همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
و ببينيد چقدر خوشكل و دقيق تمام پيش بيني هاي من درست دراومده.

حالا اين پيش بيني ها رو خودت كرده بودي يا از جاي ديگه خونده بودي ؟ :biggrin1: چونكه پيش بيني هات خيلي شبيه پيش بيني هاي بچه هاي فروم لاست بودنا ! :biggrin1: كه اونا هم قطعا از فروم هاي خارجي اين چيزا رو ميخونن ميان به اسم خودشون مي نويسن :biggrin1: .

به به ملت هميشه در صحنه پيداشون شد;)
پسر خوب! من خودم الان يكي از مديرهاي فروم لاست هستم با همون يوزر mahsa! جهت اينكه حرف ديگه نزني تا دو ستاره هم اينور اونور اسمم هست.و الان در حال تعميره به محض اينكه برگشت لينك پروفايل و پستهام رو ميگذارم! والان هم داريم براي بخش انگليش سايت مطالبم رو ترجمه ميكنيم.بچه هاي اينجا هم انقدر منو ميشناسن كه بدونن دزد ايده نيستم!
ميتوني تمام پستها و تاپيكها رو بخوني و ببيني كه اولين كسي كه اين حرفها رو با دليل كامل زد من بودم و تا زماني كه تونستم بچه ها رو متقاعد كنم كلي طول كشيد!
هر چند نيازي نيست برا شما توضيح بدم.چون ايرانيها عادت ندارن كه ببينن كسي يه حرفي واسه گفتن داره.

اين هم لينك دانلود تريلر براي دوستي كه بهش قول دادم
http://www.speedyshare.com/977326890.html

الان ميان ميگن اينم خودت آپلود نكردي از تو يه فروم دزديدي!

پسر خوب! من خودم الان يكي از مديرهاي فروم لاست هستم با همون يوزر mahsa! جهت اينكه حرف ديگه نزني تا دو ستاره هم اينور اونور اسمم هست.و الان در حال تعميره به محض اينكه برگشت لينك پروفايل و پستهام رو ميگذارم! والان هم داريم براي بخش انگليش سايت مطالبم رو ترجمه ميكنيم.بچه هاي اينجا هم انقدر منو ميشناسن كه بدونن دزد ايده نيستم!
ميتوني تمام پستها و تاپيكها رو بخوني و ببيني كه اولين كسي كه اين حرفها رو با دليل كامل زد من بودم و تا زماني كه تونستم بچه ها رو متقاعد كنم كلي طول كشيد!
هر چند نيازي نيست برا شما توضيح بدم.چون ايرانيها عادت ندارن كه ببينن كسي يه حرفي واسه گفتن داره.
دختر خوب حالا چرا جوش مياري ، ما كه با هم دعوا نداريم . همه اين ايده هايي رو هم كه دادي هر آدم عاقلي كه سريال لاست نيگا ميكنه ، ميفهمه . ستاره هاتم مباركت باشه . انقدرم وجودشو دارم تا از يكي به خاطر ايده هاش تشكر كنم . اما اينكه مياي ميگي تمام پيش بيني هاي من به اميد خدا درست از آب در اومد يكم چيزه به قول ميرحسين :biggrin1: . يه جوري حرف ميزني كه انگار همه چغندرن اينجا و فقط خودت سريال لاست نيگا ميكني . جواب شوخي كه توهين نيست عزيز من ، خيلي ناراحتي يه ليوان آب سرد بخور .... والله !

خدایی هیچ کس مثل من از علاقه ی مهسا به لاست خبر نداره!! واقعا یه جورایی زندگیش شده خدایی نامردیه امیر این طوری بگی!

بابا امين جون ، نوكرتم تو خودت منو ميشناسي ميدوني شوخي زياد ميكنم با بچه ها . اون حرفم از روي شوخي زدم . نا سلامتي ما توي اين فروم با همديگه دوستيم !

حالا اين پيش بيني ها رو خودت كرده بودي يا از جاي ديگه خونده بودي ؟ :biggrin1: چونكه پيش بيني هات خيلي شبيه پيش بيني هاي بچه هاي فروم لاست بودنا ! :biggrin1: كه اونا هم قطعا از فروم هاي خارجي اين چيزا رو ميخونن ميان به اسم خودشون مي نويسن :biggrin1: .

