همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام من 1 سالی بود تو ترک لایو بودم امروز رفتم که دوباره برم دستگاه به مودم وصل میشه اما به اینترنت نه
اون موقع که لایو میزدم اینترنت مخابرات داشتم الان پارس آنلاین

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta

سلام به همگی
دوستان من یه کارت 15 دلاری خریدم از داخل کنسول که نمیشه Redeem کرد با V*N از طریق کامپیوتر وارد اکانتم شدم و 15 دلار رو داخل اکانتم Redeem کردم و در حال حاضر اکانتم 15 دلار شارژ داخلش داره
بعدش از همون طریق کامپیوتر و V*Nرفتم DLC اویل 5 رو خریداری کنم میزنم که خریداری بشه و بره تو قسمت دانلود بعد با کنسول دانلود کنم مینویسه شما کارت اعتباری ثبت نکردید و نمیتونید خریداری کنید در حالی که اکانتم 15$ شارژ داخلش هستش از اون استفاده نمیکنه و میگه کارت اعتباری add کن (تو قسمت آدرس هم آدرس آمریکا ثبت کردم از قبل ولی باز برای خرید از اون 15$ ثبت شده استفاده نمیکنه و میگه کارت اعتباری ثبت کن)
اگر کسی تا حالا به این مشکل برخورد کرده و رفعش کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

هروقت می خوام تو لایو ایکس باکس از طریق pc چیزی بخرم با این نوشته مواجه میشم
You have no valid payment options on file
اگه کسی اطلاع داره یه کمکی کنه
ممنون

سلام به همگی
دوستان من یه کارت 15 دلاری خریدم از داخل کنسول که نمیشه Redeem کرد با V*N از طریق کامپیوتر وارد اکانتم شدم و 15 دلار رو داخل اکانتم Redeem کردم و در حال حاضر اکانتم 15 دلار شارژ داخلش داره
بعدش از همون طریق کامپیوتر و V*Nرفتم DLC اویل 5 رو خریداری کنم میزنم که خریداری بشه و بره تو قسمت دانلود بعد با کنسول دانلود کنم مینویسه شما کارت اعتباری ثبت نکردید و نمیتونید خریداری کنید در حالی که اکانتم 15$ شارژ داخلش هستش از اون استفاده نمیکنه و میگه کارت اعتباری add کن (تو قسمت آدرس هم آدرس آمریکا ثبت کردم از قبل ولی باز برای خرید از اون 15$ ثبت شده استفاده نمیکنه و میگه کارت اعتباری ثبت کن)
اگر کسی تا حالا به این مشکل برخورد کرده و رفعش کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
برای خرید از سایت xbox.com حتما باید کریدیت کارت داشته باشی. تنها راه خرید اینه که v/p/n با خود کنسول شیر کنی و خریدتو انجام بدی

هروقت می خوام تو لایو ایکس باکس از طریق pc چیزی بخرم با این نوشته مواجه میشم
You have no valid payment options on file
اگه کسی اطلاع داره یه کمکی کنه
ممنون
می تونی پروفایلتو بدی به یکی که خارج از ایران زندگی میکنه و برات بخره.

سلام کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟

[h=1]Something went wrong[/h]Give it another try. If this happens again, let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate.

XbosOffer
12b6d003-de45-42e1-8753-9f1ab7d364b2
2014/04/20 - 22:09:49 UTC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or