و ببينيد چقدر خوشكل و دقيق تمام پيش بيني هاي من درست دراومده.

دختر خوب حالا چرا جوش مياري ، ما كه با هم دعوا نداريم . همه اين ايده هايي رو هم كه دادي هر آدم عاقلي كه سريال لاست نيگا ميكنه ، ميفهمه . ستاره هاتم مباركت باشه . انقدرم وجودشو دارم تا از يكي به خاطر ايده هاش تشكر كنم . اما اينكه مياي ميگي تمام پيش بيني هاي من به اميد خدا درست از آب در اومد يكم چيزه به قول ميرحسين :biggrin1: . يه جوري حرف ميزني كه انگار همه چغندرن اينجا و فقط خودت سريال لاست نيگا ميكني . جواب شوخي كه توهين نيست عزيز من ، خيلي ناراحتي يه ليوان آب سرد بخور .... والله !پسر خوب! من خودم الان يكي از مديرهاي فروم لاست هستم با همون يوزر mahsa! جهت اينكه حرف ديگه نزني تا دو ستاره هم اينور اونور اسمم هست.و الان در حال تعميره به محض اينكه برگشت لينك پروفايل و پستهام رو ميگذارم! والان هم داريم براي بخش انگليش سايت مطالبم رو ترجمه ميكنيم.بچه هاي اينجا هم انقدر منو ميشناسن كه بدونن دزد ايده نيستم!
ميتوني تمام پستها و تاپيكها رو بخوني و ببيني كه اولين كسي كه اين حرفها رو با دليل كامل زد من بودم و تا زماني كه تونستم بچه ها رو متقاعد كنم كلي طول كشيد!
هر چند نيازي نيست برا شما توضيح بدم.چون ايرانيها عادت ندارن كه ببينن كسي يه حرفي واسه گفتن داره.
خدایی هیچ کس مثل من از علاقه ی مهسا به لاست خبر نداره!! واقعا یه جورایی زندگیش شده خدایی نامردیه امیر این طوری بگی!
حالا اين پيش بيني ها رو خودت كرده بودي يا از جاي ديگه خونده بودي ؟ :biggrin1: چونكه پيش بيني هات خيلي شبيه پيش بيني هاي بچه هاي فروم لاست بودنا ! :biggrin1: كه اونا هم قطعا از فروم هاي خارجي اين چيزا رو ميخونن ميان به اسم خودشون مي نويسن :biggrin1: .
بابا حواس واسمون نموندهنقل قول کرده بودی نه اینکه داخل اسپویلر گزاشته باشی
بعد از اینکه تو ویرایش کردی پستمو نیگا کردم گفتم این پست که sp داره دیگه چرا امین گیر داده؟!:biggrin1:مهسا جون دستت درد نکنه منم دانلود کردم 3بارم نیگا کردمش خیلی باحال بوداين هم لينك دانلود تريلر براي دوستي كه بهش قول دادم
http://www.speedyshare.com/977326890.html

بابا حواس واسمون نموندهبعد از اینکه تو ویرایش کردی پستمو نیگا کردم گفتم این پست که sp داره دیگه چرا امین گیر داده؟!:biggrin1:
مهسا جون دستت درد نکنه منم دانلود کردم 3بارم نیگا کردمش خیلی باحال بود
فقط اون تیکه ی اولش فکر نکنم نشون داده باشن. اگه اشتباه نکنم جک بود داشت میدویید :confused:
بعد من
یه جورایی غمگینم بود با اون آهنگشو ایناشک داشتم بین اینکه آقای x آدم بدس یا جیکوب.ولی الان شکم بر طرف شد.![]()
خوب معمولا promo ها چون قبلش میان چیزه جدیدی ندارن. مثل promo های مسابقات.کلا تریلر هم نبود اینچیزه جدیدی هم نداشتا !!
آخه داشت میدویید بیرون انگار تازه داشت فرار میکرد:confused: نمیدونم . احتمالا یادمون رفته.من الان دي وي دي اولش رو ندارم.ولي اون تيكه آشنا بود.نميدونم درست![]()
اتفاقا من از پایان خوش نمیدونم چرا بدم میادولي happy ending هم فكر نكنم باشه
اینجوری باشه خیلی هم بهتره 
حدود 2 ماه پیش خودم گذاشتم :راستي من نديدم كسي لينك اين پرومو* رو گذاشته باشه.من نديدم