هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

پس فقط باید Resistance و Killzone رو در نظر بگیریم، که اون موقع میشه حرف گرینبرگ رو درست دونست:دی *
بابک حرفت کاملآ درسته ولی در نقطه مقابل هم میشه مثالهایی زد ! مثلآ GT5: Prologue (که حتی نسخه کامل نیست و خیلی ها پول پای همچین چیزی نمیدن) از مجموع PGR 3,4 بیشتر فروش داشته !
یا مثلآ Gran Turismo 3 از مجموع Forza 1,2,3 به علاوه PGR 1,2,3,4 فروش بهتری داشته ! GT3 هم مال زمانی نیست که فروش PS2 هنوز به این عدد رسیده باشه ولی با این حال از مجموع 7 تا ریسینگ در دو کنسول رقیب بیشتر فروخته !
یعنی این چیزا در طرف مقابل هم وجود داره و برادر گرینبرگ یه کم زیادی داغش میکنه :دی

هیلو تو آمریکا مثل یه نماد است، مستر چیف یه جورایی قهرمان ملی آمریکا حساب میشه. پس مایکروسافت حتی اگه هیچ تبلیغی هم برای هیلو نمی کرد، در بدترین حالت 7-8 میلیون میفروخت.
موافقم ! حقیقت غیر قابل انکاری هست.

نماد آمریکای ها رو هم رد کرده HALO طرفدار 3 آتیشه همین جا هم کم نداره .

طولی نکشید که جواب ایشون توسط Charles King/DCI داده شد!
ایشون گفتن : "اگر بخوام صادق باشم ، این یه شاهکاره که یک عنوان در مقابل چندین بازی محبوب فروش بیشتری داشته باشه،
در هر صورت من بخش اول tweet ایشون رو متوجه نمیشم ( طبق طحقیقات NDP)"

و به این نکته اشاره کرده که اگر آقای گرینبرگ خواسته با این کار ضربه ای به سونی بزنه پس
کاز هیرایی (Kaz Hirai) باید برگرده و با tweet کردن این موضوع مشت محکمی در جواب ایشون بزنه:
"طبق آمار Gran Turismo یک تا سه فروشش از کل سری هیلو در مجموع بیشتر بوده"
Gran Turism در مجموع 55 میلیون نسخه فروش در برابر 27 میلیون نسخه هیلو فروش داشته
همچنین Gran Turism 3 با فروش 14.89 میلیونی خودش پرفروش ترین عنوان بوده
و در آخر هم متذکر شده که " جناب گرینبرگ،از دفعه بعد یاد بگیر که چطور حرف بزنی و سریعا قبل
از اینکه به فکر tweet کردن مقایسه فروش هیلو با فرانچز mario بیوفتی این کار رو یاد بگیر"

منبع

WTF فقط از لحاظ کیفیت U2 بالاتر هستش؟ KZ2 که باقالی GOW هم باقالی . این هم سر کیفیت بازی انحصاری گفتم نه هم سبک بودن .
شما بهتره یه سر به Metacritic بزنی، بعد بحث رو در این زمینه ادامه بدی!
بابک حرفت کاملآ درسته ولی در نقطه مقابل هم میشه مثالهایی زد ! مثلآ GT5: Prologue (که حتی نسخه کامل نیست و خیلی ها پول پای همچین چیزی نمیدن) از مجموع PGR 3,4 بیشتر فروش داشته !
یا مثلآ Gran Turismo 3 از مجموع Forza 1,2,3 به علاوه PGR 1,2,3,4 فروش بهتری داشته ! GT3 هم مال زمانی نیست که فروش PS2 هنوز به این عدد رسیده باشه ولی با این حال از مجموع 7 تا ریسینگ در دو کنسول رقیب بیشتر فروخته !
یعنی این چیزا در طرف مقابل هم وجود داره و برادر گرینبرگ یه کم زیادی داغش میکنه :دی
خُب منم چیزی غیر از این نگفتم:دی به هر حال اینم رفته طرف جایی که قدرتشون بالاتره دیگه:دی
تو جوگیر بودن گرینبرگ هیچ شکی وجود نداره:دی اصلا اگه این بابا نباشه، بحث های فن بوی ها میخوابه :دی کلا گرینبرگ معنی جدیدی از کلمه فن بوی ارائه میکنه:دی

