همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    429
سلام به همگی :biggrin1: خوب همه چی دست به دست هم داد تا ما این فصل 5 رو هر اپیزود رو یه جوری ببینیم که تا اپیزود بعدی هیچی یادمون نمونه!!!!
خوب من یه سوال داشتم :blushing:
چرا ویدمور از جزیره اخراج شد و ذلیل مخالفتش با بن چی بود؟ و الان مشکلش چیه ؟!(میدونم بیش از حد یادم رفته :smile:

اما یه چیزی !
!ین کشتی که داشت میومد سمت جزیره همون کشتی انگلیسی هاست که سمت صخره ی سیاه بود دیگه؟! بعد این چجوری پریده وسط جزیره؟! اگه طبق گفته ی جان برای زمان استعمار باشه خوب یعنی جیکوب تو این همه سال میشسته تو خونش فرش میبافته؟!خسته نشده؟!
یه چیز دیگه این مجسمه به اون بلندی چرا فقط پاش مونده؟!

کله ی مجسمه کله ی یه چیزی مثل دایناسوره! راستی اون چیزی که تو دستش گرفته مثلا نشون دهنده ی نماد خاص یا آیین خاصی نیست؟
یه چیز جالب. جایی که تو فصل 2 سعید همراه جین و سان تو قایق بودن دقیقا از جلوی خونه جیکوب رد شدن احتمالا اونم اینارو دیده به روی خودش نیاورده:biggrin1:
======
بعد چرا اونور جزیره که جک اینا بودن روز بود اونور شب؟:biggrin1:
و البته یه چیز مسخره!
اون بمبو سعید گفت حواستو جمع کن چون ممکنه با یه ضربه کوچیک بترکه. بعد جک از اون فاصله بمبو انداخت نترکید ! جدا از اینکه هیچ توجیهی نیست که جولیت از اون فاصله افتاده زمین هیچ جای بدنش نشکسته جالب ترش اینه که اون بمب با 4 تا ضربه جولیت بلاخره یه واکنش نشون داد در حالی که از 200 300 متری پرت شدو هیچیش نشد!
خوب اینم از این :biggrin1: یه توضیح در مورد وقایع ویدمور بدید ممنون میشم چون هیچی یادم نمیاد :biggrin1:

سلام به همگی :biggrin1: خوب همه چی دست به دست هم داد تا ما این فصل 5 رو هر اپیزود رو یه جوری ببینیم که تا اپیزود بعدی هیچی یادمون نمونه!!!!
خوب من یه سوال داشتم :blushing:
چرا ویدمور از جزیره اخراج شد و ذلیل مخالفتش با بن چی بود؟ و الان مشکلش چیه ؟!(میدونم بیش از حد یادم رفته :smile:

اما یه چیزی !
!ین کشتی که داشت میومد سمت جزیره همون کشتی انگلیسی هاست که سمت صخره ی سیاه بود دیگه؟! بعد این چجوری پریده وسط جزیره؟! اگه طبق گفته ی جان برای زمان استعمار باشه خوب یعنی جیکوب تو این همه سال میشسته تو خونش فرش میبافته؟!خسته نشده؟!
یه چیز دیگه این مجسمه به اون بلندی چرا فقط پاش مونده؟!

کله ی مجسمه کله ی یه چیزی مثل دایناسوره! راستی اون چیزی که تو دستش گرفته مثلا نشون دهنده ی نماد خاص یا آیین خاصی نیست؟
یه چیز جالب. جایی که تو فصل 2 سعید همراه جین و سان تو قایق بودن دقیقا از جلوی خونه جیکوب رد شدن احتمالا اونم اینارو دیده به روی خودش نیاورده:biggrin1:
======
بعد چرا اونور جزیره که جک اینا بودن روز بود اونور شب؟:biggrin1:
و البته یه چیز مسخره!
اون بمبو سعید گفت حواستو جمع کن چون ممکنه با یه ضربه کوچیک بترکه. بعد جک از اون فاصله بمبو انداخت نترکید ! جدا از اینکه هیچ توجیهی نیست که جولیت از اون فاصله افتاده زمین هیچ جای بدنش نشکسته جالب ترش اینه که اون بمب با 4 تا ضربه جولیت بلاخره یه واکنش نشون داد در حالی که از 200 300 متری پرت شدو هیچیش نشد!
خوب اینم از این :biggrin1: یه توضیح در مورد وقایع ویدمور بدید ممنون میشم چون هیچی یادم نمیاد :biggrin1:
در جواب شما اقای کین :
ویدمور برای این از جزیره اخراج شد که ازجزیره خارج شد ، اخرای سیزن 5 ویدمور به بن میگه روزی میرسه که تو هم برای اینکه از جزیره خارج شدی مثل من از جزیره اخراج میشی ؛ دلیل کشمکش بین بن و ویدمور هم این هست که ویدمور همون گروه کماندو رو فرستاد جزیره ا بن رو بگیرن که دخترش کشته شد برای همین با هم مشکل دارن ... در مورد کشتی هم فکر نکنم همون کشتی باشه چون بلک راک برمیگرده به زمان روسو و دوستاش اما این کشتی خیلی قبل تر از این جریان هاست ( جیکوب خیلی قبل تر از همه توی جزیره زندگی میکرده ) در مورد مجسمه شاید در اثر فرسایش خراب شده و میخواد نشون بده که جیکوب چقدر قبل از همه توی جزیره بوده ... در مورد بمب هم برای افزایش هیجان فیلم این کارا رو کردن !! جدی نگیر *
تا حالا این همه تایپ نکرده بودم برو حالشو ببر

