از این برنامه استفاده کن پارتیشن هارد رو به gpt تغییر بده
سلام روله:d
از این برنامه استفاده کن پارتیشن هارد رو به gpt تغییر بده.منم همین کارو کردم
AOMEI.Partition.Assistant
هیچ اطلاعاتی نمیپره ؟ دقیق میشه بگی چطور ! برنامه نصبه کجاش برم چیکار کنم
از این برنامه استفاده کن پارتیشن هارد رو به gpt تغییر بده
سلام روله:d
از این برنامه استفاده کن پارتیشن هارد رو به gpt تغییر بده.منم همین کارو کردم
AOMEI.Partition.Assistant
سلام
میخواین ویندوز نصب کنم این اررو رو میده Windows cannot be installed to this disk. the selected disk has an MBR partition table. On EFI system, Windows can only be installed to GPT disks !
یه سرچ کوچیک زدم گویا میگه باید کل هاردت رو فرمت کنی ! راهی نیست که فقط درایو c فرمت بشه نه بقیه درایو ها ؟! کلا رو اعصابه ....
برو توی bios قسمت boot اونجا بوت اولت رو فلش یا دی وی دی رام ای بزار که uefi اولش نباشه
مثلا برای دی وی دی رام ات هم نوشته uefi:dvd rom تم نوشته dvd rom که باید بوت اولت رو دومی انتخاب کنی
خب مشکل همینجاست ! همچین گزینه ای نیست ! فقط یه دی وی دی رام داره که uefi هم ننوشته ولی باز همین ارور رو میده...
با rufus هم یه فلش بوت ساختم هم به صورت GPT هم UEFI ولی فرق نداشت
مادربوردت چیه؟
محتویات فولدر efi رو از توی فلش پاک کن
لپتاپم N551JK هست ! جدیده جدیده تقریبا 4 تومن پولشو دادم قدیمی هم نیست....
تست میکنم
شما با Paragon Hard Disk Manager بدون از دست دادن اطلاعاتت راحت می تونی هاردت رو به GPT تغییر بدی و بهتره همین کارو بکنی تا اینکه ویندوزت رو رو همون حالت MBR نصب کنی. ولی باز اگه میترسی اطلاعاتت از بین بره و رو همین MBR می خوای نصب کنی موقع بوت لپتاپ F12 رو بزن. اونجا برا DVD یا فلشی که توش ویندوز هست هر دو حالت UEFI و MBR رو نشون میده.البته تا اونجایی که یادمه برا MBR چیزی نمی نمیسه و مثلا فقط می نویسه DVD ولی برا UEFI تو گزینش مشخص شده دقیقا.لپتاپم N551JK هست ! جدیده جدیده تقریبا 4 تومن پولشو دادم قدیمی هم نیست....
تست میکنم
شما با Paragon Hard Disk Manager بدون از دست دادن اطلاعاتت راحت می تونی هاردت رو به GPT تغییر بدی و بهتره همین کارو بکنی تا اینکه ویندوزت رو رو همون حالت MBR نصب کنی. ولی باز اگه میترسی اطلاعاتت از بین بره و رو همین MBR می خوای نصب کنی موقع بوت لپتاپ F12 رو بزن. اونجا برا DVD یا فلشی که توش ویندوز هست هر دو حالت UEFI و MBR رو نشون میده.البته تا اونجایی که یادمه برا MBR چیزی نمی نمیسه و مثلا فقط می نویسه DVD ولی برا UEFI تو گزینش مشخص شده دقیقا.
لپ تاپ نو هم مبارک باشه.
درست برعکس نظر این دوستمون شما باید بوت رو از حالت legacy ببرید رو UEFI.لپتاپم N551JK هست ! جدیده جدیده تقریبا 4 تومن پولشو دادم قدیمی هم نیست....
تست میکنم
هیچ اطلاعاتی نمیپره ؟ دقیق میشه بگی چطور ! برنامه نصبه کجاش برم چیکار کنم
با تشکر از همه دوستان....
بالاخره بعد سرچ فراوان و سر و کله زدن تونستم با برنامه EASEUS.Partition.Master درستش کنم با این برنامه به gtp تبدیلش کردم و بعدش تونستم ویندوز رو نصب کنم
اطلاعاتمم نپرید...