همه چیز درباره Windows 10

از این برنامه استفاده کن پارتیشن هارد رو به gpt تغییر بده

سلام روله:d
از این برنامه استفاده کن پارتیشن هارد رو به gpt تغییر بده.منم همین کارو کردم
AOMEI.Partition.Assistant

هیچ اطلاعاتی نمیپره ؟ دقیق میشه بگی چطور ! برنامه نصبه کجاش برم چیکار کنم

سلام
میخواین ویندوز نصب کنم این اررو رو میده Windows cannot be installed to this disk. the selected disk has an MBR partition table. On EFI system, Windows can only be installed to GPT disks !
یه سرچ کوچیک زدم گویا میگه باید کل هاردت رو فرمت کنی ! راهی نیست که فقط درایو c فرمت بشه نه بقیه درایو ها ؟! کلا رو اعصابه ....

برو توی bios قسمت boot اونجا بوت اولت رو فلش یا دی وی دی رام ای بزار که uefi اولش نباشه
مثلا برای دی وی دی رام ات هم نوشته uefi:dvd rom تم نوشته dvd rom که باید بوت اولت رو دومی انتخاب کنی

برو توی bios قسمت boot اونجا بوت اولت رو فلش یا دی وی دی رام ای بزار که uefi اولش نباشه
مثلا برای دی وی دی رام ات هم نوشته uefi:dvd rom تم نوشته dvd rom که باید بوت اولت رو دومی انتخاب کنی

خب مشکل همینجاست ! همچین گزینه ای نیست ! فقط یه دی وی دی رام داره که uefi هم ننوشته ولی باز همین ارور رو میده...
با rufus هم یه فلش بوت ساختم هم به صورت GPT هم UEFI ولی فرق نداشت

خب مشکل همینجاست ! همچین گزینه ای نیست ! فقط یه دی وی دی رام داره که uefi هم ننوشته ولی باز همین ارور رو میده...
با rufus هم یه فلش بوت ساختم هم به صورت GPT هم UEFI ولی فرق نداشت

مادربوردت چیه؟
محتویات فولدر efi رو از توی فلش پاک کن

سلام . دوستان یک هارد HِDD دارم با یک SSD روی هر دو ویندوز 10 نصبه . وقتی هر دو نصبه نمی پرسه رو کدوم ویندوز می خوای بری . آیا راهی هست دو ویندوزش کنم سیستم رو ؟

لپتاپم N551JK هست ! جدیده جدیده تقریبا 4 تومن پولشو دادم قدیمی هم نیست....
تست میکنم
شما با Paragon Hard Disk Manager بدون از دست دادن اطلاعاتت راحت می تونی هاردت رو به GPT تغییر بدی و بهتره همین کارو بکنی تا اینکه ویندوزت رو رو همون حالت MBR نصب کنی. ولی باز اگه میترسی اطلاعاتت از بین بره و رو همین MBR می خوای نصب کنی موقع بوت لپتاپ F12 رو بزن. اونجا برا DVD یا فلشی که توش ویندوز هست هر دو حالت UEFI و MBR رو نشون میده.البته تا اونجایی که یادمه برا MBR چیزی نمی نمیسه و مثلا فقط می نویسه DVD ولی برا UEFI تو گزینش مشخص شده دقیقا.
لپ تاپ نو هم مبارک باشه.

ویرایش: بالاتر یکی از دوستان یه نرم افزار دیگه هم معرفی کرده بودن. من خودم تا احالا با اون کار نکردم ولی شنیدم اونم بدون از دست دادن اطلاعات کار رو راه میندازه. اما فکر نکنم هیچ کدوم از داخل ویندوز بتونن کارت رو راه بندازن حتما باید به صورت BOOT اجراشون کنی و نسخه Boot رو دانلود کنی. البته پاراگون نسخه معمولی هم دانلود کنی تو خودش قابلیت ساخت فلش بوتیبل همراه با پاراگون رو داره.