دلیل کشمکش بین بن و ویدمور هم این هست که ویدمور همون گروه کماندو رو فرستاد جزیره
آخه آدم با یکی مشکل داشته باشه براش یه کشتی نظامی میفرسته! مشکل بنم که بعدش که دخترشو کشت پیش اومد(مشکل ویدمور با بن نه ! مشکل بن با ویدمور)
====
در مورد کشتی هم فکر نکنم همون کشتی باشه چون بلک راک برمیگرده به زمان روسو و دوستاش اما این کشتی خیلی قبل تر از این جریان هاست
نه اتفاقا ! آخه اومدن روسو رو هم نشون داد دیگه! یعنی تیم تحقیقاتی روسو با خودشون برده میبرده؟! بعد مثلا اگه روسو 20 سال قبل اومده باشه (دخترش فکر کنم 16 سالش بود . کمتر از 20 سال) دیگه تو سال 1980 که استعماری نبود! برده کشی ای نبود. نیازی نبود یه تیم تحقیقاتی این همه دینامیت داشته باشه!

اون کشتی که 99% همون بلک راک هست. یعنی نیازی به نشون دادن کشتی ای به جز بلک راک نبوده اونجا !
حالا دلیل اومدن کشتی وسط جزیره رو بعدآ حتمآ میفهمیم ! شاید یهو جزیره در زمان حرکت کرده و کشتی بدبخت افتاده وسطش :دی

اون مجسمه اسمش Taweret هست و الهه بارداری و حاصلخیزیه. سرش هم اسب آبی هست نه دایناسور :دی اون چیزی هم که دستش هست اسمش Ankh هست که فکر میکنم نشانه زندگی ابدیه.
vlcsnap-853197.png

اون قضیه شب و روز هم خب به خاطر تفاوت زمانشون بود دیگه ! جک اینا زمان دارما بودن و بقیه (جیکوب و ...) زمان حاضر :دی

اون بمب هم دقیق یادم نیست ولی احتمالآ افتاده توی گل و لجن , برای همین پایینش نرم بوده و نترکیده :دی

ایول آریا :biggrin1:
جان من این ANKH ُ از کجا میشناختی؟:biggrin1:
ولی خدایی پوزشو آدم میبینه یاد دایناسور میوفته :biggrin1:
توی گل و لجن برای همین پایینش نرم بوده
اونوقت جولیت چی؟!
آخرش انقلابی تموم شد!
======
راستی به نظر من اون آقایی که همه میگید بده به نظرم خوبه و اون یکی که خودتون میدونید بده
چون یه ذره موزی بازی در میاورد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اون کشتی که نشون میده جیکوب بهش نگاه میکنه 99٪ همون بلک راکه.
در ضمن کی گفته بلک راک ماله زمان روسو ایناس!؟
بلک راک سال 1845 از بندر پورتموس حرکت کرده و بعد رسیده به جزیره. اونجا که نشون میده جیکوب داره به کشتی نگاه میکنه هم احتمالا توی همون قرن 19م باشه نه سال 1980

روسو اینا هم که اصلا با کشتی نرسیدن به جزیره. شب توی یه قایق نجات رسیدن. کشتیشون خیلی قبل از رسیدن غرق شده بود

میگم اون کشتیرو که به احتمال زیاد کار جیکوب بود دیگه ؟ چون چندتا دانشمند سال ها بعد نشستن کلی فکر کردن یه آونگ ساختنو یه فرمول اثبات کردند. که اون موضوع کشتی هم بره قبل از ایناس. اومدن تیم روسو در جزیره هم خواست جیکوب بوده؟! آخه اونا که نمیخواستن بیان اینجا. تغییر مسیر جزیره هم دیگه همینجوری کشکی نیست که جلو هر کشتی سبز شه.

