همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
همگی خسته نباشید
من یه کمک میخواستم
من پول تو account ایکس باکس لایوم با کارت gift ریختم .الان میخوام ازش استفاده کنم نمیتونم وارور میده. میگن مال تحریمه. کسی راهی بلده بتونه کمک کنه
مرسی

چجوری با فلش آپدیت کنم ؟

با عرض سلام چجوری با فلش آپدیت کنم ؟؟؟
سوال دوم اینه وقتی برای استفاده از MTU ,xbox live مدم خودم را به بالای 1360 میبرم سرعت دانلود به شدت پایین است و بعد از چند ثانیه صفر میشود و این روند همینجور ادامه داره من باید چی کار کنم که هم سرعت دانلود خوبی داشته باشم و هم از xbox live استفاده کنم ؟!

سلام دوستان
همگی خسته نباشید
من یه کمک میخواستم
من پول تو account ایکس باکس لایوم با کارت gift ریختم .الان میخوام ازش استفاده کنم نمیتونم وارور میده. میگن مال تحریمه. کسی راهی بلده بتونه کمک کنه
مرسی

لطفا کمک کنید کسی یعنی بلد نیس؟

-

- - -ویرایش - - -

سلام فلش رو به کنسول وصل کن بعد با کنسول فلش رو تو قسمتی که هارد و این چیزا تو تنظیمات میاد برو پیداش کن و اونجا فرمت کن بعد آپدیت که از نت گرفتی رو با کامپیوتر بریز تو فلش ، بعد دوباره به ایکس باکس وصل کن و نصبش کن
بعد ببخشید MUT مودم چیه و چطور بالا بردی؟

آخرین ویرایش:
MTU داخل تنظیمات مدم هست که برای اینکه تو xbl eror mtu میده باید بالا ببری تا بتونی به لایو وصل شی من که بالا میبرم سرعت دانلود میاد پایین برای همین نمیتونم به صورت مستقیم با خود دستگاه آپدیت کنم میخواستم بدونم باید چی کار کنم که این مشکل حل شه ؟؟؟

این سرعت اینترنت واسه بازی Hand Of Kul کفایت میکنه؟

3435505782.png

3435530646.png

95920791.png

بعد از ۱۰ دقیقه لودینگ, آخر لودینگ گیر می‌کنه دستگاه هم فریز میشه :|

آخرین ویرایش:
عاقا یه سوال:
میخوام انلاین بازی کنم،چی میخواد؟ هیچی از xbox live نمیدونم.
در کل تو باغ xbox live نیسم...
اول شما دستگاه رو به نت متصل می کنی:

طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

بعد یه Account میسازی و برای خرید Gold هم به بازارسنتر میری. اونجا بچه ها Gold یک ماهه رو نصف قیمت گذاشتن.

با خرید گلد به شما یک کُد تعلق می گیره. اون کد رو تو بخش Reedem Code (در ایکس باکس) وارد کنید تا اکانت شما شارژ بشه.

و السلام...

آخرین ویرایش:
اول شما دستگاه رو به نت متصل می کنی:

طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

بعد یه Account میسازی و برای خرید Gold هم به بازارسنتر میری. اونجا بچه ها Gold یک ماهه رو نصف قیمت گذاشتن.

با خرید گلد به شما یک کُد تعلق می گیره. اون کد رو تو بخش Reedem Code (در ایکس باکس) وارد کنید تا اکانت شما شارژ بشه.

و السلام...

تا این جاش که هیچی

دیسک ها باید برنر مکس باشه؟

مثلا خواستم titan fall بازی کنم بعد چند روز اپدیت نمیخواد؟;;)

سلام من مودمم huawei bm632 wهست الان نات ارور دریافت کردم احتیاج به عدد های این پورت ها دارم
external start port
internal host
internalport
trigger start port
open start port
اگه گسی بلده لطفا بگه راستی isp هم مبین نت هست./؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام من مودمم huawei bm632 wهست الان نات ارور دریافت کردم احتیاج به عدد های این پورت ها دارم
external start port
internal host
internalport
trigger start port
open start port
اگه گسی بلده لطفا بگه راستی isp هم مبین نت هست./؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هم مبین نت دارم.ولی مدل مودمم فرق داره.
برای مودم من باید این مسیر رو رفت:
اول میری تنظیمات مودم/بعد application/بعد اونجا رو upnp میزنی و فعالش میکنی دیگه مشکل nat نداری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or