psco
کاربر سایت
AeroGlass For Windows 10
درود
یک برنامه فوق العاده خدمت دوستان معرفی میکنم
این برنامه احتیاج به نصب نداره و براحتی پنجره های ویندوز 10 به حالت شیشه ایی در میاره
فایل AeroGlass For Windows 10 دانلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید ( بهتره فلدر برنامه در درایو C کپی کنید )
روی فایل install_x64 کلیک سمت راست کنید برنامه با Run As Administrator اجرا کنید . ( به همین سادگی پنجره ها شفاف شدن
)
برای اعمال تغییرات دلخواه
کافیه روی فایل AeroGlassGUI کلیک سمت راست کنید بعد روی گزینه System- wide setting کلیک و OK کنید. ) گزینه های مختلفی برای مات یا شفاف کردن نوار پنجره ها وجود داره.
انتخاب قالب
برای انتخاب قالب مورد نظر کافیه تیک گزینه Theme atlas image بزنید و از میانبر قالب RoundedCornersNoColor انتخاب کنید .
و تمام
برای برگشت به حالت اولیه فایل restart اجرا کنید .
_______________________________________________________________________________________
اضافه کردن تنظیم های مهم به کلیک سمت راست Windows 10
Thems
Desktop Background
Screen Saver
Game Controllers
Desktop Icon
Screen Resolution
Programs And Features
Control Panel
اکثرا گیمرها بیشتر با Game Controllers سرو کار دارن برای دسترسی راحت این گزینه اضافه کردم
Programs And Features بسیار مهم برای مدیریت برنامه های نصب شده
و ..اپدیت ایکنها
by VFSDF
Download
درود
یک برنامه فوق العاده خدمت دوستان معرفی میکنم
این برنامه احتیاج به نصب نداره و براحتی پنجره های ویندوز 10 به حالت شیشه ایی در میاره
فایل AeroGlass For Windows 10 دانلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید ( بهتره فلدر برنامه در درایو C کپی کنید )
روی فایل install_x64 کلیک سمت راست کنید برنامه با Run As Administrator اجرا کنید . ( به همین سادگی پنجره ها شفاف شدن
برای اعمال تغییرات دلخواه
کافیه روی فایل AeroGlassGUI کلیک سمت راست کنید بعد روی گزینه System- wide setting کلیک و OK کنید. ) گزینه های مختلفی برای مات یا شفاف کردن نوار پنجره ها وجود داره.
انتخاب قالب
برای انتخاب قالب مورد نظر کافیه تیک گزینه Theme atlas image بزنید و از میانبر قالب RoundedCornersNoColor انتخاب کنید .
و تمام
برای برگشت به حالت اولیه فایل restart اجرا کنید .
_______________________________________________________________________________________
اضافه کردن تنظیم های مهم به کلیک سمت راست Windows 10
Thems
Desktop Background
Screen Saver
Game Controllers
Desktop Icon
Screen Resolution
Programs And Features
Control Panel
اکثرا گیمرها بیشتر با Game Controllers سرو کار دارن برای دسترسی راحت این گزینه اضافه کردم
Programs And Features بسیار مهم برای مدیریت برنامه های نصب شده
و ..اپدیت ایکنها
by VFSDF
Download