هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

هرگز کیفیت رو نباید فدای کمیت کرد... . فروش بالاتر دلیل بر بهتر بودن کالا نیست.
الان چین بازار جهانی رو قبضه کرده اما کالاهاش به قرانی نمیارزه. این هم مثال که بهتر درک کنید.
X360 هم زمان عرضه کنسولشو ریخت بازار - اما خب یکم که داغ میکرد همه رو یاد ماسک سم فیشر مینداخت!

هیچ وقت فروش بهتر کیفیت بهتر نیست. به هیچ کسی پوشیده نیست که گیمرهای آمریکایی خلق و خوی اکشن تر و بیرحمانه!!!! تری نسبت به ژاپنی ها دارن - بازار 360 هم آمریکاست. اما به جاش بازار PS یعنی ژاپن کاملاً فرق داره و اصلاً قابل مقایسه نیست. یکی از دلایل فروش بهتر بازیهای 360 میتونه این و جمعیت بسیار زیاد آمریکا باشه!!!
من نمیدونم چرا از همون روزای اول که بازیبازها به دو دسته تقسیم شدن! ( فن سونی و مایکروسافت ). فن های مایکروسافت ( ببخشیدا ولی حقیقته ) سعی میکنن به هر نحوی شده برن روی اعصاب فن های سونی با هر حرکتی هر حرفی به حر نحوی که شده... . شاید به این دلیل باشه که میخوان بگن بعد از عمری بودن در خانواده ی سونی و Play Station، از تصمیمشون که کنسول مایکروسافت رو انتخاب کردن پشیمون نیستند و خودی نشون بدن!
این تاپیک همش شده بحث سر فروش فلان بازی. خب مایکروسافت فقط یک عنوان واقعاً قوی و قدیمی داره به نام هیلو که این باید با عناوین قوی و قدیمی رقیب مقایسه بشه نه با عناوینی که تازه عرضه شدند یا اگه نگیم تازه توی این نسل عرضه شدند! اگه قراره مقایسه ای فقط صرفاً برای فروش انجام بشه بهتره هیلو رو با همون Gran Turismo مقایسه کرد که هر چند از همین الانش که هنوز GT5 عرضه نشده هیلو این مقایسه رو باخته!
الان همه ی فن های 360 میریزن اینجا... .!

• Like
Reactions: mehdihoo
عکس های هیلو فکر کنم Real Time نبودن... .
شما فقط دقت کن میگم فقط برو u2 رو بازی کن رازشو میفهمی ببینم بازم طرف (3نقطه) میری یا نه
عمو حسین از خودمونه... .:d

شما فقط دقت کن میگم فقط برو u2 رو بازی کن رازشو میفهمی ببینم بازم طرف (3نقطه) میری یا نه
=======
به قول اون دوستمون یکی بیاد امار خرابیو منتشر کنه
مسلما MS این نسل از لحاظ بازی های انحصاری شکست هم بخوره اصلا براش مهم نیست!چون اینقدر سود دراورده و از نسل قبل شناخته تر شده که با 4 تا بازی انحصاری مخوف سونی که فروشی هم ندارند اتفاقی براش نمی افته!ولی حرفت در مورد صاحبان X360 - صد در صد 100% درسته:دی ممکنه حرفشون عوض بشه ولی اینجا هم ایرانی بودن حکم میکنه،صحبای wii کلا اطلاعی از گرافیک مخوف ندارن یا براشون مهم نیست؟همین نشون میده برای ایرانیهاست که اینقدر گرافیک مهمه،وگرنه اگه برای کل دنیا فقط گرافیک مهم بود GOW III و KZ2 و U2 باید به میزان شیپ PS3 میفروختن!
کلا این حرفت فقط روی ایرانی ها(:دی) ملاکه و حرفت باز هم میگم 100% درسته

-------
اون امار خرابی هم باز برا مصرف کننده مهم نیست!اون رو هم شامل گارانتی هست!همه که ایران زندگی نمیکن. دنیا قانون داره:دی

