در مورد روسو :
یکی از بچه ها چند صفحه قبل اینو گفته بود که با عقل جور درمیاد :
روسو بیچاره این همه بلا سرش اومده بود و شوهرش و دوستاش جلوی چشمش عوض شده بودن ! بعد زده بود اونا رو کشته بود ! تا همینجاش باید عقلش رو از دست میداده !
بعد وقتی بن اومد بچه رو برد , شب بود و چراغی هم نبود و شاید صورت بن رو درست حسابی ندیده و با اون ترسی که توی اون لحظه براش پیش اومده هم دیگه به صورت بن دقت نکردهیه 17,18 سالی هم از اون قضیه گذشته بوده و حق داره یادش بره خب
همینطور الکی الکی بزرگش کردن.
آهـــان انیجا یه کم فلسفی میشه که توضیح دادنش سخته :biggrin1: اما خوب بدو بیا تو اسپویلر:biggrin1:جین رو یادش نیست؟
اولا اینکه تریلر نیست و پرومو ـه :smile: (حالا ما هی بگیم شما 2 صفحس دارید میگید تریلر بعدم خودتون میگید ااااااااه منکه اینو دیده بودم! )یکی برا ما دایال آپی ها توضیح بده جریان این تریلر رو

دل ادم کباب میشه برا جان لاک فرض کن یه عمر بی پدر مادر زندگی کنی بعد که بزرگ شدی یکی بیاد بگه من پدرتم بخاطر گرفتن کلیه فریبت بده مادرتم باهاش دست به یکی کنه. بعد از ساختمون پرتت کنه پایین فلج بشی تو جزیره بازیچه بشی اخرم به دست بن کشته بشی واقعا که ناراحت کنندست کاش یه راهی باشه جان زنده شه گرچه گفتن اخر سریال بد تموم میشه
جان لاک تنها کسی بود که اتفاقات جزیره رو باور میکرد <زودباور>
من هنوز نفهمیدم بابای جان لاک چطوری اومده بود تو جزیره ؟
منم برای جان لاک اشکها ریختم ! ولی از طرفی هم فکر نمیکنم دیگه انقدر هم بدبخت باشه و 5 تا سیزن فقط بدبختی هاش رو ببینیم و تموم. احتمال داره توی سیزن 6 یه چیزایی از جان لاک ببینیم که متحیر بشیم !
بابای جان لاک هم جور خاصی نبوداگه یادت باشه others به انواع دستگاهها و تجهیزات مجهز بودن و وقتی اینا توی جزیره سقوط کردن هم کل زندگیشون رو تونستن از طریق منابع مختلفی که دارن بکشن بیرون. بابای جان لاک رو هم حتمآ با کمک افرادی که خارج از جزیره دارن پیدا کردن آوردن اونجا
من واقعا توي اين زمان هاي مختلف سريال گيج شدم !!!
ديشب آخرين قسمتي كه ديدم اين بود كه مادر دنيل بهش تير زد و آخر سرشم در حالي كه مادره جوون بود رفت بالاي سر دنيل ، دنيل فهميد كه مادرشه ولي مادره نميدونست
طبق گفته ي دنيل اين اتفاق ها حال ِ شفرد و دوستانشه ولي براي ديگران و ريچارد مربوط به سال 1977 ئه ؟
يعني 30 سال ديگه قراره ريچارد و ديگران با شفرد و دارو دسته اوشنيك 815 آشنا بشن ؟!
من كه واقعا گيج شدم !
در یه جمله سریالی که در مقابل فرار از زندان و فرینج حرفی برای گفتن ندارد Fringe , Prison break
و مغزش :wallbash: مثل این میشه نگگووووو اینودر یه جمله سریالی که در مقابل فرار از زندان و فرینج حرفی برای گفتن ندارد Fringe , Prison break
عزیز من هزاران بار این بحث ها شده و خیلی هم بی مورد گفته می شن.
سریال فرار از زندان رو من خودم هم دیدم. چیز خاصی نداره یعنی میشه یه سریال اکشن گفت بهش اما سبک لاست کلا با تمام سریال ها متفاوت هست.
نویسنده این مطالب یکی از یوزر های قدیمی همین سایت هست که قبلا هم عضو تحریریه بود !