همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
بابا این قضیه ی سعید خیلی تابلو بود. اصلا دلیلی نیست که بگیم اتفاقی بوده.
فقط امروز من یه چیزی یادم اومد از فصل سوم که در فصل پنجم به فلش بک هاش ربط داشت.
تو همین فصل 5 تو فلش بک نشون داد بنجامین میاد و بچرو از روسو میگیره ُ تحدید میکنه ُ اینا
بعد تو فصل سوم اگه یادتون باشه شایدم 2 منکه دقیق یادم نیست :biggrin1:
روسو بنجامینو اثیر کرد .مطمئنا کلی باهاش حرف زده ُ بنجامینم کلی التماسش کرده ولی چطور میشه روسو نشناختتش؟! یعنی قیافه ی شخص به اون مهمی که بچشو دزدیده مگه میشه آدم یادش بره که این یادش رفت؟! عجب سوتی ای کشف کردم :biggrin1:

اسپویلر.......

امین پسته من که چیزی نداشت . از اولم اون 2 قسمت تو sp بود. اما به هر حال ویرایش کردم.

آخرین ویرایش:
Matthew Fox بازیگر نقش Jack Shephard در مورد Season 6 گفته:
هیچ گونه Flash Back و یا Falsh Forward نداریم و داستان به صورت کاملاً خطی بیان می شه.
نتیجه گیری: Charlie تو Flash Forward نیست و تو زمان حال می بینیمش.
اینکی هم نمی دونم کسی گفته یا نه:
Jacob که آخرین لحظه گفت They're Coming منظورش 99% جک و ساویر و اینا بوده که داشتن به زمان حال بر می گشتن.

بابا این قضیه ی سعید خیلی تابلو بود. اصلا دلیلی نیست که بگیم اتفاقی بوده.
فقط امروز من یه چیزی یادم اومد از فصل سوم که در فصل پنجم به فلش بک هاش ربط داشت.
بعد تو فصل سوم اگه یادتون باشه شایدم 2 منکه دقیق یادم نیست :biggrin1:

امین پسته من که چیزی نداشت . از اولم اون 2 قسمت تو sp بود. اما به هر حال ویرایش کردم.

آر ه ه ه ه ه ه.واي چه سوتي بزرگي.............
البته دنيل بهش گفت اون بهت دروغ ميگه.... مدت زيادي... و گفت اين يكي از اوناس... ولي خوب خدائي حرفيه ها....
مرسي!

در مورد روسو :
یکی از بچه ها چند صفحه قبل اینو گفته بود که با عقل جور درمیاد :
روسو بیچاره این همه بلا سرش اومده بود و شوهرش و دوستاش جلوی چشمش عوض شده بودن ! بعد زده بود اونا رو کشته بود ! تا همینجاش باید عقلش رو از دست میداده !
بعد وقتی بن اومد بچه رو برد , شب بود و چراغی هم نبود و شاید صورت بن رو درست حسابی ندیده و با اون ترسی که توی اون لحظه براش پیش اومده هم دیگه به صورت بن دقت نکرده :دی یه 17,18 سالی هم از اون قضیه گذشته بوده و حق داره یادش بره خب :دی

و ببينيد چقدر خوشكل و دقيق تمام پيش بيني هاي من درست دراومده.

حالا اين پيش بيني ها رو خودت كرده بودي يا از جاي ديگه خونده بودي ؟ :biggrin1: چونكه پيش بيني هات خيلي شبيه پيش بيني هاي بچه هاي فروم لاست بودنا ! :biggrin1: كه اونا هم قطعا از فروم هاي خارجي اين چيزا رو ميخونن ميان به اسم خودشون مي نويسن :biggrin1: .

به به ملت هميشه در صحنه پيداشون شد;)
پسر خوب! من خودم الان يكي از مديرهاي فروم لاست هستم با همون يوزر mahsa! جهت اينكه حرف ديگه نزني تا دو ستاره هم اينور اونور اسمم هست.و الان در حال تعميره به محض اينكه برگشت لينك پروفايل و پستهام رو ميگذارم! والان هم داريم براي بخش انگليش سايت مطالبم رو ترجمه ميكنيم.بچه هاي اينجا هم انقدر منو ميشناسن كه بدونن دزد ايده نيستم!
ميتوني تمام پستها و تاپيكها رو بخوني و ببيني كه اولين كسي كه اين حرفها رو با دليل كامل زد من بودم و تا زماني كه تونستم بچه ها رو متقاعد كنم كلي طول كشيد!
هر چند نيازي نيست برا شما توضيح بدم.چون ايرانيها عادت ندارن كه ببينن كسي يه حرفي واسه گفتن داره.

اين هم لينك دانلود تريلر براي دوستي كه بهش قول دادم
http://www.speedyshare.com/977326890.html

الان ميان ميگن اينم خودت آپلود نكردي از تو يه فروم دزديدي!

پسر خوب! من خودم الان يكي از مديرهاي فروم لاست هستم با همون يوزر mahsa! جهت اينكه حرف ديگه نزني تا دو ستاره هم اينور اونور اسمم هست.و الان در حال تعميره به محض اينكه برگشت لينك پروفايل و پستهام رو ميگذارم! والان هم داريم براي بخش انگليش سايت مطالبم رو ترجمه ميكنيم.بچه هاي اينجا هم انقدر منو ميشناسن كه بدونن دزد ايده نيستم!
ميتوني تمام پستها و تاپيكها رو بخوني و ببيني كه اولين كسي كه اين حرفها رو با دليل كامل زد من بودم و تا زماني كه تونستم بچه ها رو متقاعد كنم كلي طول كشيد!
هر چند نيازي نيست برا شما توضيح بدم.چون ايرانيها عادت ندارن كه ببينن كسي يه حرفي واسه گفتن داره.
دختر خوب حالا چرا جوش مياري ، ما كه با هم دعوا نداريم . همه اين ايده هايي رو هم كه دادي هر آدم عاقلي كه سريال لاست نيگا ميكنه ، ميفهمه . ستاره هاتم مباركت باشه . انقدرم وجودشو دارم تا از يكي به خاطر ايده هاش تشكر كنم . اما اينكه مياي ميگي تمام پيش بيني هاي من به اميد خدا درست از آب در اومد يكم چيزه به قول ميرحسين :biggrin1: . يه جوري حرف ميزني كه انگار همه چغندرن اينجا و فقط خودت سريال لاست نيگا ميكني . جواب شوخي كه توهين نيست عزيز من ، خيلي ناراحتي يه ليوان آب سرد بخور .... والله !

خدایی هیچ کس مثل من از علاقه ی مهسا به لاست خبر نداره!! واقعا یه جورایی زندگیش شده خدایی نامردیه امیر این طوری بگی!

بابا امين جون ، نوكرتم تو خودت منو ميشناسي ميدوني شوخي زياد ميكنم با بچه ها . اون حرفم از روي شوخي زدم . نا سلامتي ما توي اين فروم با همديگه دوستيم !

حالا اين پيش بيني ها رو خودت كرده بودي يا از جاي ديگه خونده بودي ؟ :biggrin1: چونكه پيش بيني هات خيلي شبيه پيش بيني هاي بچه هاي فروم لاست بودنا ! :biggrin1: كه اونا هم قطعا از فروم هاي خارجي اين چيزا رو ميخونن ميان به اسم خودشون مي نويسن :biggrin1: .

خدایی هیچ کس مثل من از علاقه ی مهسا به لاست خبر نداره!! واقعا یه جورایی زندگیش شده خدایی نامردیه امیر این طوری بگی!

پ.ن: خداییش این قدر مهمه گیر دادین ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or