همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
خدایی خوشکل ترینشون هم همین کلیره
مسئله خشکلی نیست:biggrin1:
مسئله اینه که همه رو گذاشتن سره کار دو ساعت این کیته میره زیردریایی او ساویر و بقیه رو میاره بعد دوباره میره کمک جک
حرس دربیارن:evil:
پ.ن:شانون که یه چیز دیگست :)
(ببخشید بود)

بدتر از همه که کیته:laughing:
باز جک رو میشه تحمل کرد!
=================
فصل 6 فصله آخره دیگه ؟
از همون فصل 1 گفتن می خوان 6 فصل بسازن حالا بیشتر بشه احتمالش کمه
اما کیت که اسلات سریال بود به همه یه حال داد:biggrin1: جولیت بهتر بود

ببخشید بچه ها یه سوالی داشتم اگه پاسخ بدید ممنون میشم .
من سیزن 1و 2 رو دیدم و بقیه DVD هام مشکل داره حالا میخواستم اگه میشه یه فروشگاه یا فروشنده مطمئن (در صورت امکان از بچه های سایت باشه بهتر) معرفی کنید که من از ایشون سریال رو تهیه کنم در ضمن من تو کامپیوتر نگاه میکنم و زیر نویس هم برام اهمیت نداره . قیمتش هم مناسب باشه.

من شنیدم پخش فصل 6 دو تیکه هست نصفش 09-2010-و نصف دیگش 10-2011 میلادی پخش میشه!!

واقعیت داره؟؟؟

سريال لاست از حدود 184 روز ديگه آغاز ميشه و مرتب ادامه داره
http://forum.tvshow.ir/showthread.php?goto=newpost&t=1791

از همون فصل 1 گفتن می خوان 6 فصل بسازن حالا بیشتر بشه احتمالش کمه
احتمالش كم نيست.صفره!
حتي تعداد اپيزودها و ساعت ها هم مشخص شده
خيلي وقته كه اخبار پخش شده كه فصل شش هم نوشته شده و از مهر فيلمبرداري شروع ميشه

من VPN UK دارم .

تا لینکارو باز میکنم مینویسه : This video is not available in your country due to copyright restrictions.

دقیقا چی هستن این ویدیو ها ؟

با اولتراسورفي چيزي باز كنيد
اينها لينكهاي يو تيوب هست كه خود abc لاست رو مسخره كرده و براي هر اپيزود يك كليپ مانند 5 دقيقه اي درست كرده كه خيلي خيلي فان و خنده دار هستن.
اگر نميتونيد باز كنيد از www.keepvid.com استفاده كنيد.لينك رو بديد و دانلودش كنيد اونطوري باز ميشه

سلام دوستان دو تا سوال:
منظور از این جمله چیه:
1.چی زیر سایه مجسمه هست؟(یه چیز تو این مایه ها)
=============================
2.آیا چارلی زنده است یا قراره زنده بشه چون یکجا میدیدم دارن دربارش با هم حرف میزنن که چکار میکنه و...
تو همین فصل 5 بوده یا 6
مگه فصل 6 چیزی ازش اومده؟

سلام دوستان دو تا سوال:
منظور از این جمله چیه:
1.چی زیر سایه مجسمه هست؟(یه چیز تو این مایه ها)
=============================
2.آیا چارلی زنده است یا قراره زنده بشه چون یکجا میدیدم دارن دربارش با هم حرف میزنن که چکار میکنه و...
تو همین فصل 5 بوده یا 6
مگه فصل 6 چیزی ازش اومده؟

خب شما تا اخر فصل 5 برو جواب سوالت رو میگیری!!

جواب سوال 2 : معلوم نیست ولی فکر نمیکنم:)

من همین الان ، سریال زیبا ، جالب و با داستان بی نظیر Lost را تمام کردم. البته اگر درست دیده باشم آخرین لحظه ی این S5

همون جایی که جولیت با سنگ به بمب میزنه هستش

بی صبرانه منتظر S6 هستیم :دی

بازیچه بشی اخرم به دست بن کشته بشی واقعا که ناراحت کنندست کاش یه راهی باشه جان زنده شه گرچه گفتن اخر سریال بد تموم میشه

من فکر کنم یکی از دیسک ها را ندیدم ! :دی جان لاک کجا کشته میشه؟ من فقط دیدم که جیکوب را کشتند !

