همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
Lost's Final Season Grows
ABC grants a little extra time to wrap up the mysteries.
by Eric Goldman

If you love Lost and are lamenting the series coming to an end next year, then I've got good news for you – we're going to get one extra hour for Season 6.

Previously, ABC and Lost showrunners Damon Lindelof and Carlton Cuse had said Season 6 would be comprised of 17 hours total, but now EW's Michael Ausiello reports, via Twitter, "ABC confirms that Lost's sixth and final season will total 18 hours, including two-hour premiere and two-hour finale." Season 6 was actually going to originally be made up of 16 hours, until the writers' strike shortened Season 4, so this is the second time another hour of the show has been added to the final year.

No exact date has been announced for Lost to return, but presumably it will be in January once again.​

در مورد روسو :
یکی از بچه ها چند صفحه قبل اینو گفته بود که با عقل جور درمیاد :
روسو بیچاره این همه بلا سرش اومده بود و شوهرش و دوستاش جلوی چشمش عوض شده بودن ! بعد زده بود اونا رو کشته بود ! تا همینجاش باید عقلش رو از دست میداده !
بعد وقتی بن اومد بچه رو برد , شب بود و چراغی هم نبود و شاید صورت بن رو درست حسابی ندیده و با اون ترسی که توی اون لحظه براش پیش اومده هم دیگه به صورت بن دقت نکرده :دی یه 17,18 سالی هم از اون قضیه گذشته بوده و حق داره یادش بره خب :دی
حالا بن یه چیزی.ولی چرا جین رو یادش نیست؟یا اینکه شارلوت چرا جک و اینا رو یادش نبود؟البته این اواخر دنیل رو یادش اومد...
در مورد جان لاک منم موافقم این بیچاره به نظر منم بازیچه ای بیش نبود:((همینطور الکی الکی بزرگش کردن.
شما با نظریه what happennd happenned کاملا موافقین یا نه؟من که صد در صد موافقم.آخه دنیل اون آخر می گفت من متغیر ها یعنی ما انسان ها رو فراموش کردم و ... فقط یه جا یادمه تو اوایل سیزن 5 دنیل گفت که دز استثنا هست
یکی برا ما دایال آپی ها توضیح بده جریان این تریلر رو:(

آخرین ویرایش:
جین رو یادش نیست؟
آهـــان انیجا یه کم فلسفی میشه که توضیح دادنش سخته :biggrin1: اما خوب بدو بیا تو اسپویلر:biggrin1:
ببین جین برگشت به زمانی که روسو اونو ندیده بود یعنی قبل از همه ی این وقایع پس نمیتونست بشناستش . آینده در گذشته که نمیشه اما گذشته در آینده میشه(الان چی شد؟! :confused: ) منظورم اینه که باید در گزشته یکیو دیده باشه تا در آینده بشناسیش دیگه نه اینکه در آینده ببینیش به گذشته برگردی بشناسیش
یکی برا ما دایال آپی ها توضیح بده جریان این تریلر رو
اولا اینکه تریلر نیست و پرومو ـه :smile: (حالا ما هی بگیم شما 2 صفحس دارید میگید تریلر بعدم خودتون میگید ااااااااه منکه اینو دیده بودم! )
بعدشم چیز خاصی نداشت از فصل 6 . فقط قسمتای گزشته بود . تیکه هایی از حرفای جان لاک رو نشون میداد . اون آقای x و j رو هم نشون داد . نوشته شده بود فصل آخرُ از این چیزا که خودمون میدونیم. حالا دیدنش بد نیست اما نبینی هم چیزیو از سریال از دست ندادی.(بیشتر برای بدست آوردن هیجان بود )کلا promo همینه چیز جدیدی توش نیست.