-------------
shepard عزیز وقتی بحث در مورد برتری میشه،همه که گرافیک رو نمیگن!گیم پلی،داستان،صدا گذاری و ... رو هم شامل میشه.
اون شاتها هم رئال نبودن ،به غیر از اولی و اخری

باز هم همون سوال همیشگی خودم!
اگه فروش و میانگین امتیاز ملاک نیست , چی ملاکه...؟
یعنی واقعا همیشه این سوال ذهن تو رو درگیر می کنه !
ببین تو صنعت هیچ وقت کیفیت رو بر پایه مقدار فروش نمی سنجند. چون کار خودم مستقیم با این مطالب ِ کامل بلدم. هیچ وقت نمیان بگن چون X فروشش از Y کمتر بود، پس قطعا کیفیت Y از X بهتر ِ . هیچ ارتاطی به هم نداره.
از کی تا حالا 3 واحد اختلاف تو امتیاز شده دلیلی براتتری یک بازی نسبت به اون یکی. من از بابک سوال کردم ملاک و دیدش از برتر بودن چیه که انقدر قاطع میگه فقط Uncharted 2 کیفیتش از Halo 3 بهتر ِ.

اگر جواب قانع کننده و منطقی داری، پست ُ نقل قول کن، اگر هم میخوای دور خودت بچرخی و بگی Halo 3 خوبه و بقیه اَخ، حرف شما درستِ.

• Like
Reactions: Apóllōn
اون امار خرابی هم باز برا مصرف کننده مهم نیست!اون رو هم شامل گارانتی هست!همه که ایران زندگی نمیکن. دنیا قانون داره:دی
من منظورم فقط مصرف کننده نبود!الان این کاری که ایشون کردند یعنی... .
گارانتی هم داشته باشه اعصاب مشتری خورد نمیشه؟تازه یکی دیگه هم بدن،باز هم خراب نمی شه؟:d (الان که 90% مشکل حل شده)

همین نشون میده برای ایرانیهاست که اینقدر گرافیک مهمه،وگرنه اگه برای کل دنیا فقط گرافیک مهم بود GOW III و KZ2 و U2 باید به میزان شیپ PS3 میفروختن!
کلا این حرفت فقط روی ایرانی ها(:دی) ملاکه و حرفت باز هم میگم 100% درسته
Uncharted 2 مگه سرگرم کننده نبود؟LBP چی؟

پ.ن:من تا حالا از هرکی پرسیدم دلیل خرید X360 فقط یه چیز بوده.یک نفر که اطلاعاتی از کنسول بازی نداشته رفته X360 (منظرو از بد بودن کنسول نیست) خریده،بعد دوستاش به خاطر این که باهاش بازی کنن رفتن x360 خریدن... .:d
گفتم شاید جالب باشه... .:d

:dots:

به قول اون دوستمون یکی بیاد امار خرابیو منتشر کنه

که چی بشه ؟!

ببین تو صنعت هیچ وقت کیفیت رو بر پایه مقدار فروش نمی سنجند. چون کار خودم مستقیم با این مطالب ِ کامل بلدم. هیچ وقت نمیان بگن چون X فروشش از Y کمتر بود، پس قطعا کیفیت Y از X بهتر ِ . هیچ ارتاطی به هم نداره.
از کی تا حالا 3 واحد اختلاف تو امتیاز شده دلیلی براتتری یک بازی نسبت به اون یکی. من از بابک سوال کردم ملاک و دیدش از برتر بودن چیه که انقدر قاطع میگه فقط Uncharted 2 کیفیتش از Halo 3 بهتر ِ.
اگر جواب قانع کننده و منطقی داری، پست ُ نقل قول کن، اگر هم میخوای دور خودت بچرخی و بگی Halo 3 خوبه و بقیه اَخ، حرف شما درستِ.

وقتی فروش خوب ، امتیاز خوب دلیل نباشه ! ما با چه مقیاسی باید به بازی ها ارزش گذاریی کنیم .

