همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
آقا يه سؤال!
اين سريال اصلا تموم ميشه يا نه؟ آخه هر چي تو اينترنت رو ميبينم همش زده فلان سيزن! هيچ جا ننوشته سيزن آخر! :d
ولي خداييش عجب چيزي ساخته ها! :d دمش گرمك! :d

مهسا جان مثل همیشه یه چیزایی نوشتی که آدم به فکر فرو میره :دی کاملآ با منطق جور درمیاد !
فقط من هنوز روی سعید و زنش شک دارم ! فکر میکنم جیکوب مخصوصآ باعث مرگ زن سعید شد , نه اینکه بخواد سعید رو نجات بده. چون اگه سعید با زنش میرفت , اون وسط خیابون برنمیگشت به سعید نگاه کنه و ماشین هم بهش نمیخورد.

یه چیزی در مورد Season 6 که نمیدونم قبلآ اینجا کسی گفته یا نه :دی (نرین اسپویلر رو باز کنین بعد ناله کنین !)
Michael Emerson که توی همین تاپیک هم هزار تا کشته مرده داره ! , گفته : "فکر نمیکنم پایان خوشی داشته باشیم. حاضرم شرط ببندم کاراکترهای مهمی در این سیزن میمیرن و پایانی تلخ یا حداقل نیمه تلخ رو شاهد خواهیم بود که Lost رو از این نظر از بقیه سریالها جدا میکنه."
این خبر هم یه کم قدیمی هست ولی ندیدم کسی گذاشته باشه (شایدم گذاشتین :دی) شایعه شده Shannon و Charlie رو در این سیزن میبینیم. به ترتیب 6 اپیزود و 4 اپیزود از هر کدوم ! Claire رو هم که فکر کنم قبلآ میدونستین :دی راستی توی همون شایعه اومده که احتمالآ Charlie توی Flash Forward ظاهر میشه !!!

آخه ماشين ميخواست جفتشون رو بزنه سعيد رو نگه داشت ناديا رو زدن.هوم؟در واقع كشتن سعيد و قضيه ماشين از عمد بوده شايد... شايدD:

بابا این قضیه ی سعید خیلی تابلو بود. اصلا دلیلی نیست که بگیم اتفاقی بوده.
فقط امروز من یه چیزی یادم اومد از فصل سوم که در فصل پنجم به فلش بک هاش ربط داشت.
تو همین فصل 5 تو فلش بک نشون داد بنجامین میاد و بچرو از روسو میگیره ُ تحدید میکنه ُ اینا
بعد تو فصل سوم اگه یادتون باشه شایدم 2 منکه دقیق یادم نیست :biggrin1:
روسو بنجامینو اثیر کرد .مطمئنا کلی باهاش حرف زده ُ بنجامینم کلی التماسش کرده ولی چطور میشه روسو نشناختتش؟! یعنی قیافه ی شخص به اون مهمی که بچشو دزدیده مگه میشه آدم یادش بره که این یادش رفت؟! عجب سوتی ای کشف کردم :biggrin1:

اسپویلر.......

امین پسته من که چیزی نداشت . از اولم اون 2 قسمت تو sp بود. اما به هر حال ویرایش کردم.

آخرین ویرایش:
Matthew Fox بازیگر نقش Jack Shephard در مورد Season 6 گفته:
هیچ گونه Flash Back و یا Falsh Forward نداریم و داستان به صورت کاملاً خطی بیان می شه.
نتیجه گیری: Charlie تو Flash Forward نیست و تو زمان حال می بینیمش.
اینکی هم نمی دونم کسی گفته یا نه:
Jacob که آخرین لحظه گفت They're Coming منظورش 99% جک و ساویر و اینا بوده که داشتن به زمان حال بر می گشتن.

بابا این قضیه ی سعید خیلی تابلو بود. اصلا دلیلی نیست که بگیم اتفاقی بوده.
فقط امروز من یه چیزی یادم اومد از فصل سوم که در فصل پنجم به فلش بک هاش ربط داشت.
بعد تو فصل سوم اگه یادتون باشه شایدم 2 منکه دقیق یادم نیست :biggrin1:

امین پسته من که چیزی نداشت . از اولم اون 2 قسمت تو sp بود. اما به هر حال ویرایش کردم.

آر ه ه ه ه ه ه.واي چه سوتي بزرگي.............
البته دنيل بهش گفت اون بهت دروغ ميگه.... مدت زيادي... و گفت اين يكي از اوناس... ولي خوب خدائي حرفيه ها....
مرسي!

در مورد روسو :
یکی از بچه ها چند صفحه قبل اینو گفته بود که با عقل جور درمیاد :
روسو بیچاره این همه بلا سرش اومده بود و شوهرش و دوستاش جلوی چشمش عوض شده بودن ! بعد زده بود اونا رو کشته بود ! تا همینجاش باید عقلش رو از دست میداده !
بعد وقتی بن اومد بچه رو برد , شب بود و چراغی هم نبود و شاید صورت بن رو درست حسابی ندیده و با اون ترسی که توی اون لحظه براش پیش اومده هم دیگه به صورت بن دقت نکرده :دی یه 17,18 سالی هم از اون قضیه گذشته بوده و حق داره یادش بره خب :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or