نوشتن قرنطینه روی دریچه دلیلش همین تشعشعات هسته ای بود؟! آخه چیزی مثل تشعشعات هسته ای میتونه بعد چند سال از بین بره . ولی تشعشعات هسته ای که نمیتونه رو عقل طرف تاثیر بزاره جوری که مثلا یارو بخواد زنشو بکشه.شایدم اونی که به روسو خیانت کرد و داشت گولش میزد که بکشتش شوهر روسو نبوده همون بلک اسموک بوده :confused:

نوشتن قرنطینه روی دریچه دلیلش همین تشعشعات هسته ای بود؟! آخه چیزی مثل تشعشعات هسته ای میتونه بعد چند سال از بین بره . ولی تشعشعات هسته ای که نمیتونه رو عقل طرف تاثیر بزاره جوری که مثلا یارو بخواد زنشو بکشه.شایدم اونی که به روسو خیانت کرد و داشت گولش میزد که بکشتش شوهر روسو نبوده همون بلک اسموک بوده :confused:

تشعشعات هسته ای مدت خیلی زیادی طول میکشه از بین بره. حادثه چرنوبیل سال 1986 اتفاق افتاد و هنوز هم اون محدوده خطرناکه !
در مورد شوهر روسو منم همین فکرو میکنم. اگه یادتون باشه اون یارو که با دود رفت توی دخمه , دستش قطع شد ! ولی به جای آه و ناله با صدای آروم میگفت منو از اینجا بیارین بیرون ! یعنی احتمالآ همون موقع طرف مرده و دود سیاه خودش رو شبیه اون کرده و در ادامه هم همین کار رو با بقیه و شوهر روسو انجام داده. کاری که تونست با برادر مستر اکو هم انجام بده (چون جسدش توی هواپیما بود) و با جان لاک هم انجام داد (که جسدش رو دیدیم) و احتمالآ با پدر جک هم انجام داده بوده ! (اونم جسدش وارد جزیره شده بود)

راستی :
من چون آلزایمر دارم اینو یادم رفته !
هیچ صحنه ای بوده که پدر جک رو به همراه جان لاک (بعد از ورود دوباره به جزیره که تبدیل به دشمن جیکوب شده بود) ببینیم ؟

من چون آلزایمر دارم اینو یادم رفته !
هیچ صحنه ای بوده که پدر جک رو به همراه جان لاک (بعد از ورود دوباره به جزیره که تبدیل به دشمن جیکوب شده بود) ببینیم ؟
نه !!:دی
اریا خودت به این نتیجه رسیدی که همشون خود دودن اون وقت چطوری قراره خودش با خودش دیدار داشته باشه ؟؟:دی

نه !!:دی
اریا خودت به این نتیجه رسیدی که همشون خود دودن اون وقت چطوری قراره خودش با خودش دیدار داشته باشه ؟؟:دی
با اینکه قبلآ گفته بودم بابای جک هم دشمن جیکوب یا دود سیاه هست ولی شک داشتم ! الآن گفتم اینو بپرسم ببینم همچین صحنه ای بوده یا نه که دیگه مطمئن بشم ! :دی
پس احتمالآ اون صحنه ای که توی سیزنهای قبلی بابای جک رو توی کلبه جیکوب دیدیم , برمیگرده به بحثی که بین جیکوب و آقای X (در اینجا بابای جک) وجود داشته. چون تا اون لحظه هم آقای X راه کشتن جیکوب رو پیدا نکرده بوده و داشتن با هم سر یه چیزی گفتمان (!) میکردن.

این همه ننه بابای اینو اونو دیدیم آخر سر
یه دود از توش در اومد:biggrin1:
تشعشعات هسته ای مدت خیلی زیادی طول میکشه از بین بره. حادثه چرنوبیل سال 1986 اتفاق افتاد و هنوز هم اون محدوده خطرناکه !
آره دیگه منم همینو میگم. دیگه الان حدود 30 سال از اون وقایع گذشته که همه دارن تو جزیره راحت را میرن.(البته اگه این نظر درست باشه! )
بچه ها من نمیدونم چرا یادم نمیاد کلیر چجوری از اینا جدا شد؟ اصلا یادم نیست.
یکی یه راهنمایی بکنه :biggrin1:
ولی جان لاک اونو دید تو کلبه درسته؟ نکنه اون کلیر همون آقای X بوده و به کلیر بیچاره هم رحم نکرده؟(البته رحمم نکنه زیاد مهم نیست. بیچاره چارلی به خاطر اون مرد :( )

====
بچه ها من تا آخر 4 دیدم. Lost کلا تموم شد؟ یا فقط S5 تموم شد؟
نه پنجم ببینی تا 2010 باید صبر کنی 6 بیاد بعد دیگه کلا تموم میشه. ولی الان وقت خوبیه برا 5 چون فاصله نمیوفته.

بچه ها من تا آخر 4 دیدم. Lost کلا تموم شد؟ یا فقط S5 تموم شد؟
فصل 5 تموم شد

فصل 6 دقیقا 222 روز و 2 ساعت دیگه منتظر میشه :cheesygri

-----------------------------

بچه ها من نمیدونم چرا یادم نمیاد کلیر چجوری از اینا جدا شد؟ اصلا یادم نیست.
موقع برگشتن به کمپشون همراه با جیمز و مایلز شب وسط جنگل خوابیدن صبح کلیر گم شده بود چون شبش باباش رو دیده بود ( دود سیاه ) و همراهش رفته بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or