اصلا کاری به این بحثا ندارم.چون واقعا به نظرم مضحک هست:biggrin1:خوب حالا مثلا بیشتر باشه-خوب که چی؟:confused:والا بابا.جدیدا نمیدونم چرا این صعنت بیشتر شبیه بچه بازی شده.اون میاد فلان بازی رو مسخره میکنه.فلانی میاد میگه من بازیم از همه بهتره.این یکی میاد اینو میگه.:biggrin1:خوب که چی آخه.
منم یه مقایسه جالب دارم: فروش کل سری GT از فروش کل سری Halo + گیرز 1 و 2 + سری Forza روی هم یشتره... حالا برو اینم Tweet کن!
در کل با این پست خیلی حال کردم.شدیدا باحال و با نمک بود:biggrin1::biggrin1:
یا مثلآ Gran Turismo 3 از مجموع Forza 1,2,3 به علاوه PGR 1,2,3,4 فروش بهتری داشته ! GT3 هم مال زمانی نیست که فروش PS2 هنوز به این عدد رسیده باشه ولی با این حال از مجموع 7 تا ریسینگ در دو کنسول رقیب بیشتر فروخته
اینم با حال بود.:biggrin1:

WTF فقط از لحاظ کیفیت U2 بالاتر هستش؟ KZ2 که باقالی Re هم باقالی . این هم سر کیفیت بازی انحصاری گفتم نه هم سبک بودن .
امیر درست گفت...از لحاظ کیفیت هم این بازی سر ِ والله! فقط آنچارتد و خدای جنگ بنظرم توی رده این بازی از لحاظ کیفیت قرار میگیرن. البته من رو این بازی خیلی تعصب دارم و مهمتر از اون خوابمم میاد.

فعلا مونده PS3 تو آمریکا جا بیاد چون که این آمریکایی ها هیچ وقت جنس غیر آمریکایی نمی خرند مثل شرکت اپل که کل فروشش تو آمریکاست چرتم باشه بازم می خرن تا صدمه نبینه حتی تو فیلماشون فقط کنسول ماکروسافت را تبلیغ می کنند
ولی خداییش من قبلا Xbox 360 داشتم که ترکید اصلا با هیلو حال نکرم .

این قیاس برای این نسله halo3 vs gt5 یا شاید reach vs gt5 لطفا شماها پای گرن توریسموهای پلی استیشن1و2 رو نکشین وسط :biggrin1:

از لحاظ کیفیت هم فقط Uncharted 2 از هیلو 3 جلوتره...
بابک میتونم ملاک کیفیت رو از دید تو بپرسم؟ یعنی صرفا چون میانگین Halo 3 تو متا هست 94 و میانگین Killzone 2 هست 91 پس قطعا کیفیتش بهتر ِ ؟
من نمیدونم چه جوری شما نتیجه گیری می کنید. تو هیچک کدوم از این بازی ها رو فکر نکنم بازی کرده باشی، در عوض Halo 3 رو بازی کردی، چه جوری صرفا از روی میانگین امتیاز منتقدان با 3 واحد اختلاف نتیجه گیری می کنی ؟
پس اینجا سلیقه و مسائل تکنیکی و ... هیچ دیگه !

