همه چیز درباره Windows 10

دقیقا برای من هم همچین مشکلی پیش اومده. توی تاپیک Eset Nod32 نوشته بودن مشکل از این آنتی ویروسه. بعد از یه آپدیت که مایکروسافت داده بیرون هر وقت که nod32 یه ویروسی رو پیدا کنه و پاک کنه یه تغییری توی رجیستری مربوط به explorer.exe میده که همه چی برمیگرده به حالت اول و هیچ چیزی دیگه ذخیره نمیشه.اینم دو تا تاپیک مفید درباره این مشکل:
Windows 10: Folder View Settings and Desktop Icon Positions Not Saving - Windows 10 Forums
https://forum.eset.com/topic/6033-windows-10-forget-folder-view-setting-when-ess-is-installed/

یکی از خارجی ها اینون توی تاپیکش نوشته بود:
Ok, i solved my problem. Solution was the newest update 10547 for Windows Insider members. After i installed it everything is back to normal.

البته یکی دیگه از یوزرها نوشته که ویندوز رو عوض کنید و به جای 8.0.319.0 نسخه ی Nod32 8.0.304.0 رو نصب کنید. راحت ویندوز رو آپدیت کنید و دیگه مشکلی نخواهید داشت.

آنتی ویروس نود من دقیقا همین ورژنه ولی باز مشکل دارم

دوست عزیز شما از موقعی که ویندوزو آپدیت کردی اینطوری شده ؟
چون من کلا از تو services.msc سرویس آپدیت رو غیر فعال کرده بودم ولی یک روز خود به خود فعال شده بود و چند تا آپدیت نصب شده بود و دقیقا از همونروز این مشکل برام پیش اومده آپدیتایی که نصب شد رو همشون رو پاک کردم ولی فقط kb3081452 رو هرکاری کردم نتونستم پاک کنم روش که میزنم اصلا گزینه ی uninstall نمیاد به نظرم مشکل از همین باشه

من روز اول که ویندوز رو نصب کردم خود ویندوز شروع کرد به آپدیت شدن که چون ترافیک نداشتم تا نصف آپدیت شد و دیگه نتم قطع شد...منم از همین قسمت services آپدیت رو disable کردم...بعد یکی دو روز اینطوری شد یعنی دقیقا بعد از اینکه به اکانت لوکال سوویچ کردم...با این حال فک کنم از همون nod32 که دوستمون گفتن باشه...من خونه برم تست میکنم خبرش رو میدم....از آپدیت هم میتونه باشه.

خب دوستان مشکل حل شد. اصلا مشکل از ویندوز نبود. باید Nod32 رو آپدیت کنید. توی قسمت Setting به قسمت update برید و گزینه per-realese رو بزنید. روی clear cache هم کلیک کنید. بزارید nod32 آپدیت بشه. (جدود 40 مگ) بعد توی قسمت Schedule برید و حتما تیک automatic startup file check رو بزنید. اینطوری وقتی کامپیوتر رو ریست میکنید سیستم رو چک میکنه. بعد به این دو مسیر توی رجیستری برید:
HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\

مقدار default رو از SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll% به SystemRoot%\SysWow64\windows.storage.dll% تغییر بدین. اگه با پیغام access dined مواجه شدین راست کلیک کنید و توی قسمت permission برید و ownership از System به user تغییر بدین.

کامپیوتر رو ریست کنید و تمام. مراحل شاید زیاد باشه ولی بهتر از نصب دوباره ویندوزه.

من این قسمت رو درست متوجه نشدم اگه میشه زیر دیپلم توضیح بده :d

من این قسمت رو درست متوجه نشدم اگه میشه زیر دیپلم توضیح بده :d

به ترتیب مینویسم. اول راست کلیک کن روی مسیر رجیستری و بعد:

حالا برو Advance:

بعد روی Change:

وقتی روی Change کلیک کردی توی کادر پایینش اسم یوزر کامپیوترت رو بنویس و بزن Check Name. خودش پیداش میکنه و بعد Ok کن. بعد میبینی که از System یه اسم یوزرت تغییر کرده و حتما زیر اسم ات تیک replace owner on sub..... رو بزن (عکس زیر) و بعد apply و ok رو بزن و تمام. دیگه میتونی ویرایش کنی.

سلام دوستان من ویندوز 10 پرو 64 دارم جدیدا یه مشکلی پیش اومده من آیکونام رو همیشه رو small میزارم ولی هر بار که ویندوز ریست میکنم آیکونا مدیوم میشن و همینطور آیکونا جابجا میشن اگه بازم درست کنم با ریست دوباره هم مدیوم و هم جابجا میشن لطفا راهنمایی کنین
با تشکر

دوستان من یه مدت یه مشکل اعصاب خورد کن دارم
روی دسکتاپم آیکونها رو هر طوری قرار میدم بعد یه رفرش کردن برمیگردن به حالت قبلشون
یا تو درایوها حالت قرار گرفتن پوشه ها رو روی List میزارم ولی یه پوشه میرم داخل میام بیرون دوباره برگشته به حالت Details :|

دوستان من اکانت هات میلم رو در استور لاگین کردم و ویندوز خودش رمز اکانت رو گذاشت روی سیستم...منم این اکانت که رمز داشت رو پاک کردم و سوویچ کردم به لوکال...حالا از اون موقع ترتیب چینش آیکونها روی دسکتاپ بهم ریخته و به هر نحوی که میچینم باز با ریفرش به حالت اول بر میگرده و یه مشکل دیگه هم بوجود اومده اینکه وارد یه درایو که میشم و چینش فایلها رو از قسمت ویو مثلا روی لارج آیکون میزارم همین که برگردم باز به حالت اول برگشته مشکل از چیه؟!....ربطی به سوویچ اکانت نداره چون قبلش خوب بود؟..ممنون میشم پاسخ بدین.

به ترتیب مینویسم. اول راست کلیک کن روی مسیر رجیستری و بعد:

حالا برو Advance:

بعد روی Change:

وقتی روی Change کلیک کردی توی کادر پایینش اسم یوزر کامپیوترت رو بنویس و بزن Check Name. خودش پیداش میکنه و بعد Ok کن. بعد میبینی که از System یه اسم یوزرت تغییر کرده و حتما زیر اسم ات تیک replace owner on sub..... رو بزن (عکس زیر) و بعد apply و ok رو بزن و تمام. دیگه میتونی ویرایش کنی.

آقا من اون دیفالت رو که تغییر میدم ارور زیر رو میده:عکس

بعد از اون قسمت که check now رو میزنم میگه چنین بوزری وجود نداره؟!!!..چیکار میشه کرد؟

آقا من اون دیفالت رو که تغییر میدم ارور زیر رو میده:عکس

بعد از اون قسمت که check now رو میزنم میگه چنین بوزری وجود نداره؟!!!..چیکار میشه کرد؟

باید روی Check Names بزنی. مگه اسم یوزرت رو نمینویسی؟ توی استارت کامپیوترت اسم یوزرت چیه؟ همون رو بنویس

سلام دوستان

الان من ویندوز 7 دارم. چنتا بازی مثل gta v و batlfield hardline و فیفا 16 دارم. الان اگه درایو c رو فرمت کنم و ویندوز 10 بریزم. بازیا بازم اجرا میشن؟ چون فایلای نصبی بازی هارو ندارم میترسم ویندوزو عوض کنم

باید روی Check Names بزنی. مگه اسم یوزرت رو نمینویسی؟ توی استارت کامپیوترت اسم یوزرت چیه؟ همون رو بنویس
ممنون داداش من همه کارارو کردم و ownership هم به یوزر تغییر دادم ولی بازم وقتی دیفالت رو تغییر میدم همین ارور دوستمون جانی رو میده لطفا راهنمایی کنید
ممنون
-----------------------------------------------
خب مشکلم حل شد دوستانی که مشکل من و جانی رو دارن تو این عکس :
http://0up.ir/do.php?imgf=2_8b0ab.jpg
روی یوزر کلیک کنن و پایین گزینه ی فول کنترل قسمت Allow رو تیک بزنن و بعد اپلی و بعد اوکی کنن

آخرین ویرایش:
ممنون داداش من همه کارارو کردم و ownership هم به یوزر تغییر دادم ولی بازم وقتی دیفالت رو تغییر میدم همین ارور دوستمون جانی رو میده لطفا راهنمایی کنید
ممنون
-----------------------------------------------
خب مشکلم حل شد دوستانی که مشکل من و جانی رو دارن تو این عکس :
http://0up.ir/do.php?imgf=2_8b0ab.jpg
روی یوزر کلیک کنن و پایین گزینه ی فول کنترل قسمت Allow رو تیک بزنن و بعد اپلی و بعد اوکی کنن

به کمک شما من تونستم اونو تغییر بدم ولی همچنان مشکل آیکون و ویو حل نشده!!..واسه شما درست شد؟

دوستان من چن وقتیه ویندوزم تند تند هنگ میکنه. تو نت که یه سرچ کردم فهمیدم که آپدیت kb3081438 تو برخی سیستم ها باعث به وجود اومدن این کرش ها شده. حالا که میخوام این آپدیت رو پاک کنم این ارور رو میده
An error has occurred.not all of the updates were successfully uninstalled
چه جوری میتونم آنیستالش کنم؟

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

به کمک شما من تونستم اونو تغییر بدم ولی همچنان مشکل آیکون و ویو حل نشده!!..واسه شما درست شد؟
سلام آره مشکل آیکون و ویو من کامل حل شده
شما این دو نکته رو توجه کن : 1-حتما به هر دو مسیر رجیستری برو و تو هر دو مسیر این تغییر رو انجام بده شاید یکی رو نرفتی
2-دقت کن وقتی مقدار دیفالت رو از پست fifa10 کپی و اونجا پیست کنی علامت % آخر عبارت میاد در صورتی که شما باید حتما اون علامت رو اول عبارت بزاری
بعد از این که از انجام این دوکار مطمئن شدی ویندوز رو ریستارت بکن و بعد به احتمال زیاد باید مشکل رفع شده باشه اگه بازم نشد بگو شاید خود fifa10 بتونه کمکت کنه

سلام آره مشکل آیکون و ویو من کامل حل شده
شما این دو نکته رو توجه کن : 1-حتما به هر دو مسیر رجیستری برو و تو هر دو مسیر این تغییر رو انجام بده شاید یکی رو نرفتی
2-دقت کن وقتی مقدار دیفالت رو از پست fifa10 کپی و اونجا پیست کنی علامت % آخر عبارت میاد در صورتی که شما باید حتما اون علامت رو اول عبارت بزاری
بعد از این که از انجام این دوکار مطمئن شدی ویندوز رو ریستارت بکن و بعد به احتمال زیاد باید مشکل رفع شده باشه اگه بازم نشد بگو شاید خود fifa10 بتونه کمکت کنه
خیلی ممنون حل شد.

آقا دلم نیومد جدا تشکر نکنم..همون مسیر دوم رو انجام نداده بودم!:ی

سلام
دوستان این مشکل رفع شده بود و کاملا درست بود تا امروز اومدم کامپیوتر رو روشن کردم دیدم باز مشکل آبکون و ویو برگشته رفتم رجیستری دیدم رجیستری هم خود به خود به حالت اول برگشته نمیدونین چکار کنم به حالت اول برنگردن و دوباره مشکل پیش نیاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or