آخرین ویرایش:
دل ادم کباب میشه برا جان لاک فرض کن یه عمر بی پدر مادر زندگی کنی بعد که بزرگ شدی یکی بیاد بگه من پدرتم بخاطر گرفتن کلیه فریبت بده مادرتم باهاش دست به یکی کنه. بعد از ساختمون پرتت کنه پایین فلج بشی تو جزیره بازیچه بشی اخرم به دست بن کشته بشی واقعا که ناراحت کنندست کاش یه راهی باشه جان زنده شه گرچه گفتن اخر سریال بد تموم میشه :((
جان لاک تنها کسی بود که اتفاقات جزیره رو باور میکرد <زودباور>
من هنوز نفهمیدم بابای جان لاک چطوری اومده بود تو جزیره ؟

دل ادم کباب میشه برا جان لاک فرض کن یه عمر بی پدر مادر زندگی کنی بعد که بزرگ شدی یکی بیاد بگه من پدرتم بخاطر گرفتن کلیه فریبت بده مادرتم باهاش دست به یکی کنه. بعد از ساختمون پرتت کنه پایین فلج بشی تو جزیره بازیچه بشی اخرم به دست بن کشته بشی واقعا که ناراحت کنندست کاش یه راهی باشه جان زنده شه گرچه گفتن اخر سریال بد تموم میشه :((
جان لاک تنها کسی بود که اتفاقات جزیره رو باور میکرد <زودباور>
من هنوز نفهمیدم بابای جان لاک چطوری اومده بود تو جزیره ؟

منم برای جان لاک اشکها ریختم ! ولی از طرفی هم فکر نمیکنم دیگه انقدر هم بدبخت باشه و 5 تا سیزن فقط بدبختی هاش رو ببینیم و تموم. احتمال داره توی سیزن 6 یه چیزایی از جان لاک ببینیم که متحیر بشیم !
بابای جان لاک هم جور خاصی نبود :دی اگه یادت باشه others به انواع دستگاهها و تجهیزات مجهز بودن و وقتی اینا توی جزیره سقوط کردن هم کل زندگیشون رو تونستن از طریق منابع مختلفی که دارن بکشن بیرون. بابای جان لاک رو هم حتمآ با کمک افرادی که خارج از جزیره دارن پیدا کردن آوردن اونجا :دی

منم برای جان لاک اشکها ریختم ! ولی از طرفی هم فکر نمیکنم دیگه انقدر هم بدبخت باشه و 5 تا سیزن فقط بدبختی هاش رو ببینیم و تموم. احتمال داره توی سیزن 6 یه چیزایی از جان لاک ببینیم که متحیر بشیم !
بابای جان لاک هم جور خاصی نبود :دی اگه یادت باشه others به انواع دستگاهها و تجهیزات مجهز بودن و وقتی اینا توی جزیره سقوط کردن هم کل زندگیشون رو تونستن از طریق منابع مختلفی که دارن بکشن بیرون. بابای جان لاک رو هم حتمآ با کمک افرادی که خارج از جزیره دارن پیدا کردن آوردن اونجا :دی
اره اریا اگه یادت باشه اصلا تو سیزن چهار به جیمز میگه ما الان تو جهنم هستیم، داشتم تو بزرگراه رانندگی میکردم که یه ماشین از پشت بهم زد و قیافه ی یه نفر که داشت بهم لبخند میزد اخرین چیزیه که یادم میاد، اونوقت این جا تو این جزیره با این شرایط به حال اومدم !!

من واقعا توي اين زمان هاي مختلف سريال گيج شدم !!!
ديشب آخرين قسمتي كه ديدم اين بود كه مادر دنيل بهش تير زد و آخر سرشم در حالي كه مادره جوون بود رفت بالاي سر دنيل ، دنيل فهميد كه مادرشه ولي مادره نميدونست
طبق گفته ي دنيل اين اتفاق ها حال ِ شفرد و دوستانشه ولي براي ديگران و ريچارد مربوط به سال 1977 ئه ؟
يعني 30 سال ديگه قراره ريچارد و ديگران با شفرد و دارو دسته اوشنيك 815 آشنا بشن ؟!
من كه واقعا گيج شدم !