این درسته که همه سلیقه ها متفاوت ـه یا و نظرات هم متفاوت تر . . .
اما باید یه مرجعی رو قبول داشته باشیم تا معیار خودمون قرار بدیم .

وقتی فروش خوب ، امتیاز خوب دلیل نباشه ! ما با چه مقیاسی باید به بازی ها ارزش گذاریی کنیم .

این درسته که همه سلیقه ها متفاوت ـه یا و نظرات هم متفاوت تر . . .
اما باید یه مرجعی رو قبول داشته باشیم تا معیار خودمون قرار بدیم .
تمام این رسانه ها و نشریاتی که من و شما میخونیم، امتیزاهاشونو میبینیم، صرفا برای راحتی انتخاب بازی که قراره انجام بدیم. دلیل نمیشه مثلا چون Halo 3 از KZ2 سه واحد امتیازش یبشتر شده، پس قطعا کیفیتش بهتر باشه. منظور من رو متوجه اگر متوجه نمیشید، بنده دیگه ادامه ندم. اینو بالا فقط مثال زدم. من پست بابک رو نقل قول کردم، به این خاطر که میدونم Uncharted 2 و بقیه عناوین رو بازی نکرده و صرفا از روی امیتیاز میگه Halo 3 از همه اینا بهتر ِ غیر از U2 . امیتزا تا حدی درست ِ ولی هیچ وقت فروش بیشتر برابر با کیفیت بهتر نبوده و نخواهد بود چون عواملی که توی فروش یک چیز دخالت داره، صرفا سوای کیفیتیه که اون شی مورد نظر داره.

هیچ وقت سلایق رو نمیشه تعمیم داد به همه. به سلیقه من که مثلا هم Halo 3 رو بازی کردم و هم KZ2، از KZ2 خیلی بیشتر خوشم اومده، به نظر خودم هم کیفیتش بهتر ِ . این فقط نظر من رو میرسونه، n نفر هم وجود دارند که عقیده ای برعکس نظر من دارند. همون امتیازها هم بر پایه سلیقه افراد داده شده، افرادی مثل من و شما پس نمیشه تعمیم داد و گفت چون امتیازش یبشتر ِ پس کیفیتش هم بهتر ِ .

Halo 3 و Killzone 2 رو فقط به عنوان مثال گفتم، وگرنه خوبدم به شدت از مقایسه بیزارم، ولی خوب برای فهم بهتر مطلب نیاز ِ .

دقیقآ ! سونی توی آمریکا اون طوری که باید فروش نداره. نمیدونم آمار VGChartz چقدر صحیح هست ولی برعکس 360 که تقریبآ همه بازیهاش توی آمریکا فروش خیلی بیشتری نسبت به اروپا دارن , بازیهای PS3 توی اروپا از نظر فروش با آمریکا برابری میکنن و بعضی وقتها هم بهتر عمل میکنن !
توی ژاپن هم که اوضاع خیلی فرق میکنه :دی
به قول یه نفر :
In Japan, Metal Gear Solid 4 outsold Halo 3, Wars + ODST, Gears of War 1 + 2, Forza 2 + 3, Fable II, Left 4 Dead 1 + 2, PGR3 + 4
که اگه آمارهای VGChartz رو هم ببینین درست گفته :دی

در مورد این لیست هم حتی اگه آمار درستی باشه (که بعید میدونم) کمی غیرمنطقی هست. مقایسه کردن بازی ای مثل Halo 3 (با اون پیش زمینه فوق العاده از نظر fan base) که سال 2007 اومده , با این بازیها زیاد عادلانه نیست ! GoW III که کلآ 3 ماه هست عرضه شده. U2 هنوز یک سال نمیشه , KZ2 هم 2009 اومده. باید زمان بیشتری بگذره تا قابل مقایسه با بازی ای که 2.5 سال از اومدنش میگذره باشن. هرچند هیچ وقت به اون فروش نمیرسن ولی مسلمآ توی 2.5 سال خیلی بیشتر از چند ماه میفروشن !

