همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
kane
ااون بمبو سعید گفت حواستو جمع کن چون ممکنه با یه ضربه کوچیک بترکه. بعد جک از اون فاصله بمبو انداخت نترکید ! جدا از اینکه هیچ توجیهی نیست که جولیت از اون فاصله افتاده زمین هیچ جای بدنش نشکسته جالب ترش اینه که اون بمب با 4 تا ضربه جولیت بلاخره یه واکنش نشون داد در حالی که از 200 300 متری پرت شدو هیچیش نشد!
از کجا میدونی هیچ جای بدنش نشکست ؟
با ضربه های جولیت هم معلوم نیست بمب واکنش نشون داده باشه

از کجا میدونی هیچ جای بدنش نشکست ؟
حالا تو ام به چی گیر میدیا! خوبه منم بگم از کجا معلوم یه خط روش افتاد؟!
معلوم نیست واکنش نشون داده باشه
بابا دیگه اذیت نکن. درسته که تصویر نشون نداد ولی برای صدای انفجار نِغ نِغ بچه که نمیزارن صدای انفجار میزارن که این صدا هم آخرش اومد.

درباره مجسمه كه فقط پاش مونده :
يكي از بچه ها گفته بود فرسايش.من ميگم نه فرسايش نبوده.بمب هيدروژني 30 سال پيش منفجر شده بوده و اين اثرشه.همونطوري كه ريچارد به سان گفت مردن همشونو ديديم لابد نابود شدن مجسمه رو هم ديده
پ.ن: الان ميدونم چي ميخوايد بگيد.بگيد تا جواب بدم:biggrin1:
اسپویــــــلر !!!
ooops
اومدم بذارم يهو هم گفتم واااااااي.دير بود ديگه اديت شده بودD:

آخرین ویرایش:
یه نظریه در مورد فصل 6 ::biggrin1:

به نظر من بعد از انفجار اون بمب هیدروژنی یه حالت معلق بودن توی زمان برای جیمز و بقیه اوشیانکی ها به وجود میاد مثل اول فصل پنج که هی فلش میخوردن و توی زمان جا به جا میشدن ولی اینبار توی همون مکان هایی میرن که زمزمه ها رو توی اوایل فرودشون به جزیره میشنیدن و در واقع اون زمزمه ها صدای خودشونه که دارن خود گذشتشون رو نگاه میکنن (منظور از خود گذشته همون خودشون توی 30 سال بعد است) و بعد از اون به زمان خودشون بر میگردن ( همون زمانی که ایلانا جسد جان لاک رو نشون داد )

یعنی در کل به نظر من باید به زمان هایی برن و زمزمه ها رو که قبلا شنیدن خودشون با حرف زدن با همدیگه (منظورم از همدیگه همون سعید و جیمز و بقیه است که توی زمان معلقند ) به صورت غیر عمد ایجاد کنند و بعد به زمان جیکوب یا همون زمان حال برگردن اینطوری یه موضوع دیگه هم که گفته شده فصل 6 فصل بازگشت مردگانه هم اثبات میشه چون اونارو قبل از مرگشون میبینند

در کل من با حرف دنیل که هر اتفاقی قبلا افتاده ، افتاده و نمیشه تغییرش داد موافقم و میگم همه این اتفاقات قبلا افتاده

اون صدای زمزمه‌ها که تکلیفشون کاملا مشخصه. اون قسمتی که نشون داد بن رفت بچه‌ی روسو رو گرفت بهش گفت که هروقت صدای زمزمه شنیدی در جهت مخلاف صدا حرکت میکنی وگرنه میکشیمت. که به وضوح نشون میده صدای زمزمه‌ها رو همون ساکنین جزیره (افراد بن و ریچارد) در میاوردن

اون صدای زمزمه‌ها که تکلیفشون کاملا مشخصه. اون قسمتی که نشون داد بن رفت بچه‌ی روسو رو گرفت بهش گفت که هروقت صدای زمزمه شنیدی در جهت مخلاف صدا حرکت میکنی وگرنه میکشیمت. که به وضوح نشون میده صدای زمزمه‌ها رو همون ساکنین جزیره (افراد بن و ریچارد) در میاوردن

