همه چیز درباره Windows 10

سلام دوستان
این مشکل ریسیت شدن رو کسی داره ؟
من از وقتی 10 رو نصب کردم رو لپ تاب اول که روشن میکنم یک بار خاموش میشه سری دوم میزنم وین میان بالا دلیلش ؟ به باتری و برق اینا ربطی نداره
بعد من 8.1 داشتم دقیقا تو 15 ثانیه میومد بالا پس رو بزنی 10 قشنگ 30 تا طول میده مشکلش چیه ؟ طبیعی هست که از 8.1 دیر تر لود بشه ؟ تو نرم افزار هایی خیلی عادی مثل اکسل و مدیا .... هم
بیشتر از 8.1 زمان میبره داستان چیه ؟ :d

سلام دوستان
این مشکل ریسیت شدن رو کسی داره ؟
من از وقتی 10 رو نصب کردم رو لپ تاب اول که روشن میکنم یک بار خاموش میشه سری دوم میزنم وین میان بالا دلیلش ؟ به باتری و برق اینا ربطی نداره
بعد من 8.1 داشتم دقیقا تو 15 ثانیه میومد بالا پس رو بزنی 10 قشنگ 30 تا طول میده مشکلش چیه ؟ طبیعی هست که از 8.1 دیر تر لود بشه ؟ تو نرم افزار هایی خیلی عادی مثل اکسل و مدیا .... هم
بیشتر از 8.1 زمان میبره داستان چیه ؟ :d

قابلیت Fast Startup فعاله؟
Fast Startup - Turn On or Off in Windows 10 - Windows 10 Forums

P.S
اون مشکل ریست شدن رو ندارم....و گرنه راهنمای ـت میکردم.
P.SS
بعد از Hibernate استفاده کن...سیستم خیلی سریعتر از اینها بوت میشه

- - -ویرایش - - -

سلام
مادر بورد من asus p8z68v-pro هست....ویندوز 10 رو ساپورت میکنه؟

مادربورد به این خوبی...اگه سخت افزاری که روی سیستم ـت هست...الان کشش ویندوز 8 رو داره...هیچ مشکلی برای 10 نداری.
به طور کلی سیستم ـت...2گیگ رم داشته باشه و یه CPU دو هسته ای...کافیشه

اولین تصویر از بیلد 10558 ویندوز 10 منتشر شد
به نقل از شهر سخت افزار :
مایکروسافت اعلام داشته که پس از رویداد 6 اکتبر (سه شنبه پیش رو)، بیلد جدیدی از ویندوز 10 برای کامپیوتر‌ها و موبایل عرضه می‌شود. طبق تصاویر درز یافته، می‌دانیم که این کمپانی بیلد جدیدی را هم اکنون برای شرکای خود ارسال کرده است. افشاگر مشهور روسی با نام مستعار WZor، اولین تصویر از بیلد 10558 ویندوز را منتشر کرد. با اینکه این تصویر چیز زیادی با خود ندارد، اما می‌تواند نشان از عرضه یک بیلد جدید در آینده نزدیک باشد.

first-windows-10-build-10558-screenshot-leaked-493563-2.jpg

هنوز مشخص نیست که بیلد 10558 در اختیار کاربران شرکت کننده در برنامه ویندوز اینسایدر قرار گیرد و احتمال آن نیز ضعیف است اما تمامی تغییرات این بیلد در بیلد آتی که برای کاربران ویندوز اینسایدر عرضه می‌شود، گنجانده خواهد شد. آخرین بیلد ارائه شده برای کاربران ویندوز اینسایدر 10547 است که تنها برای کاربران شرکت کننده در حلقه سریع در دسترس می‌باشد، این بیلد با تغییرات مفیدی از جمله افزودن سطر چهارم به کاشی‌های زنده استارت منو، رفع مشکلات استارت منو و کورتانا و بروزرسانی اغلب اپلیکیشن‌های پیش فرض همراه بود.
افزون بر نسخه جدید برای کاربران PC، مایکروسافت هم زمان مشغول کار بر روی بیلد جدیدی از ویندوز 10 موبایل برای کاربران ویندوز اینسایدر است که به گفته آقای گابریل آئول، پس از رویداد روز سه شنبه منتشر می‌شود. از آنجایی که ویندوز 10 موبایل در ماه نوامبر عرضه می‌شود، انتظار می‌رود که طی سی روز آتی شاهد ارائه بیلد‌های آزمایشی متعددی باشیم.
WZor وعده تصاویر و جزئیات جدیدی از بیلد 10558 ویندوز 10 را داده است. فراموش نکنید که روز سه شنبه پوشش خبری ویژه‌ای بر روی مراسم مایکروسافت داریم.

حجمش چقدره؟
چون دارم windows updater بصورت قانونی آپگرید میکنم نوشته بود 2.6 گیگ وقتی تومو شد و رفته تو prepare for installation هنوز داره دانلود میکنه

سلام دوستان

الان من ویندوز 7 دارم. چنتا بازی مثل gta v و batlfield hardline و فیفا 16 دارم. الان اگه درایو c رو فرمت کنم و ویندوز 10 بریزم. بازیا بازم اجرا میشن؟ چون فایلای نصبی بازی هارو ندارم میترسم ویندوزو عوض کنم

در صورتی که بازی ها داخل درایو دیگه ای باشن ، بعد از نصب ویندوز جدید شما میتونید بازی ها رو اجرا کنید. فقط لازمه ملزوماتی مثل C++ و DirectX رو نصب کنید

سلامی دوباره.
آپگرید کردم و همه چی عالی هست فقط تو درایو ویندوزم یه پوشه هست به نام "Windows.old" میتونم "shift+del" بزنم؟مشکلی پیش نمیاد؟

سلام
موقع خاموش کردن سیستم...کامل خاموش نمیشه و چراغ های روی موس و هدفون و کیبورد روشن میمونن انگاری برق رو کامل قطع نمیکنه...روی 7 همچین مشکلی نداشتم.
تو حالت hibernate هم نمیره چون با کلیک کردن و دکمه زدن روشن نمیشه.

سلام موقع خاموش کردن سیستم...کامل خاموش نمیشه و چراغ های روی موس و هدفون و کیبورد روشن میمونن انگاری برق رو کامل قطع نمیکنه...روی 7 همچین مشکلی نداشتم. تو حالت hibernate هم نمیره چون با کلیک کردن و دکمه زدن روشن نمیشه.
احتمالا يكي از درايور هات با سخت افزار همخوني نداره يا آپديت نشده ايم مشكل روي ويندوز 8 هم وجود داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or