من واقعا توي اين زمان هاي مختلف سريال گيج شدم !!!
ديشب آخرين قسمتي كه ديدم اين بود كه مادر دنيل بهش تير زد و آخر سرشم در حالي كه مادره جوون بود رفت بالاي سر دنيل ، دنيل فهميد كه مادرشه ولي مادره نميدونست
طبق گفته ي دنيل اين اتفاق ها حال ِ شفرد و دوستانشه ولي براي ديگران و ريچارد مربوط به سال 1977 ئه ؟
يعني 30 سال ديگه قراره ريچارد و ديگران با شفرد و دارو دسته اوشنيك 815 آشنا بشن ؟!
من كه واقعا گيج شدم !
درکت می کنم که درکش نمی کنی:biggrin1:نمی دونم چطوری برات بگم.ببین در سال مثلا 77 مادر دنیل که دنیل رو هنوز دنیا نیاورده بود شخصی رو می کشه.این شخص پسر خودش بوده که از آینده اومده.ببین زمان برای جک و اینا درست سال 77 است ولی برای در حقیقت الان هست:biggrin1:یعنی خط سیر زندگی شون دیگه خطی نیست:biggrin1:نمی دونم چطور برات بگم به اپیزور 11 و گفتگوی بین مایلز و هارلی رجوع کن.

در یه جمله سریالی که در مقابل فرار از زندان و فرینج حرفی برای گفتن ندارد Fringe , Prison break

واقعا متاسفام که همچین برداشتی برای این سریال داری اونم با سریال فرینج من prison break هم دیدم خیلی زیباست و به نظر من عالی هست ولی شما نباید بالاست مقایسه در لاست شما 40 قسمت میبینی بعد معمای قسمت 5 رو میفهمی کدوم سریال دیدی که یه همچین سناریویی رو بتونه توی 5 سال به این زیبایی اجراع کنه ادم جاهایی رو میبینه که دهنش :scare: و چش :eek: و مغزش :wallbash: مثل این میشه نگگووووو اینو

در یه جمله سریالی که در مقابل فرار از زندان و فرینج حرفی برای گفتن ندارد Fringe , Prison break

عزیز من هزاران بار این بحث ها شده و خیلی هم بی مورد گفته می شن.

سریال فرار از زندان رو من خودم هم دیدم. چیز خاصی نداره یعنی میشه یه سریال اکشن گفت بهش اما سبک لاست کلا با تمام سریال ها متفاوت هست.

متاسفانه کسانی که به خودشون زحمت فکر کردن نمیدن با دیدن سریالی مثل لاست مخشون هنگ میکنه و دلشون میخواد ادامه ندن چون چیزی دستگیرشون نمیشه.

از اون طرف وقتی سریال PB رو می بینن چون چیز خاصی برای فکر کردن نداره و همه چی رو نشون می ده جذبش میشن.

در کل بیخیال به جایی نمی رسیم با همون BP خوش باشید ما هم با لاستمون خوشیم.

عزیز من هزاران بار این بحث ها شده و خیلی هم بی مورد گفته می شن.

سریال فرار از زندان رو من خودم هم دیدم. چیز خاصی نداره یعنی میشه یه سریال اکشن گفت بهش اما سبک لاست کلا با تمام سریال ها متفاوت هست.

دقیقا فردین جان.اصلا این لاست یه چیز عجیبیه.سبکش با تمام سریال ها فرق می کنه.چیزی فرا تر از یک سریال تلویزیونه.به نظر من prison break چیزی بیش از یک سریال اکشن خیلی قشنگ و موفق نیست.ولی لاست اصلا یه چیزی متقاوته.شما فقط شخصیت پردازی لاست و pb رو مقایسه کن دیگه تا آخرش برو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or