همه چيزو گفتي اما اشاره به اين موضوع نكردي كه بيشترين فروش براي همون زمان انتشار بازي بازي هست و عملا فروش بعدي بازي خيلي كمتر هست و براي سال 2007 كه فكر كنم 360 حدود 14 مليون فروخته بود اين فروش خيلي خوب بود

نمیدونم پست این دوستمون که راجع به داستان سری هیلو اظهار فضل کرده بودند کجا رفت ! ولی در هر صورت همین تاپیکی که توی بازی سنتر هست رو بخونید تا شاهد نظراتی این چنینی نباشیم ! حداقل دیگه به داستان این سری رحم کنید .... !
پ.ن : فهمیدیم که هر کی اطلاعات نداره 360 میخره ... ! چه خوب !

تمام این رسانه ها و نشریاتی که من و شما میخونیم، امتیزاهاشونو میبینیم، صرفا برای راحتی انتخاب بازی که قراره انجام بدیم. دلیل نمیشه مثلا چون Halo 3 از KZ2 سه واحد امتیازش یبشتر شده، پس قطعا کیفیتش بهتر باشه. منظور من رو متوجه اگر متوجه نمیشید، بنده دیگه ادامه ندم. اینو بالا فقط مثال زدم. من پست بابک رو نقل قول کردم، به این خاطر که میدونم Uncharted 2 و بقیه عناوین رو بازی نکرده و صرفا از روی امیتیاز میگه Halo 3 از همه اینا بهتر ِ غیر از U2 . امیتزا تا حدی درست ِ ولی هیچ وقت فروش بیشتر برابر با کیفیت بهتر نبوده و نخواهد بود چون عواملی که توی فروش یک چیز دخالت داره، صرفا سوای کیفیتیه که اون شی مورد نظر داره.

هیچ وقت سلایق رو نمیشه تعمیم داد به همه. به سلیقه من که مثلا هم Halo 3 رو بازی کردم و هم KZ2، از KZ2 خیلی بیشتر خوشم اومده، به نظر خودم هم کیفیتش بهتر ِ . این فقط نظر من رو میرسونه، n نفر هم وجود دارند که عقیده ای برعکس نظر من دارند. همون امتیازها هم بر پایه سلیقه افراد داده شده، افرادی مثل من و شما پس نمیشه تعمیم داد و گفت چون امتیازش یبشتر ِ پس کیفیتش هم بهتر ِ .

Halo 3 و Killzone 2 رو فقط به عنوان مثال گفتم، وگرنه خوبدم به شدت از مقایسه بیزارم، ولی خوب برای فهم بهتر مطلب نیاز ِ .
ببین آرش جان، همه دنیا وقتی میخوان کیفیت دو بازی رو مقایسه کنند، بر اساس میانگین امتیاز مقایسه میکنن. سلیقه شخصی من و تو مهمه، ولی فقط برای خودمون. مثلا من نمی تونم بیام بگم چون از هیلو 3 بیشتر خوشم اومده، پس از Uncharted 2 یا Half-Life 2 بهتره، چون تنها منبع مقایسه این رو نشون نمیده.
مثلا الان همه ی دنیا قبول دارن Zelda: Ocarina of Time بهترین بازی تاریخ است. خُب این رو همینجوری از رو هوا نگفتند که. این بازی چون بالاترین میانگین امتیاز تاریخ رو داره(هم Gamerankings و هم Meta)، دارند این لقب رو بهش میدن.
من مثلا Uncharted 1 رو بیشتر از Gears 1, 2 دوست دارم، ولی نمیام بگم U1 بهتر از Gears است، به خاطر همون دلیل بالا.
از فروش هم من حرفی نزدم!
من اصلا این طرز فکر تو رو قبول ندارم که بیایم تاکید کنیم روی امتیازات و چشمامون رو ببندیم و بگیم به خاطر این که یکی از اون یکی بازی 3 4 واحد امتیازش بیشتر ِ ، پس بهتر ِ، به نظر من که اصلا منقی نیست.
گفتم، تو میتونستی بگی به نظر من تو بین اینا فقط Uncharted 2 از Halo 3 بهتر ِ ولی اینجوری قاطع نظر دادن که فقط و فقط Uncharted 2 از Halo 3 بهتر ِ و بس درست نیست. میگم، سلیقه رو نمیشه تعمیم داد. تمام امتیازهای همه بازی ها هم یه نمادی از سلیقه منتقد ِ، پس نمیشه انقدر روش تاکید داشت.

