن و هر دو هم دنباله 2 عنوان موفق باشن اونوقته که میشه بیایم و مقایسشون کنیم این در حالیه که ما داریم KZ2 که ادامه یک نسخه ضعیفه و در سال 2009 عرضه شده رو با Halo 3 که ادامه 2 عنوان واقعا قوی هست و در 2007 عرضه شده مقایسه میکنیم که کاملا غلطه! پس مقایسه این دو عنوان از نظر فروش غلطه از نظر امتیاز هم مطمئنا تفاوت 3 واحد امتیاز انقدر باعث تفاوت بین دو بازی نمیشه و میشه گفت 2 بازی توی یک سطح هستند ولی Halo 3 یکم بهتره! پس دیگه لازم نیست دو بازی رو هم از نظر امتیاز بررسی کنیم;)
من خودم Halo 3 & ODST رو بیشتر بقیه بازی های FPS دوست دارم ولی این دلیل نمیشه که بخوام بگم KZ2 بازیه ضعیف تری هست.
ویرایش: با حرف های Dinosaur بشدت موافقم!

فن بیس چجوری به وجود میاد؟ با بازار یابی درست و محصول با کیفیت!
شما تمام مدت حرف های خودت نقض می کنی. اول میای میگی هر بازی انقدر تبلیغ داشت به همین اندازه می فروخت. بعد میگی این بازی دنباله دو بازی پرفروش بوده بعدش میگی 60 درصد فروشش به خاطر تبلیغاتش هست اخرش هم میگی بخشی از فروشش میدون تبلیغاتش هست. چه شما بخواند چه نخواند Halo بازی خیلی محبوبی هست و در امار Live کاملا نشون میده این بازی در چه سطحی هست. من دیگه حال بحث کردن ندارم و همینجا تمومش می کنم به هر حال حقیقت هیچ وقت تغییر نمی کنه.

• Like
Reactions: 孢子
شما تمام مدت حرف های خودت نقض می کنی. اول میای میگی هر بازی انقدر تبلیغ داشت به همین اندازه می فروخت. بعد میگی این بازی دنباله دو بازی پرفروش بوده بعدش میگی 60 درصد فروشش به خاطر تبلیغاتش هست اخرش هم میگی بخشی از فروشش. بحث بیشتر از پیش نیم برم. چه شما بخواند چه نخواند Halo بازی خیلی محبوبی هست و در امار Live کاملا نشون میده این بازی در چه سطحی هست. من دیگه حال بحث کردن ندارم و همینجا تمومش می کنم به هر حال حقیقت هیچ وقت تغییر نمی کنه.

یه عامل از عوامل فروش رو آدم یادش بره بعد بگه نقض حرف میشه؟
بعد اگه 60% بخشی از فروش نیست چقد از فروشه؟

من صد بار گفتم آخر همه پستام که بازیو زیر سوال نمیبرم

من الان دوباره داشتم تو آمارا چرخ میزدم یه نکته برام مسجل شد ... رفتم سراغ فروش سری کال اف دیوتی ... نکته اینه که تو خارج از امریکای شمالی و ژاپن هر شماره از این سری روی دوتا کنسول یه حد فروختن ، ولی توی امریکای شمالی میزان فروش روی 360 معمولا بیشتر از دو برار PS3 بوده و تو ژاپن برعکس ... ولی بازار بسیار بزرگ و وسیع آمریکای شمالی (از روی آمار می تونم بگم ارزشش حدودا 2 برابر بازار اروپا و بیش از 15 برابر بازار ژاپن هستش ، طبق آمار های VGChartz ) باعث میشه که توی بازی های مولتی پلتفرم یا بازی های انحصاری هم سبک فروش روی 360 بیشتر باشه ... بلاخره هممون باید قبول کنیم که آمریکا به نوعی خونه XBOX و مایکرو حساب میشه و سونی نمی تونه از لحاظ تبلیغات و غیره اصلا به اندازه مایکرو روی مردم تاثیر بزاره ... به نظر من ما اگه فروش بازی ها رو بدون آمار آمریکا و ژاپن بهش نگاه کنیم اعداد معقول تر به نظر میرسن ... من که به شخصه انتظار ندارم سونی تو امریکا بتونه به اندازه یه شرکتی مثل مایکرو که باسه خودشه بتی هستش اونجا فروش کنه ... هر چند که انتظار دارم از لحاظ تبلیغات تو آمریکا بهتر عمل کنه ، البته این نکته هم باید در نظر گرفت که این ژاپنی ها همیشه اول و دوم خودشون رو میبینن فقط ...

البته کل بحث بالا مستقیما به تاپیک مربوط نمیشه فکر کنم ...

ویرایش به خاطر یک نکته مهم : تمام سونی و مایکرو فن ها در اسرع وقت به مدیران شرکت های متبوعشون اطلاع بدن که به هیچ وجه به فرانچایز های نینتندو برای مقایسه حتی یک لحطه هم فکر نکنن ... این جور که آمار میگه ماریو به تنهایی توی این نسل (DS و Wii ) خیلی بیشتر از کل انحصاری های هر دو شون رو هم فروخته ، بالای 140 میلیون نسخه :d

یه نکته باحال دیگه اینکه از میون 20 بازی پرفروش تاریخ به غیر از رتبه 13 و 19 ، 18 تای بقیه همه مال نینتندو هستش ، wii sport به تنهایی حدود 68 میلیون نسخه فروخته :d

آخرین ویرایش:
البته تو هین آمار هم تاثیر رقابت دیده میشه!
halo3 هم اگه يه رقيب مثل killzone 2 همون سال عرضه ميشد ميآنگينش حتماً پايين تر ميومد
شما ساعت 12:53 گفتید چون Halo 3 رقیب نداشته امتیازاش بالا بوده، ساعت 2:05 دارید میگید چون رقیب زیاد داشته امتیازاش بالا بوده. واقعا جالبه!

• Like
Reactions: ДядsЙ
شما ساعت 12:53 گفتید چون Halo 3 رقیب نداشته امتیازاش بالا بوده، ساعت 2:05 دارید میگید چون رقیب زیاد داشته امتیازاش بالا بوده. واقعا جالبه!

پست منو کامل نقل قول کن بقیش مهمه!

اول شخص کنسولی(یعنی فقط روی کنسول ها) اون سال چند تا بود؟

اسم هیلو میاد همه بدو بدو میان توی تاپیکش و در عرض چند ساعت کلی پست میزنن...
خوشم میاد اسم از فروش بازیهای مایکروسافت فشارها میره بالا!:lol:
چه بخواین چه نخواین هیلو یک بازی محبوب و عالی هست و فروشش و امتیازاش هم اینو ثابت میکنن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or