همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
اون صدای زمزمه‌ها که تکلیفشون کاملا مشخصه. اون قسمتی که نشون داد بن رفت بچه‌ی روسو رو گرفت بهش گفت که هروقت صدای زمزمه شنیدی در جهت مخلاف صدا حرکت میکنی وگرنه میکشیمت. که به وضوح نشون میده صدای زمزمه‌ها رو همون ساکنین جزیره (افراد بن و ریچارد) در میاوردن

اون صدای زمزمه‌ها که تکلیفشون کاملا مشخصه. اون قسمتی که نشون داد بن رفت بچه‌ی روسو رو گرفت بهش گفت که هروقت صدای زمزمه شنیدی در جهت مخلاف صدا حرکت میکنی وگرنه میکشیمت. که به وضوح نشون میده صدای زمزمه‌ها رو همون ساکنین جزیره (افراد بن و ریچارد) در میاوردن

البته من نظر من اینه که اون صداها . صدای خود گمشدهای جزیره بوده که در گذر زمان این صداها رو که قبلا گفته بودن رو میشنیدن

توی سایت lost.ir توی یه دونه از تاپیک ها یکی از اعضای سایت این زمزمه ها رو که یه وبلاگ خارجی تونسته رمز گشایی کنه رو به فارسی ترجمه کرده بود و اونجا از حرف هایی که بینشون رد و بدل میشه در این زمزمه ها میشه به این موضوع پی برد که در واقع خود نجات یافته ها عامل این زمزمه ها هستند

دود سیاه خودش رو شبیه اون کرده و در ادامه هم همین کار رو با بقیه و شوهر روسو انجام داده. کاری که تونست با برادر مستر اکو هم انجام بده (چون جسدش توی هواپیما بود) و با جان لاک هم انجام داد (که جسدش رو دیدیم) و احتمالآ با پدر جک هم انجام داده بوده ! (اونم جسدش وارد جزیره شده بود)
البته می تونه همون یارویی باشه که زمان ورود کشتی باد بانی کنار ساحل با جیکوب حرف میزد و گفت که یه روزی اگه بتونه جیکوب و میکشه. جان لاک قلابی هم همون یارو بوده که به واسطه بن جیکوب و کشت .
شدیدا منتظر دیدن ماجرای کشتی صخره سیاهم.

1.اون لينكه كه دادم درباره لاسته ها
2.بچه ها يه جايي گفته بوديد
كه باباي جك و دود سياه يكين(همون كه دود سياه داره از جسم باباي جك سواستفاده ! ميكنه) اما يه چيزي هم هست اينجا:
يه صحنه هست كه سان و لاپيدوس با هم به اون يكي سمت جزيره ميرن دود سياه اول مياد يه نگاه بهشون ميكنه(صدا دقيقا براي دود سياه هست) و بعدش باباي جك مياد بيرون....
اصلا تابلوهه كه اين فرضيه صحيحه.
گفتم حالا كه گفتين بيام صحه بذارمD:

لیست قسمتهای سیزن 6 لاست

1-چون آنها مرده اند
2- سرنوشت ( یا ایمانِ ) کور
3- دومین ورود
4- یک پسر و سگش
5- ارتباط فرانسوی
6- منطقه خاکستری
7- دوقلوهای بد
8-مردِ در آینه
9- آخرین قطار به کلارکس‌ویل
10- پایانِ آغاز
11- جستجو به دنبالِ فردا و یافتنِ دیروز ( یعنی به دنبال آینده بگردی ولی گذشته را پیدا کنی)
12- قویِ مشکی
13- 109
14- گرفتن ِ یک ستارهِ در حالِ سقوط
15- دانش در تقابل با علم ( قسمت اول)
16- دانش در تقابل با علم ( قسمت دوم)
17- ادراک( قسمت اول)
18- ادراک ( قسمت دوم)

Michael Emerson بنجامین لاینس چشم ور قولومبیده لاست

michael_emerson04.jpg

Michael Emerson
. متولد 7 سپتامبر 1954 ، آمریکا.
. قد 173 سانتیمتر.
. کار اصلیش بازی در تئاتر است .
. فارق التحصیل رشته هنرهای نمایشی .
. برای مجله های The Boston Globe و NewYork Times کار طراحی انجام می دهد .
. در سال 2001 برای بازی در فیلم The Practice برنده جایزه امی شد
. در حال حاضر با همسرش Carrie Preston زندگی می کند.
در فیلم اره یک هم در نقش zap ظاهر شد

- گرفتن ِ یک ستارهِ در حالِ سقوط
اگه گفتيد اين چيه؟
من ميگم...
اين يه ترانس كه كلر دوست داشت اون زن و شوهر استرالياييه براي بچش بخونن و بعدها هم كيت براي آرون يه بار يه كوچولو خوندش(مثه لالائيه) پس.... توي اين قسمت احتمالا هر چي كه هست كلر و ارون به هم ميرسند

من تازه سیزن 5و تموم کردم.به نظر شما اون انفجار جزئی از گذشته بود یا جک واقعا تونست آینده رو تغییر بده؟ و اینکه به نقش اهورامزدا تو اول اپیزود آخر توجه کردین؟در مورد جان لاک تقلبی هم فکر می کنم اون یارو باشه که به جیکوب گفت می کشکت.:biggrin1:
یه چیزی الان به ذهنم رسید اون انفجار بمب هیدروژنیه بیشتر شبیه اون نورایی بود که موقع تغییر زمان میومد!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or