اینا رو کلی گفتم، فقط به خاطر این که الان یه نگاه غطلی به فروش و امتیازات یک بازی میشه وگرنه به قول خودت پرونده آقای گلابی بر هیچکس پوشیده نیست.
:دی
یعنی چی چشممون رو ببندیم و بگیم؟ میانگین امتیازات مثل یه منبع میمونه. مثلا من الان میام رو هوا میگم Alan Wake پرفروش ترین بازی تاریخ است:دی ولی باید برای اثبات حرفم منبع بیارم، که نمیتونم منبعی که همچین حرفی زده باشه پیدا کنم. اینم همین حالت رو داره.
این میانگین امتیازات اصلا حرف من نیست، همه جا بر همین اساس دو تا بازی رو با هم مقایسه می کنند. به سلیقه باشه، شاید یکی بیاد بگه مثلا POP جدیده، از GoW بهتره!! حالا چجوری و بر اساس کدوم منبع میخواد این حرف رو اثبات کنه؟
مثلا تو و خیلی های دیگه شاید این موضوع رو قبول ندارید، خُب منم خیلی موضوع های دیگه رو قبول ندارم:دی به هر حال چه خوشایند، چه ناخوشایند تنها منبع مقایسه همین است.

آخرین ویرایش:
ببین آرش جان، همه دنیا وقتی میخوان کیفیت دو بازی رو مقایسه کنند، بر اساس میانگین امتیاز مقایسه میکنن. سلیقه شخصی من و تو مهمه، ولی فقط برای خودمون. مثلا من نمی تونم بیام بگم چون از هیلو 3 بیشتر خوشم اومده، پس از Uncharted 2 یا Half-Life 2 بهتره، چون تنها منبع مقایسه این رو نشون نمیده.
مثلا الان همه ی دنیا قبول دارن Zelda: Ocarina of Time بهترین بازی تاریخ است. خُب این رو همینجوری از رو هوا نگفتند که. این بازی چون بالاترین میانگین امتیاز تاریخ رو داره(هم Gamerankings و هم Meta)، دارند این لقب رو بهش میدن.
من مثلا Uncharted 1 رو بیشتر از Gears 1, 2 دوست دارم، ولی نمیام بگم U1 بهتر از Gears است، به خاطر همون دلیل بالا.
از فروش هم من حرفی نزدم!
من اصلا این طرز فکر تو رو قبول ندارم که بیایم تاکید کنیم روی امتیازات و چشمامون رو ببندیم و بگیم به خاطر این که یکی از اون یکی بازی 3 4 واحد امتیازش بیشتر ِ ، پس بهتر ِ، به نظر من که اصلا منقی نیست.
گفتم، تو میتونستی بگی به نظر من تو بین اینا فقط Uncharted 2 از Halo 3 بهتر ِ ولی اینجوری قاطع نظر دادن که فقط و فقط Uncharted 2 از Halo 3 بهتر ِ و بس درست نیست. میگم، سلیقه رو نمیشه تعمیم داد. تمام امتیازهای همه بازی ها هم یه نمادی از سلیقه منتقد ِ، پس نمیشه انقدر روش تاکید داشت.