البته من نظر من اینه که اون صداها . صدای خود گمشدهای جزیره بوده که در گذر زمان این صداها رو که قبلا گفته بودن رو میشنیدن

توی سایت lost.ir توی یه دونه از تاپیک ها یکی از اعضای سایت این زمزمه ها رو که یه وبلاگ خارجی تونسته رمز گشایی کنه رو به فارسی ترجمه کرده بود و اونجا از حرف هایی که بینشون رد و بدل میشه در این زمزمه ها میشه به این موضوع پی برد که در واقع خود نجات یافته ها عامل این زمزمه ها هستند

دود سیاه خودش رو شبیه اون کرده و در ادامه هم همین کار رو با بقیه و شوهر روسو انجام داده. کاری که تونست با برادر مستر اکو هم انجام بده (چون جسدش توی هواپیما بود) و با جان لاک هم انجام داد (که جسدش رو دیدیم) و احتمالآ با پدر جک هم انجام داده بوده ! (اونم جسدش وارد جزیره شده بود)
البته می تونه همون یارویی باشه که زمان ورود کشتی باد بانی کنار ساحل با جیکوب حرف میزد و گفت که یه روزی اگه بتونه جیکوب و میکشه. جان لاک قلابی هم همون یارو بوده که به واسطه بن جیکوب و کشت .
شدیدا منتظر دیدن ماجرای کشتی صخره سیاهم.

1.اون لينكه كه دادم درباره لاسته ها
2.بچه ها يه جايي گفته بوديد
كه باباي جك و دود سياه يكين(همون كه دود سياه داره از جسم باباي جك سواستفاده ! ميكنه) اما يه چيزي هم هست اينجا:
يه صحنه هست كه سان و لاپيدوس با هم به اون يكي سمت جزيره ميرن دود سياه اول مياد يه نگاه بهشون ميكنه(صدا دقيقا براي دود سياه هست) و بعدش باباي جك مياد بيرون....
اصلا تابلوهه كه اين فرضيه صحيحه.
گفتم حالا كه گفتين بيام صحه بذارمD:

لیست قسمتهای سیزن 6 لاست

1-چون آنها مرده اند
2- سرنوشت ( یا ایمانِ ) کور
3- دومین ورود
4- یک پسر و سگش
5- ارتباط فرانسوی
6- منطقه خاکستری
7- دوقلوهای بد
8-مردِ در آینه
9- آخرین قطار به کلارکس‌ویل
10- پایانِ آغاز
11- جستجو به دنبالِ فردا و یافتنِ دیروز ( یعنی به دنبال آینده بگردی ولی گذشته را پیدا کنی)
12- قویِ مشکی
13- 109
14- گرفتن ِ یک ستارهِ در حالِ سقوط
15- دانش در تقابل با علم ( قسمت اول)
16- دانش در تقابل با علم ( قسمت دوم)
17- ادراک( قسمت اول)
18- ادراک ( قسمت دوم)

1.اون لينكه كه دادم درباره لاسته ها
2.بچه ها يه جايي گفته بوديد
كه باباي جك و دود سياه يكين(همون كه دود سياه داره از جسم باباي جك سواستفاده ! ميكنه) اما يه چيزي هم هست اينجا:
يه صحنه هست كه سان و لاپيدوس با هم به اون يكي سمت جزيره ميرن دود سياه اول مياد يه نگاه بهشون ميكنه(صدا دقيقا براي دود سياه هست) و بعدش باباي جك مياد بيرون....
اصلا تابلوهه كه اين فرضيه صحيحه.
گفتم حالا كه گفتين بيام صحه بذارمD:

من حرف شما رو در مورد دود سیاه قبول دارم
البته :
اما من معتقدم که این دوده برای هر کسی به شکل کسی که دوستش داره در میاد نمدونم منظورم رومیفهمین یا نه ؟ نظر من اینه در مورد کشتی هم باید صبر کرد
راستی اسم اپیزود های جدید چند تاش باحاله و شاید یه سری چیز ها رو لو بده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or