همه چیز درباره Windows 10

لازم نبود سرچ فراوان و سروکله بزنی:dهمون برنامه که من گفتم بهترین و راحت ترین برنامه تو این زمینه بود:d.

اون یه ارور داد که بهتره اینکار رو نکنی چون بوتت با درایو c یکی نیست (با اینکه چرت میگفت:دی) و از بعد رستارت شدن ممکنه ویندوزت بالا نیاد که من بی خیالش شدم :دی

این اپدیت دیشب اولین اپدیت بزرگ ویندوز 10 هست :دی کلا قراره هر چند وقت یه بار اپدیت بزرگی واسش بیاد...
میگن پرفومنس بالاتر رفته و خیلی از باگ ها رفع شده !

این اپدیت دیشب اولین اپدیت بزرگ ویندوز 10 هست :دی کلا قراره هر چند وقت یه بار اپدیت بزرگی واسش بیاد...

اینو خودشون گفتن:

in everyday tasks, such as boot time now nearly 30% faster than Windows 7 on the same device.

دوستان کسی لینکی از این آپدیت نداره ؟
با خود سیستم میخوام دانلود کنم روی 0% گیر کرده.

شما مثل من میتونید iso این بیلد رو بگیرید و به راحتی از داخل خود ویندوز آپدیت کنید و هیچی از نرم افزار ها و تنظیماتتون هم پاک نمیشه اگه در هنگام نصب گزینه Keep apps and personal files رو بزنید. اینطوری دیگه iso نسخه جدید رو دارید و برای نصب مجدد ویندوز هم به کارتون میاد. لازمه بگم که خود بخش آپدیت ویندوز هم عملا کل ویندوز رو دانلود می کنه با این تفاوت که چون با فرمت esd دانلود می کنه که حدود 700 مگ تا 1 گیگ حجم دانلودش کمتر هست.

من نصب کردم دیشب
عالی شده سرعتش حس میکنم بهتر شده
دوستان سعی کنید با اسکایپ فعال کنید

سلام به همه

دوستان من اکانت هات میل ساختم بعد خود ویندوز اینو ست کرده رو وین و پسوورد هات میل رو گذاشته روی سیستم....چطوری میتونم پسوورد رو عوض یا کلا حذفش کنم؟

کدوم آپدیت. بیلد چند؟ اینو بگیرم حله؟
Windows 10 Professional v1511 Build 10586 x64

یکی بگه بعد از آپدیت بیلد ویندوز چند میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or