آخرین ویرایش:
شما با Paragon Hard Disk Manager بدون از دست دادن اطلاعاتت راحت می تونی هاردت رو به GPT تغییر بدی و بهتره همین کارو بکنی تا اینکه ویندوزت رو رو همون حالت MBR نصب کنی. ولی باز اگه میترسی اطلاعاتت از بین بره و رو همین MBR می خوای نصب کنی موقع بوت لپتاپ F12 رو بزن. اونجا برا DVD یا فلشی که توش ویندوز هست هر دو حالت UEFI و MBR رو نشون میده.البته تا اونجایی که یادمه برا MBR چیزی نمی نمیسه و مثلا فقط می نویسه DVD ولی برا UEFI تو گزینش مشخص شده دقیقا.
لپ تاپ نو هم مبارک باشه.

فعلا دارم از هاردم یه بک آپ میگیرم داخل هارد اکسترنالم که این Paragon Hard Disk Manager رو تست کنم ! Hiren's.BootCD رو دانلود کردم زدم رو یه dvd که این Paragon Hard Disk Manager داخلش هست با اون تستش کنم...
این گزینه F12 هم چشم اول تست میکنم ببینم شاید جواب داد !
ممنون از شما

لپتاپم N551JK هست ! جدیده جدیده تقریبا 4 تومن پولشو دادم قدیمی هم نیست....
تست میکنم
درست برعکس نظر این دوستمون شما باید بوت رو از حالت legacy ببرید رو UEFI.
عزیز شما اول برو تو بایوس یه قسمتی باید باشه مربوط به نوع بوت هست فکر کنم مال شما باید رو legacy باشه. این رو باید به UEFI تغییر بدی. اما اگر قبل از اینکه هاردت رو از MBR به GPT در بیاری این کار رو بکنی سیستمت دیگه بوت نمیشه.
اگه دوست نداری از 3rd پارتی اپ استفاده کنی و اهل ور رفتن و انگولک کردن بصورت دستی هستی این کار رو بکن

توصیه !
شمارا شمارا ! من نمیدونم چه جور بکاپی میگیرید اما برای اینکارها بهترین نوع بکاپ system image backup هست.
خود ویندوز اینکار رو براتون خیلی شیک و مجلسی و البته مفتی انجام میده.
چه با اون برنامه (که من زیاد باهاش حال نمیکنم) چه این روش پایین بهتره قبل از انجامش system image backup گرفته بشه.

اول این رو دانلود کن :
gptgen download | SourceForge.net
بعد تو کامند پرامت این دستور رو تایپ میکنی
gptgen.exe -w \\.\physicaldrive0

عدد 0 اسم عدد پارتیشنیه که ویندوز روش نصبه.

بعد بوت میکنی منتها قبل بوت DVD ونیدوز رو بذار تو دی وی دیت چون ویندوز فعلا بالا نمیاد.
وقتی ریستارت کردین قبل از بوت شدن از طریق DVD میری تو بایوس و حالا legacy رو تبدیل به UEFI میکنی. کارها رو
save میکنی و از ستاب بایوس میای بیرون.
با دی وی دی میای بالا از بین اپشنها میری اینجا :
Repair Your Computer -> Troubleshoot -> Advanced options -> Command Prompt
تو CMD این کارها رو میکنی :
diskpart
list disk
اگه لپ تاپت یه هارد داره فقط یه مورد نشون میده به اسم disk 0
اگه نه دوتا هارد داری و ویندوزت مثلا روی SSD نصبه باید دقت کنی به حجم هاردها و اون عددی که جلوی DISK نوشته شده رو بخاطر بسپاری
فرض میگیریم چه یه هارد داری چه دوتا ویندوزت روی disk 0 نصب شده
select disk 0
list partition
اینجا دوباره دقت میکنی لیستی از پارتیشنهایی که رو هادرت هست رو میده اگه SSD باشه ممکنه چندین پارتیشن ریز و یه پارتیشن حجیم داشته باشه
که اینجا محل نصب ویندوز مطمئنا روی اون پارتیشن بزرگتر هست.
اگه هارد معمولی داری باید از روی حجم اون پارتیشن متوجه بشی که ویندوزت رو کدوم پارتیشنه ویندوز معمولا یه پارتیشن 300-500 مگی هم برای خودش ساخته عدد مربوط به این پارتیشن رو حفظ میکنی فرض کنیم پارتیشن 1 هست.
اگر همچین پارتیشنی نبود و یه مشت پارتشین چغر بد بدن فقط داشتی این دو خط پاینی رو انجام نده.
select partition 1
delete partition

