هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

پ.ن: بازی حسنی و لوبیای سحر آمیز هم اگه از تو توالت گرفته تا رو ساختمونا تبلیغ داشت انقد میفروخت
توهین به کسی نشه مخصوصا تو ارش :دی اما بهتر یک سری به هزینه های مارتینگ KZ2 هم می نداختید. هر چند قده H3 نبود اما روی اتوبوس و بیلبورد های خیابانی و خیلی جاهای دیگه هم پیاده میشد. به هر حال وقتی نمی تونید یک سری چیز ها رو قبول کنید باید با همین روش ها مثال بزنید

ببین با یه حرف چطوری جوونای مملکت رو به جون هم انداختن :دی

بهتر که توییتر فیلش تره همه جنبه و لیاقتشو ندارن

از لحاظ کیفیت هم فقط Uncharted 2 از هیلو 3 جلوتره...
بی صبرانه منتظریم تا مبنای برتری Halo 3 از نظر کیفیت رو با بازی های مثل KZ2 , R2 و GOW3 بدونیم!

پ.ن رو یادم رفت: lol

آخرین ویرایش:
توهین به کسی نشه مخصوصا تو ارش :دی اما بهتر یک سری به هزینه های مارتینگ KZ2 هم می نداختید. هر چند قده H3 نبود اما روی اتوبوس و بیلبورد های خیابانی و خیلی جاهای دیگه هم پیاده میشد. به هر حال وقتی نمی تونید یک سری چیز ها رو قبول کنید باید با همین روش ها مثال بزنید
توهین چیه :دی فروش رویایی Halo بر هیچکس پوشیده نیست، قطعا آروزی GG هم هست که بتونه با سری Killzone به یه همچین فروشی دست پیدا کنه، دیگه یه دیوونه سری Killzone داره این حرف ُ میزنه :دی
من خودم قبول دارم، اینجا تو این سایت کسری یه جوی هست که تا یه چیزی میشه اسم Halo میاد وسط فقط به قصد خراب کردنش، که اونایی هم که این کارو می کنن، نمیتونن کاری از پیش ببرن. منم گفتم، هدفم از آوردن اسم این دو تا کنار هم صرفا برای یه مقایسه بود که مقلا 3 واحد امتیاز نمیتونه دلیلی بر یک برتری قاطع باشه و اینجا سلیقه افراد ِ که تصمیم میگیره.

اینم بگم، این که سونی نمیتونه بفروشه، برمیگرده با Marketing و سیاست های ضعیفی که در پیش میگیره، که بر هیچکس هم پوشیده نیست.
آرش من دیگه نمیدونم چی بگم:دی حرفم همونه هنوز.
به جهنم :دی حرف منم همون ِ، دعوا داری ؟ مگه جنگ ِ ؟ :دی

آرش من دیگه نمیدونم چی بگم:دی ولی حرفم همونه هنوز.
جالب بود روحیمون عوض شد!
موضوع اصلی تاپیک، روحیه تمام افراد مثل شما رو عوض کرده:دی مشخصه...:دی
====

من دیگه صحبتی ندارم، هرچی لازم بود گفته شد...:دی

از بحث فروش به بحث کیفیت چه جالب ! ولی من یه سوال دارم از جناب ارش استیاکی : شما میگی که کیفیت بازی رو نه میشه از روی امتیازات فهمید نه از روی فروش و نه پرسیدن از بقال سر کوچه ! پس به نظر شما از کجا میشه فهمید که این بازی با کیفیته ؟؟؟؟ یا شاید هم که هر بازی که شما میگی با کیفیته ؟؟؟ یا هر چی که گرافیکش چشم دنیا رو کور میکنه ؟؟؟ اگه میشه جواب این سوال رو بدین و بنده حقیر رو از این نااگاهی بسیار بسیار زیاد در بیاورید

• Like
Reactions: Dreadlord
از بحث فروش به بحث کیفیت چه جالب ! ولی من یه سوال دارم از جناب ارش استیاکی : شما میگی که کیفیت بازی رو نه میشه از روی امتیازات فهمید نه از روی فروش و نه پرسیدن از بقال سر کوچه ! پس به نظر شما از کجا میشه فهمید که این بازی با کیفیته ؟؟؟؟ یا شاید هم که هر بازی که شما میگی با کیفیته ؟؟؟ یا هر چی که گرافیکش چشم دنیا رو کور میکنه ؟؟؟ اگه میشه جواب این سوال رو بدین و بنده حقیر رو از این نااگاهی بسیار بسیار زیاد در بیاورید

شما جفتشو بازی کن میفهمی کدوم کیفیت بیشتری داره منظور آرش هم همینه :-"

کاملا شخصیه :smile:

من که کلا پست هایی که از سوزش نشات میگیره رو نقل قول نمی کنم حالا هی بیاین عمل خطیر ترولینگ رو انجام بدین...:دی

--------------------------------------------
یعنی واقعا همیشه این سوال ذهن تو رو درگیر می کنه !
ولی ببین تو صنعت هیچ وقت کیفیت رو بر پایه مقدار فروش نمی سنجند. چون کار خودم مستقیم با این مطالب ِ کامل بلدم. هیچ وقت نمیان بگن چون X فروشش از Y کمتر بود، پس قطعا کیفیت Y از X بهتر ِ . هیچ ارتاطی به هم نداره.
از کی تا حالا 3 واحد اختلاف تو امتیاز شده دلیلی براتتری یک بازی نسبت به اون یکی. من از بابک سوال کردم ملاک و دیدش از برتر بودن چیه که انقدر قاطع میگه فقط Uncharted 2 کیفیتش از Halo 3 بهتر ِ.
یه دوست داشتم میگفت بهتر بودن یه بازی از یه بازی دیگه مثل زمان میمونه...:دی نسبیه...:دی
من میگم Halo 3 از KZ2 بهتر ـه.خب واسش دلیل دارم!تو میتونی دلیل منو قبول نکنی بیای دلیل خودت رو بگی!دلایل من اینه :
1-فروش بیشتر(باور کن مردم آمریکا اینقدر خر نیستن فقط بر مبنای هایپ بازی بخرن!سیزن آخر لاست نسبت به سیزن اولش صد ها برابر هایپش بیشتر بود اما بیبنده هاش نصف بودن!)
2-میانگین امتیازات بالاتر(من میگم وقتی 100 تا سایت واحد یه محصولی رو نقد می کنن و در مجموع میانگین یه بازی بیشتر میشه اون بازی از نظر من بهتر ـه!)
3-خب بعضبیا میگن ملت هایپ زده میشن و یه بازی رو میخرن!این درست!ولی اون ملت وقتی بعد از 3 سال 40-50 هزار نفر میریزن تو سرورهای آنلاین هیلو بازم به خاطر اون هایپ 3 سال پیشه؟چرا KZ2 که مدت زمان زیادی از عرضش نگذشته الان تو سرور های آنلاینش یک دهم این جمعیت هم نیستن؟

من دارم میگم Halo 3 از KZ2 و RE 1 & 2 بهتره(با GOW کاری ندارم چون وارد کردنش به این بحث با توجه به سبکش مضحکه) تو میتونی این نظر منو قبول نکنی , اما به یه شرط.مثل من بیای دلیل های خودت رو با استفاده از شاخص های واضح و آشکار واسمون بگی.
خواهشا وقتی میخوای جواب این پست رو بدی بیا بگو دلیل اول : x و دلیل دوم : y

پ . ن : دوستان دیگه غیر آرش خواهشا نقل قول نکنن این پست رو چون جواب نمیدم...: )

باز هم همون سوال همیشگی خودم!
اگه فروش و میانگین امتیاز ملاک نیست , چی ملاکه...؟

---------------------------------
در ضمن هیج آدم احمقی نمیاد سر موضوعاتی که با دو کلمه ی آمار و NPD در ارتباط ـه خالی ببنده!چون اگه اشتباه بگه سریع گندش در میاد!
در زمینه ی آمار فروش هم فکر نمی کنم سایتی به لول ـیی VG Charts وجود داشته باشه.همیشه بین آمار هاش و آمار واقعی یکی دو میلیون اختلاف بوده!
صبر می کنیم تا مایکرو تو E3 آمار NPD رو منتشر کنه...

آره, تو آمار فروش یه بازی فروش DLC ها هم حساب میشه.

سامان من آمار رو از VGChartz کشیدم بیرون که به نظرم کامل بود ... حالا تو اگه سایت معتبر تری میشناسی امار اون ساین رو بزار ...

• Like
Reactions: Dreadlord
یه دوست داشتم میگفت بهتر بودن یه بازی از یه بازی دیگه مثل زمان میمونه...:دی نسبیه...:دی
من میگم Halo 3 از KZ2 بهتر ـه.خب واسش دلیل دارم!تو میتونی دلیل منو قبول نکنی بیای دلیل خودت رو بگی!دلایل من اینه :
1-فروش بیشتر(باور کن مردم آمریکا اینقدر خر نیستن فقط بر مبنای هایپ بازی بخرن!سیزن آخر لاست نسبت به سیزن اولش صد ها برابر هایپش بیشتر بود اما بیبنده هاش نصف بودن!)
2-میانگین امتیازات بالاتر(من میگم وقتی 100 تا سایت واحد یه محصولی رو نقد می کنن و در مجموع میانگین یه بازی بیشتر میشه اون بازی از نظر من بهتر ـه!)
3-خب بعضبیا میگن ملت هایپ زده میشن و یه بازی رو میخرن!این درست!ولی اون ملت وقتی بعد از 3 سال 40-50 هزار نفر میریزن تو سرورهای آنلاین هیلو بازم به خاطر اون هایپ 3 سال پیشه؟چرا KZ2 که مدت زمان زیادی از عرضش نگذشته الان تو سرور های آنلاینش یک دهم این جمعیت هم نیستن؟

