اول شما دستگاه رو به نت متصل می کنی:عاقا یه سوال:
میخوام انلاین بازی کنم،چی میخواد؟ هیچی از xbox live نمیدونم.
در کل تو باغ xbox live نیسم...
اول شما دستگاه رو به نت متصل می کنی:
طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش
بعد یه Account میسازی و برای خرید Gold هم به بازارسنتر میری. اونجا بچه ها Gold یک ماهه رو نصف قیمت گذاشتن.
با خرید گلد به شما یک کُد تعلق می گیره. اون کد رو تو بخش Reedem Code (در ایکس باکس) وارد کنید تا اکانت شما شارژ بشه.
و السلام...
نه نیازی نیست برنرمکس باشه. پچ Titanfall هم اومده دیگه مشکلی نیس.تا این جاش که هیچی
دیسک ها باید برنر مکس باشه؟
مثلا خواستم titan fall بازی کنم بعد چند روز اپدیت نمیخواد؟![]()
سلام من مودمم huawei bm632 wهست الان نات ارور دریافت کردم احتیاج به عدد های این پورت ها دارم
external start port
internal host
internalport
trigger start port
open start port
اگه گسی بلده لطفا بگه راستی isp هم مبین نت هست./؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی ولی واسه ی من upnp نداره!!من هم مبین نت دارم.ولی مدل مودمم فرق داره.
برای مودم من باید این مسیر رو رفت:
اول میری تنظیمات مودم/بعد application/بعد اونجا رو upnp میزنی و فعالش میکنی دیگه مشکل nat نداری.
مرسی ولی واسه ی من upnp نداره!!
همه جاش رو گشتم فقط دو چیز به اسم port mapping va port forward/trigger داشت و تو اینترنت خوندم تنضیمات upnp برای مودم من بصورت پیش فرض فعال هست من آدرس پورت های مایکروسافت رو دارم اما نمیدونم باید کجا واردشون کنم چون تنظیمات مودمم کلا یه جور دیگست!تو تنظیمات بگردی پیدا میکنی.
اینم توی یه سایت خارجی در مورد مودم شما پیدا کردم :
By default, UPnP are being enable to any routers for the device to read all devices to connect to the superhub. You can double check the settings by accessing it`s IP address using a computer then login. Go to Advanced settings and look for UPnP, make sure that it has a checked marked. In case that it has been unchecked, just check it and apply.ببینید میتونید اینجا که گفته پیدا کنید یا نه.
همه جاش رو گشتم فقط دو چیز به اسم port mapping va port forward/trigger داشت و تو اینترنت خوندم تنضیمات upnp برای مودم من بصورت پیش فرض فعال هست من آدرس پورت های مایکروسافت رو دارم اما نمیدونم باید کجا واردشون کنم چون تنظیمات مودمم کلا یه جور دیگست!
سلام من 4 روزه می خوام اکانت gold وارد کنم ولی همش اروره میده Give it another try. If this happens again, let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate. از تو سایتم امتحان کردم همینه ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام من یه سالی میشه که xbox گرفتم امروزم برا امتحان گلد سه روزه گرفتم ، توی سایت هم کد رو وارد کردم ،چه طوری باید امتحان کنم که بدونم کار میکنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید