همه چیز درباره Windows 10

دوستان، آیا راهی هست که زمان اجرا بازی ها در حالت fullscreen منوی taskbar همیشه نشون داده بشه؟
می خوام taskbar همیشه اون پائین باشه. راهی هست؟

دوستا نسخه h2 گویا اومده و تغییرات ظاهری خوبی داشته اما فعلا آپدیت نمیکنم بلکه باگاش مشخص بشه
فعلا این 2004 که جیگرمون رو در آورد خیلی از برنامه های قدیم اجرا نمیشن

دوستان برا آپدیت ویندوز ۱۰ باید ورژن به ورژن آپدیت کنم؟ یا آخرین نسخه ویندوز ۱۰ رو دانلود و نصب کنم بدون این که ویندوز فعلی به فنا بره میشه آخرین ورژن؟ همین نسخه AIO که تو سایتای ایرانی هست خوبه؟

دوستان برا آپدیت ویندوز ۱۰ باید ورژن به ورژن آپدیت کنم؟ یا آخرین نسخه ویندوز ۱۰ رو دانلود و نصب کنم بدون این که ویندوز فعلی به فنا بره میشه آخرین ورژن؟ همین نسخه AIO که تو سایتای ایرانی هست خوبه؟

iso اخرین ورژن نصب کن اگه میخوای clean نصب کنی اخرین نسخه با اپدیت ها هست
واسه اپدیت هم از طریق خود ویندوز

• Like
Reactions: fosil
لپ تاپ acer aspire 5 a515-57g دارم
تو ویندوز 11 تاچ پد کار میکرد ولی ویندوز 10 نصب کردم تاچ پد کار نمیکنه ، درایوری که تو سایت acer هست واسه ویندوز 11 هست ، ظاهرا نصب میشه ولی تاچ پد فعال نیست
چجوری اوکیش کنم؟
ویندوز 11 تو آپدیت های ویندوز همه درایورها رو آپدیت کرد همه چی اوکی شد ولی تو 10 ظاهرا آپدیت درایوری برای تاچ پد انجام نداده

لپ تاپ acer aspire 5 a515-57g دارم
تو ویندوز 11 تاچ پد کار میکرد ولی ویندوز 10 نصب کردم تاچ پد کار نمیکنه ، درایوری که تو سایت acer هست واسه ویندوز 11 هست ، ظاهرا نصب میشه ولی تاچ پد فعال نیست
چجوری اوکیش کنم؟
ویندوز 11 تو آپدیت های ویندوز همه درایورها رو آپدیت کرد همه چی اوکی شد ولی تو 10 ظاهرا آپدیت درایوری برای تاچ پد انجام نداده

آپدیتش رو نمی‌تونی دستی نصب کنی؟ از driver pack solution
کمک گرفتی؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or