من دارم میگم Halo 3 از KZ2 و RE 1 & 2 بهتره(با GOW کاری ندارم چون وارد کردنش به این بحث با توجه به سبکش مضحکه) تو میتونی این نظر منو قبول نکنی , اما به یه شرط.مثل من بیای دلیل های خودت رو با استفاده از شاخص های واضح و آشکار واسمون بگی.
به هر حال Halo بازی بزرگیه، هر کس هم این جمله رو نقض کنه، مشکل داره، هیچ دکتری هم نیمتونه به دادش برسه.
دلایلت منطقی ِ، دلیل هم اصلا نیاری، یگی آقا از نظر من Halo 3 بهتر از Killzone 2 ِ . اگر قرار بود همه مثل هم فکر کنن که فایده نداشت. سلایق متفاوت ِ همین سلایق جورواجور ِ که باعث تنوع میشه.
من کل حرفم یه چیز ِ اونم اینه که صرفا تکیبه بر امتیازات و مبنا قرار دانش برای سنجش کیفیت، کار اشتباهی. خیلی ساده میشه گفت Halo 3 با سلیقه من جوره، به تو هم ربطی نداره :دی

منم Halo 3 بازی کردم، Killzone 2 هم دیگه همه میدونن دیگه، حالا به نظر شخصی من و حرفی که سلیقه من میزنه، با Killzone 2 حال کردم. دلیلی نداره چشمم ُ بدوزم به این که این چند گرفته، اون چند گرفته. یه بار قبلا گفتم، همه شما ها، همه ما برای خودمون منتقد هستیم.

دوستان چرا به زمان ریلیز دو بازی مثل KZ2 و Halo 3 توجه نمیکنن, اگر هر دو اینها در یک مقطع زمانی ریلیز شده بودن و Halo3 میانگین امتیاز بالاتری رو کسب میکرد بدون شک از کیفیت بالاتری برخوردار بود, به همین سادگی! :d

من کاری با هیچ کدوم ندارم با هر دو بازی هم حال کردم اما میشه به من بگی کیفیت چی داستان یا گیم پلی یا گرافیک چون واقعا برای من سوال پیش امده وقتی میگیم کیفیت جزو این 3 ت هستش گرافیک رو که KZ بهترین گرافیک کنسولی تو FPS ها هستش داستان هم که KZ کم نمیاره گیم پلی هم که هر دو بازی گیم پلی های خاص خودشون رو داره میشه به من بگین کیفیت چی میشه چون واقعا داره خندم میگیره .

در این که بازی halo بازی بزرگی هستش هیچ شکی نیست اما این جور صحبت ها بیشتر جک هستش که چون یه بازی ... میفروشه دلیل بهتر بودنش نسبط به بازی های دیگه هستش .

اما بهتر یک سری به هزینه های مارتینگ KZ2 هم می نداختید. هر چند قده H3 نبود اما روی اتوبوس و بیلبورد های خیابانی و خیلی جاهای دیگه هم پیاده میشد. به هر حال وقتی نمی تونید یک سری چیز ها رو قبول کنید باید با همین روش ها مثال بزنید

خوبه داری میگی در حد هیلو نبود!
وقتی خود بیل گیتس بیاد به مردم بازیو بده و وسط مسابقات هاکی و ...(حتی تو کشتی کج) تبلیغ بشه و برن ازش مجسمه بسازن بایدم فروش کنه!

هر شرکتی یه سری پرفروش داره!

نینتندو: ماریو

سونی: GT5

مایکروسافت: هیلو

کونامی: متال گیر و PES

و تا آخر بگیر برو و اصلاً درست نیست مثلا یامائوچی بگه فروش GT3 از همه نسخه های PGR و فورزا رو هم بیشتره!

خوبه داری میگی در حد هیلو نبود!
وقتی خود بیل گیتس بیاد به مردم بازیو بده و وسط مسابقات هاکی و ...(حتی تو کشتی کج) تبلیغ بشه و برن ازش مجسمه بسازن بایدم فروش کنه!

هر شرکتی یه سری پرفروش داره!

نینتندو: ماریو

سونی: GT5

مایکروسافت: هیلو

کونامی: متال گیر و PES

و تا آخر بگیر برو و اصلاً درست نیست مثلا یامائوچی بگه فروش GT3 از همه نسخه های PGR و فورزا رو هم بیشتره!
اره در حد H3 نبود منتها از همون روش تبلیغ استفاده کرده بود و GTA , RDR همین تبلیغات گسترده داشتند ( RDR که فکر کنم کاملا در سطح H3 بود ) اما فقط تبلیغ باعث این کار شد ؟
من اصلا کار ندارم باز یپر فروش هر کنسول چی هست به حرف گرینبرگ هم کاری ندارم پستی که شما دادی کاملا معلوم بود برای مسخره کردن بازی بود در صورتی که یک بازی مثل DI فقط میاد 3 میلیون پول میده برای تبلیغ توی فینال NFL اما میشه پر فروش ترین بازی ؟؟

اقای گرینبرگ خدا بگم چیکارت کنه با این حرفت داری باعث میشی خیلی از فن ها 2 روز مونده به e3 پرپر بشن حداقل اینو میزاشتی تو e3 میگفتی اونموقع حالش بیشتر بود :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or