همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
دل ادم کباب میشه برا جان لاک فرض کن یه عمر بی پدر مادر زندگی کنی بعد که بزرگ شدی یکی بیاد بگه من پدرتم بخاطر گرفتن کلیه فریبت بده مادرتم باهاش دست به یکی کنه. بعد از ساختمون پرتت کنه پایین فلج بشی تو جزیره بازیچه بشی اخرم به دست بن کشته بشی واقعا که ناراحت کنندست کاش یه راهی باشه جان زنده شه گرچه گفتن اخر سریال بد تموم میشه :((
جان لاک تنها کسی بود که اتفاقات جزیره رو باور میکرد <زودباور>
من هنوز نفهمیدم بابای جان لاک چطوری اومده بود تو جزیره ؟

منم برای جان لاک اشکها ریختم ! ولی از طرفی هم فکر نمیکنم دیگه انقدر هم بدبخت باشه و 5 تا سیزن فقط بدبختی هاش رو ببینیم و تموم. احتمال داره توی سیزن 6 یه چیزایی از جان لاک ببینیم که متحیر بشیم !
بابای جان لاک هم جور خاصی نبود :دی اگه یادت باشه others به انواع دستگاهها و تجهیزات مجهز بودن و وقتی اینا توی جزیره سقوط کردن هم کل زندگیشون رو تونستن از طریق منابع مختلفی که دارن بکشن بیرون. بابای جان لاک رو هم حتمآ با کمک افرادی که خارج از جزیره دارن پیدا کردن آوردن اونجا :دی

منم برای جان لاک اشکها ریختم ! ولی از طرفی هم فکر نمیکنم دیگه انقدر هم بدبخت باشه و 5 تا سیزن فقط بدبختی هاش رو ببینیم و تموم. احتمال داره توی سیزن 6 یه چیزایی از جان لاک ببینیم که متحیر بشیم !
بابای جان لاک هم جور خاصی نبود :دی اگه یادت باشه others به انواع دستگاهها و تجهیزات مجهز بودن و وقتی اینا توی جزیره سقوط کردن هم کل زندگیشون رو تونستن از طریق منابع مختلفی که دارن بکشن بیرون. بابای جان لاک رو هم حتمآ با کمک افرادی که خارج از جزیره دارن پیدا کردن آوردن اونجا :دی
اره اریا اگه یادت باشه اصلا تو سیزن چهار به جیمز میگه ما الان تو جهنم هستیم، داشتم تو بزرگراه رانندگی میکردم که یه ماشین از پشت بهم زد و قیافه ی یه نفر که داشت بهم لبخند میزد اخرین چیزیه که یادم میاد، اونوقت این جا تو این جزیره با این شرایط به حال اومدم !!

من واقعا توي اين زمان هاي مختلف سريال گيج شدم !!!
ديشب آخرين قسمتي كه ديدم اين بود كه مادر دنيل بهش تير زد و آخر سرشم در حالي كه مادره جوون بود رفت بالاي سر دنيل ، دنيل فهميد كه مادرشه ولي مادره نميدونست
طبق گفته ي دنيل اين اتفاق ها حال ِ شفرد و دوستانشه ولي براي ديگران و ريچارد مربوط به سال 1977 ئه ؟
يعني 30 سال ديگه قراره ريچارد و ديگران با شفرد و دارو دسته اوشنيك 815 آشنا بشن ؟!
من كه واقعا گيج شدم !

من واقعا توي اين زمان هاي مختلف سريال گيج شدم !!!
ديشب آخرين قسمتي كه ديدم اين بود كه مادر دنيل بهش تير زد و آخر سرشم در حالي كه مادره جوون بود رفت بالاي سر دنيل ، دنيل فهميد كه مادرشه ولي مادره نميدونست
طبق گفته ي دنيل اين اتفاق ها حال ِ شفرد و دوستانشه ولي براي ديگران و ريچارد مربوط به سال 1977 ئه ؟
يعني 30 سال ديگه قراره ريچارد و ديگران با شفرد و دارو دسته اوشنيك 815 آشنا بشن ؟!
من كه واقعا گيج شدم !
درکت می کنم که درکش نمی کنی:biggrin1:نمی دونم چطوری برات بگم.ببین در سال مثلا 77 مادر دنیل که دنیل رو هنوز دنیا نیاورده بود شخصی رو می کشه.این شخص پسر خودش بوده که از آینده اومده.ببین زمان برای جک و اینا درست سال 77 است ولی برای در حقیقت الان هست:biggrin1:یعنی خط سیر زندگی شون دیگه خطی نیست:biggrin1:نمی دونم چطور برات بگم به اپیزور 11 و گفتگوی بین مایلز و هارلی رجوع کن.