• Like
Reactions: 浪人
من نمی دونم ایشون مشکلی داره که میاد از این کارها می کنه... .خوب Halo 3 هر چقدر فروخته باشه دیگه لازم نیست که بیاد اعلام بکنه،راحت میشه با دیدن آمارها فهمید.مثلاّ می خواست از MS طرفداری کنه؟از بدترین روش برای تخریب رقیب استفاده کرد.فکر کنم ایشون هنوز افتضاحات قبلی MS رو یادشون نرفته.الان خوب بود سونی میومد آمار X360 های سه چراغ شده رو با PS3 های سوخته شده مقایسه می کرد؟(می دونم این مشکل الان برطرف شده،ولی دیگه نمیشه در مقابل اینطور اظهار نظرات سکوت کرد)

• Like
Reactions: 浪人
این console fighting هم دیگه داره شورشو در میاره ... هفته ای یه دور یه آدم **** میاد یه چیزی ول میده (!) و بعد تمام fan های دو طرف رو میندازه به جون هم !

من به عنوان یک شخص بی طرف ( PC gamer ) میگم که اصلا این مقایسه ها دردی رو دوا نمیکنه ... اگه گرینبرگ و کاز هیرایی با هم کل کل دارن میشه بقیه رو داخلش نکنن ؟ ( یه زنگ به هم بزنن و هرچی میخوانم به هم دیگه بد و بیراه بگن ! )

بابک میتونم ملاک کیفیت رو از دید تو بپرسم؟ یعنی صرفا چون میانگین Halo 3 تو متا هست 94 و میانگین Killzone 2 هست 91 پس قطعا کیفیتش بهتر ِ ؟
باز هم همون سوال همیشگی خودم!
اگه فروش و میانگین امتیاز ملاک نیست , چی ملاکه...؟

---------------------------------
در ضمن هیج آدم احمقی نمیاد سر موضوعاتی که با دو کلمه ی آمار و NPD در ارتباط ـه خالی ببنده!چون اگه اشتباه بگه سریع گندش در میاد!
در زمینه ی آمار فروش هم فکر نمی کنم سایتی به لول ـیی VG Charts وجود داشته باشه.همیشه بین آمار هاش و آمار واقعی یکی دو میلیون اختلاف بوده!
صبر می کنیم تا مایکرو تو E3 آمار NPD رو منتشر کنه...
فکر کنم HALO3 رو با DLC حساب کرده! به همراه ODST امار فروشش خیلی بالاتر میره
آره, تو آمار فروش یه بازی فروش DLC ها هم حساب میشه.

آخرین ویرایش:
فکر کنم HALO3 رو با DLC حساب کرده! به همراه ODST امار فروشش خیلی بالاتر میره- الانم که روی باندل Spring دارن عرضش میکنن
باز هم همون سوال همیشگی خودم!
اگه فروش و میانگین امتیاز ملاک نیست , چی ملاکه...؟
اگه به همون تاپیک حضور اتاگاکی در E3 هم نگاه کنیم PS fan با همین چیزها اثبات میکردند!ایحتمل گردونه بر عکس شده! ولی من کاری به فروش امتیاز ندارم،کیفیت رو میپسندم که واقعا کیفیت HALO جایی واسه انتقاد نزاشته
-کلا نتیجه گیری از روی امتیازها مسخره است یجورایی ، ولی اگه در کنار فروش +کیفیت باشه اونجاست که همه چیز رو نشون میده

فکر میکنم قیمتش هم از بازی کامل کمتر بود!دقیق یادم نیست

آخرین ویرایش:
چه رازی است در پس چهره بازی های ps3 که با خرج های در حد آسمون خراش های شمال تهران سر جمع توان فروش بالاتر از یک Halo رو هم ندارند . . .

:d

چه رازی است در پس چهره بازی های ps3 که با خرج های در حد آسمون خراش های شمال تهران سر جمع توان فروش بالاتر از یک Halo رو هم ندارند . . .

:d
شما فقط دقت کن میگم فقط برو u2 رو بازی کن رازشو میفهمی ببینم بازم طرف (3نقطه) میری یا نه
=======
به قول اون دوستمون یکی بیاد امار خرابیو منتشر کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or