اینا رو کلی گفتم، فقط به خاطر این که الان یه نگاه غطلی به فروش و امتیازات یک بازی میشه وگرنه به قول خودت پرونده آقای گلابی بر هیچکس پوشیده نیست.
من کاری به امتیاز بازیها هیچ وقت نداشتم و الانم ندارم ولی نمیدونم چرا شماها اینطوری سعی میکنید ارزش halo رو بیارید پایین؟! نگاه کن این رو با توجه به اعتقاد خودت دارم میگم، شما میگی انتخاب یه بازی سلیقه ایه و این سایتها هم بر اساس سلیقشون این امتیازها رو به halo و kz دادن.خب اگه اینطوری هم حساب کنیم میبینیم که اکثر مردم به اتفاق منتقدین از halo3 بیشتر خوششون اومده تا kz2 !! پس بازم حرفتون درست نخواهد بود. اگه halo از کیلزون برتر بوده لازم نیست که اینقدر اسمون ریسمون ببافید که نمیدونم فلان و به امان، واقعیت اینه که هر کسی باید به سلیقه خودش رجوع کنه و این امتیازها هم صرفا یه ملاک ظاهری هستن تا ما از حداقل کیفیت یه بازی مطلع بشیم تا برای خرید بازی درست تصمیمگیری کنیم.
این بحث ها واقعا بیخوده .بهتره جای این حرفا که تا بینهایت ادامه پیدا میکنه، هرکسی بازی مورد علاقه خودش رو دوست داشته باشه و به جای تحمیل کردن علاقش نسبت به یه بازی به دیگران، صرفا یه پیشنهاد بهشون بده!!
تموم.
تو رو خدا یه چیزی هم میخواید بگید، یه کم فکر کنید. من کجا ارزش Halo رو آوردم پایین !! ده بار اشاره کردم فقط به عنوان مثال دارم میگم وگرنه خودم از مقایسه کردن بدم میاد. کسی ارزش Halo رو نمیتونه بیاره پایین، پس شما هم واقعا نیازی نیست پست رو نخونده، اینجوری نظر بدی.
مثل یه سری از طرفداران که ارث بابای خودشون رو تو سهام Microsoft و Bungie یا از اون طرف تو سونی و جاهای دیگه می بینن، فرقی نمی کنه که Halo چند بگیره یا Killzone چند بگیره، پس میخوای یه چیزی بگی، بدون داری پست کی رو نقل قول می کنی و طرف تو پستش چی گفته بعد !
یعنی چی چشممون رو ببندیم و بگیم؟ میانگین امتیازات مثل یه منبع میمونه. مثلا من الان میام رو هوا میگم Alan Wake پرفروش ترین بازی تاریخ است:دی ولی باید برای اثبات حرفم منبع بیارم، که نمیتونم منبعی که همچین حرفی زده باشه پیدا کنم. اینم همین حالت رو داره.
این میانگین امتیازات اصلا حرف من نیست، همه جا بر همین اساس دو تا بازی رو با هم مقایسه می کنند. به سلیقه باشه، شاید یکی بیاد بگه مثلا POP جدیده، از GoW بهتره!! حالا چجوری و بر اساس کدوم منبع میخواد این حرف رو اثبات کنه؟
مثلا تو و خیلی های دیگه شاید این موضوع رو قبول ندارید، خُب منم خیلی موضوع های دیگه رو قبول ندارم:دی به هر حال چه خوشایند، چه ناخوشایند تنها منبع مقایسه همین است.
بحث خوشایند یا ناخوشایندی نیست. بالا گفتم تمام این نشریات و سایت ها و امتیزاهایی که داده میشه یه جور کمک برای اینکه ما بتونیم یه بازی با سلیقه خودمون پیدا کنیم. دلیل نمیشه تکیه اکید داشته باشیم به امتیازها . من پستتو برای این نقل قول کردم که تو نه Uncharted 2 رو بازی کردی، نه Killzone 2 و نه بقیه رو، بعد اوندی خیلی قاطع، بدون این که بگی به نظر من گفتی فقط Uncharted 2 کیفیتش از Halo 3 بهتر ِ . کیفیت یعنی چی ؟ پارچه یا فرش نمیخوایم بخریم که ! n دفعه گفتم بازم میگم. سلیقه رو نمیشه تعمیم داد. یعنی بگی چون این امتیازش بیشتر ِ پس کیفیتش هم 100 درصد بیشتر ِ . میتونی نسبت به سلیقه خودت بسنجی و بگی از نظر من Halo 3 زا همه اینا بهتر ِ، کسی هم حرفی نمیزنه.