در یه جمله سریالی که در مقابل فرار از زندان و فرینج حرفی برای گفتن ندارد Fringe , Prison break

واقعا متاسفام که همچین برداشتی برای این سریال داری اونم با سریال فرینج من prison break هم دیدم خیلی زیباست و به نظر من عالی هست ولی شما نباید بالاست مقایسه در لاست شما 40 قسمت میبینی بعد معمای قسمت 5 رو میفهمی کدوم سریال دیدی که یه همچین سناریویی رو بتونه توی 5 سال به این زیبایی اجراع کنه ادم جاهایی رو میبینه که دهنش :scare: و چش :eek: و مغزش :wallbash: مثل این میشه نگگووووو اینو

در یه جمله سریالی که در مقابل فرار از زندان و فرینج حرفی برای گفتن ندارد Fringe , Prison break

عزیز من هزاران بار این بحث ها شده و خیلی هم بی مورد گفته می شن.

سریال فرار از زندان رو من خودم هم دیدم. چیز خاصی نداره یعنی میشه یه سریال اکشن گفت بهش اما سبک لاست کلا با تمام سریال ها متفاوت هست.

متاسفانه کسانی که به خودشون زحمت فکر کردن نمیدن با دیدن سریالی مثل لاست مخشون هنگ میکنه و دلشون میخواد ادامه ندن چون چیزی دستگیرشون نمیشه.

از اون طرف وقتی سریال PB رو می بینن چون چیز خاصی برای فکر کردن نداره و همه چی رو نشون می ده جذبش میشن.

در کل بیخیال به جایی نمی رسیم با همون BP خوش باشید ما هم با لاستمون خوشیم.

عزیز من هزاران بار این بحث ها شده و خیلی هم بی مورد گفته می شن.

سریال فرار از زندان رو من خودم هم دیدم. چیز خاصی نداره یعنی میشه یه سریال اکشن گفت بهش اما سبک لاست کلا با تمام سریال ها متفاوت هست.

دقیقا فردین جان.اصلا این لاست یه چیز عجیبیه.سبکش با تمام سریال ها فرق می کنه.چیزی فرا تر از یک سریال تلویزیونه.به نظر من prison break چیزی بیش از یک سریال اکشن خیلی قشنگ و موفق نیست.ولی لاست اصلا یه چیزی متقاوته.شما فقط شخصیت پردازی لاست و pb رو مقایسه کن دیگه تا آخرش برو.

نویسنده این مطالب یکی از یوزر های قدیمی همین سایت هست که قبلا هم عضو تحریریه بود !
تو هنوز نفهمیدی Humason همون یوزر قدیمی سایت هست فقط تغییر اسم داده؟:دی

خوب امين از كجا بدونه؟:)

تابلوئه:دی

++++++++++++++

ایول ! عجب تئوری جالیه! واقعا همه چیزم جور در میاد:)

آخرین ویرایش:
تو هنوز نفهمیدی Humason همون یوزر قدیمی سایت هست فقط تغییر اسم داده؟:biggrin1:
چه جلب ! من نمیدونستم ! :دی
من همین الان خودنم واقعا همه چیز با عقل جور در میاد ! مطمئنم همینطور که میگید هست !

آخرین ویرایش:
نميدونم LOST UNTANGLED رو ديديد يا نه و توي اين سايت گذاشتين يا نه.
ولي اگه نديديد اين ها لينكهاي يو تيوبش هست:
وافعا جالب و خنده داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or