بعد میاییم اینجا :

[FONT=&amp]Selectpartition Y
این پارتیشن رو بجای y عدد مربوط به پارتیشن درایو c یا ویندوزت رو قرار بده.
[/FONT]

[FONT=&amp]Shrinkminimum=500 desired=500[/FONT]
[FONT=&amp]Createpartition EFI
[/FONT]
حالا براتون یه پارتیشن 500 مگی درست میکنه
[FONT=&amp]Listpartition
[/FONT]
ببنید شماره پارتیشن جدید چیه
[FONT=&amp]Selectpartition X
[/FONT]
اون عدد رو میذارید جای X
[FONT=&amp]Formatfs = fat 32
[/FONT]

Assignletter = b: ( : باید جلوی b باشه)
[FONT=&amp]exit

در اینجا شما از برنامه diskpart خارج میشی
بعد اینکارا رو میکنی :

[/FONT]

1. Mkdir b:\EFI
  2. Mkdire b:\EFI\Microsoft
  3. Cd /d b:\EFI\Microsoft
  4. Bootrec /fixboot
  5. bcdboot c:\windows /l en-us /s b: /f ALL

آخرین ویرایش:
هیچ اطلاعاتی نمیپره ؟ دقیق میشه بگی چطور ! برنامه نصبه کجاش برم چیکار کنم

.
از داخل ویندوز میشه راحت انجام داد.بدون رفتن به بایوس.من همین مشکل تورو داشتم.اطلاعات هم نمیرهاز تو برنامه convert mbr to gpt رو بزن تموم:d

آخرین ویرایش:
من تا حالا هر ماه یه نسخه جدید ویندوز 10 نصب کردم ولی همش مشکل فریز کردن داره اگرم برم به حالت تسک منیجر دیگه تو دسکتاپ نمیره باید ریسیت کنم سیستم رو.با همه ورژن وین 10 مشکل همینه لطفا راهنمایی کنید از روزی که این ویندوزه اومده اوضاع همینه.

با تشکر از همه دوستان....
بالاخره بعد سرچ فراوان و سر و کله زدن تونستم با برنامه EASEUS.Partition.Master درستش کنم :دی با این برنامه به gtp تبدیلش کردم و بعدش تونستم ویندوز رو نصب کنم :دی
اطلاعاتمم نپرید...

با تشکر از همه دوستان....
بالاخره بعد سرچ فراوان و سر و کله زدن تونستم با برنامه EASEUS.Partition.Master درستش کنم :دی با این برنامه به gtp تبدیلش کردم و بعدش تونستم ویندوز رو نصب کنم :دی
اطلاعاتمم نپرید...

لازم نبود سرچ فراوان و سروکله بزنی:dهمون برنامه که من گفتم بهترین و راحت ترین برنامه تو این زمینه بود:d.

دوستان من یه مشکلی دارم توی ویندوز10 و 8 و 8.1
اونم اینه که وقتی نصبشون میکنم رو لپ تاپم همه چیز عادیه و خوب کار میکنه اما به محض نصب درایور کارت گرافیک دیگه نمیتونم نور صفحه رو کم و زیاد کنم!
چه با درایور خود ایسوس چه با درایور AMD این مشکل وجود داره
درایور 13.7.1 مخصوص وینوز10 رو هم زدم فایده نداشت....
راهی داره درست شه؟
مدل لپ تاپم N56DP

Sent from my Xperia Z2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or