خدایی هیچ کس مثل من از علاقه ی مهسا به لاست خبر نداره!! واقعا یه جورایی زندگیش شده خدایی نامردیه امیر این طوری بگی!

پ.ن: خداییش این قدر مهمه گیر دادین ؟!!

داداش! ستاره يعني اين: *mahsa* .گفتم نگي اين تو نيستي!
نه اينكه من ستاره دارم تو نداري.واي چقدر بچه بازي
نه عصباني هم نيستم.من از اين سريال لذت ميبرم و حرفي هم داشته باشم ميزنم.اگر هم ميام نظرمو ميگم و تئوري مينويسم واسه اينه كه علاقه مندهاي سريال رو خوشحال كنم.
حالا شما ناراحت ميشي من يه چيزي گفتم و درست درومده و خوشحالم ديگه من چيكارت كنم برادر؟!
---------------
درضمن شما متوجه شده بودي كه لاك چرا تو صحنه اي كه با بون پيش هواپيما بود فلج شد؟ خوب ميگفتي ما هم ميفهميديم:)
---------------
من سر لاست با كسي بحث ندارم.

آخرین ویرایش:
نقل قول کرده بودی نه اینکه داخل اسپویلر گزاشته باشی
بابا حواس واسمون نمونده:p بعد از اینکه تو ویرایش کردی پستمو نیگا کردم گفتم این پست که sp داره دیگه چرا امین گیر داده؟!:biggrin1:
اين هم لينك دانلود تريلر براي دوستي كه بهش قول دادم
http://www.speedyshare.com/977326890.html
مهسا جون دستت درد نکنه منم دانلود کردم 3بارم نیگا کردمش خیلی باحال بود :love:
فقط اون تیکه ی اولش فکر نکنم نشون داده باشن. اگه اشتباه نکنم جک بود داشت میدویید :confused:
بعد من
شک داشتم بین اینکه آقای x آدم بدس یا جیکوب.ولی الان شکم بر طرف شد.
یه جورایی غمگینم بود با اون آهنگشو اینا :(

بابا حواس واسمون نمونده:p بعد از اینکه تو ویرایش کردی پستمو نیگا کردم گفتم این پست که sp داره دیگه چرا امین گیر داده؟!:biggrin1:

مهسا جون دستت درد نکنه منم دانلود کردم 3بارم نیگا کردمش خیلی باحال بود :love:
فقط اون تیکه ی اولش فکر نکنم نشون داده باشن. اگه اشتباه نکنم جک بود داشت میدویید :confused:
بعد من
شک داشتم بین اینکه آقای x آدم بدس یا جیکوب.ولی الان شکم بر طرف شد.
یه جورایی غمگینم بود با اون آهنگشو اینا :(

خواهش ميكنم قابلي نداشت:)
من الان دي وي دي اولش رو ندارم.ولي اون تيكه آشنا بود.نميدونم درست:)
دقيقا تريلرش حالت غمگيني داشت.
فكر نكنم بخواد پايان خيلي خوشحال كننده اي داشته باشه.نه اينكه حالگيري باشه ولي happy ending هم فكر نكنم باشه.يه چيزي رو ميذارن كه اذيت كنه آخرش:biggrin1:

من نگفتم جديده.تازه نيومده.چون يوتيوب ***** بوده من تازه ديدم.چيز جديد كه نه چون فيلمبرداري از مهر شروع ميشه.ولي جملاتي كه نوشته بود تو سريال نبود.جديد بود.

چیزه جدیدی هم نداشتا !!
خوب معمولا promo ها چون قبلش میان چیزه جدیدی ندارن. مثل promo های مسابقات.کلا تریلر هم نبود این
من الان دي وي دي اولش رو ندارم.ولي اون تيكه آشنا بود.نميدونم درست:)
آخه داشت میدویید بیرون انگار تازه داشت فرار میکرد:confused: نمیدونم . احتمالا یادمون رفته.
ولي happy ending هم فكر نكنم باشه
اتفاقا من از پایان خوش نمیدونم چرا بدم میاد:sick: اینجوری باشه خیلی هم بهتره :love:

خه داشت میدویید بیرون انگار تازه داشت فرار میکرد نمیدونم . احتمالا یادمون رفته.
نه فكر كنم بود يادمون رفته:)

راستي من نديدم كسي لينك اين پرومو* رو گذاشته باشه.من نديدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or