آخرین ویرایش:

من کاری به امتیاز بازیها هیچ وقت نداشتم و الانم ندارم ولی نمیدونم چرا شماها اینطوری سعی میکنید ارزش halo رو بیارید پایین؟! نگاه کن این رو با توجه به اعتقاد خودت دارم میگم، شما میگی انتخاب یه بازی سلیقه ایه و این سایتها هم بر اساس سلیقشون این امتیازها رو به halo و kz دادن.خب اگه اینطوری هم حساب کنیم میبینیم که اکثر مردم به اتفاق منتقدین از halo3 بیشتر خوششون اومده تا kz2 !! پس بازم حرفتون درست نخواهد بود. اگه halo از کیلزون برتر بوده لازم نیست که اینقدر اسمون ریسمون ببافید که نمیدونم فلان و به امان، واقعیت اینه که هر کسی باید به سلیقه خودش رجوع کنه و این امتیازها هم صرفا یه ملاک ظاهری هستن تا ما از حداقل کیفیت یه بازی مطلع بشیم تا برای خرید بازی درست تصمیمگیری کنیم.
این بحث ها واقعا بیخوده .بهتره جای این حرفا که تا بینهایت ادامه پیدا میکنه، هرکسی بازی مورد علاقه خودش رو دوست داشته باشه و به جای تحمیل کردن علاقش نسبت به یه بازی به دیگران، صرفا یه پیشنهاد بهشون بده!!
تموم.

گفتم که کاری به این بحثای شیرین ندارم:biggrin1:فقط یه نکته:
الان چین بازار جهانی رو قبضه کرده اما کالاهاش به قرانی نمیارزه. این هم مثال که بهتر درک کنید
دوست عزیز اصلا اینجوری که میگید نیست.جنسهای چین دارای درجه های a - b - c هستن.که جنسهای a به آمریکا و اروپا میره و جنسهای c و به ایران و کشورهای مثل ما میره.هیچ وقت یه جنس آشغالی چینی که شما اینجا می بینی در آمریکا و اروپا نمی بینی.علت فروش کالاهای چینی هم به دلیل بهای تمام شده کالاست که بسیار ارزان در اختیار مردم قرار میگیره و با کیفت بالا که همون درجه a هست.ولی خوب خداروشکر از بس که ما ایرانی ها عزیز دل هستیم:biggrin1:جنسهای درجه 3شون میاد ایران.

از لحاظ کیفیت هم فقط Uncharted 2 از هیلو 3 جلوتره...
جالب بود روحیمون عوض شد!

-------------------------------------------------

من کاری ندارم چی جقد فروخته ایشون هدفشو از این حرفش بگه خوشحال میشیم!

پ.ن: بازی حسنی و لوبیای سحر آمیز هم اگه از تو توالت گرفته تا رو ساختمونا تبلیغ داشت انقد میفروخت!

يه نکته ايی رو هم بگم در مورد امتيازا اونم اينه که امتياز يه بازی با توجه به رقيباش توی اون سبک داده ميشه مثلاً زمانی که halo 1 ميآنگين 97 گرفت يه بازی اوّل شخص کنسولی درست حسابی نبود تو بازار!
و halo3 هم اگه يه رقيب مثل killzone 2 همون سال عرضه ميشد ميآنگينش حتماً پايين تر ميومد!

يه چيز ديگه هم در مورد امتيازا اينه که سابقه نسخه های قبلی يه بازی و خوش نامی سازنده هاش هم خيلی تأثير داره و بازی مثل killzone 2 اگه نسخه اوّلش هم بازی عالی از آب در اومده بود منتقدين با يه خوش بينی خاصی بازی رو نقد ميکردن و زياد دنبال ايراد نبودن و حتماً ميآنگين خيلی بالايی رو ميگرفت!
که نسخه سوم وقتی که اومد همه متوجه ميشيد!

البته تبليغات و جو سازی هم خيلی تأثير داره!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or