من همین الان ، سریال زیبا ، جالب و با داستان بی نظیر Lost را تمام کردم. البته اگر درست دیده باشم آخرین لحظه ی این S5

همون جایی که جولیت با سنگ به بمب میزنه هستش

بی صبرانه منتظر S6 هستیم :دی

من فکر کنم یکی از دیسک ها را ندیدم ! :دی جان لاک کجا کشته میشه؟ من فقط دیدم که جیکوب را کشتند !
به سلامتی.:biggrin1:

امیر قضیه یه کم پیچیدست.:biggrin1: ببین جان لاک اصلی رو تو یکی از فلش بکها نشون دادن که بن دارش زد. اونجا دیگه جان لاک هوتوتو.:biggrin1: این جان لاکی که اومده تو جزیره زنده شده جان لاک نیست! یعنی میتونه اون دوده باشه. میتونه اون یارو _ که تو اولین سکانس معرفی جیکوب بغلش نشسته بود و بهش گفت یه روزی میکشمت _ میتونه اون باشه. البته هیچ مدرکی وجود نداره. (تو این سریال از هیچی مدرک وجود نداره.:biggrin1:) و فعلا حدسیاته ولی اکثرا تقریبا مطمئنا که جان لاک مرده و این یارو یکی دیگست!

به سلامتی.:biggrin1:

امیر قضیه یه کم پیچیدست.:biggrin1: ببین جان لاک اصلی رو تو یکی از فلش بکها نشون دادن که بن دارش زد. اونجا دیگه جان لاک هوتوتو.:biggrin1: این جان لاکی که اومده تو جزیره زنده شده جان لاک نیست! یعنی میتونه اون دوده باشه. میتونه اون یارو _ که تو اولین سکانس معرفی جیکوب بغلش نشسته بود و بهش گفت یه روزی میکشمت _ میتونه اون باشه. البته هیچ مدرکی وجود نداره. (تو این سریال از هیچی مدرک وجود نداره.:biggrin1:) و فعلا حدسیاته ولی اکثرا تقریبا مطمئنا که جان لاک مرده و این یارو یکی دیگست!
برو بمیر بابی :
چرا الکی واسه خودت حرف میزنی ؟ :biggrin1:
اون قضیه دودرو از کجا در اوردی؟ بابا این همون یارو بود که گفت یک روزی کسی رو میارم که بکشتت :biggrin1: هیچ چیز که از Jacob و این نگفتن ولی فکر میکنم برادری چیزی بودن که نمیتونستن هم دیگه رو بکشن (کلا سریال تخیلیه! ممکنه این Jacob و همون یارو ربطی به مصر داشته باشن و جزیره ربطی به مصر داشته باشه) چون اون مجسمه ـه یکی از خدایان مصر بود دیگه. جالبیش اینجاس تو یکی از تغییر زمان هایی که لاک و ساویر و جولیت و... با هم بودن میرن به زمانی که تازه دارن این مجسمه رو میسازن
برگردیم به بحث :biggrin1: بابا اصلا همون زمانی که این یارو بن رو میبره پیش Jacob این Jacob به یارو میگه پس پیدا کردی اون فرد رو ؟
خب تابلو ـه این همونهدیگه

کلا من خیلی ناراحت شدم که Jacob مرد چون خیلی با شخصیتش حال میکردم (تا اسمش میومد لرزه به بدن همه می افتاد :biggrin1:) ولی بهتر چون توی سیزن اخر داستان هول همین جیکوب میچرخه چون هیچی ازش تو این سیزن نگفتن

یچیز دیگه یادم رفت اینکه یا این یارو که به بن گفت Jacob رو بکشه جزیره تو دستشه یا جدی جدی جزیره میخواسته Jacob بمیره چون اونجایی که Alex میاد پیش بن میگه هرچی جان گفت (جانی وجود نداره منظور همون یارو هست:biggrin1:) براش انجام بده و از اینجور حرفا
چقدر زیاد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or