mmansori85
کاربر سایت
باو چه ربطی داره/. مگه چه قد نت میگیره این چک کردن؟
بحث سرنت نیست...سر پردازش الکی کنسوله باو...وگرنه اون ک حجمی نمیگیره ب قول تو!
باو چه ربطی داره/. مگه چه قد نت میگیره این چک کردن؟
درود دوستان در تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread87721/page3/ شرکت کنید دوستانی که از مشکلات اخیر اینترنت رنج می برند !!!
درود دوستان آيا بر دانلود دموي fifa world cup بايد گلد داشته باشم
Sent from an iPhone to hidden planets
احتمالا بله چون مایکرو رو این بازی گیر دارهدوستان من فک کنم الان که titanfall ریلیز شده یک موج جدیدی از بن شروع شه آیا درست میگم؟؟؟
ماله شما ه 2 ساعت قطع میشه ماله ما شده هر دو دقیقه. مخابراتاقا این نت پدر مارو در اورده . هر 2 ساعت دیسکانکت میشم .
نتم پارس انلاینه . و چه رو حالت brige چه معمولی . اعصابم خورد شد .
به احتمال خیلی زیاد ماله همان اینترنت است شاید مودم را عوض کنی یکی از مشکلاتت حل بشه اما با این چیز اشغالی که ایرانی ها اسمش را گذاشتن اینترنت برای خیلی ها مشکل داره.سلام دوستان من چند روز پیش برای اولین بار به لایو به راحتی وصل شدم و آپدیت های داشبورد نیز انجام شد و من 2-3 دست فیفا بازی کردم و بعدش از بازی اومدم بیرون واینترنت رو قطع کردم از اون روز دیگه وصل نمیشه یا ارور mtu میده که mtu من 1429 هست زمانی کا این لرور رو میده میگه 30 ثانیه مودم رو خاموش کن بعد که روشن میکنم به اینترنت وصل میشه ولی بین اینترنت و لایو ضربدر میخوره که باز نوشته مودم رو خاموش کن 30 ثانیه این کارم کردم ولی بازم همین ارور رو میده. نمیدونم الان مشکل از چیه اگه از مودم هست چرا بار اول وصل شد؟ البته اینم بگم مودمم یکم قاطی داره حالا شما بگید اگه مودم عوض کنم ممکنه درست شه یا از اینترنت هست؟ ممنون
سلام دوستان من چند روز پیش برای اولین بار به لایو به راحتی وصل شدم و آپدیت های داشبورد نیز انجام شد و من 2-3 دست فیفا بازی کردم و بعدش از بازی اومدم بیرون واینترنت رو قطع کردم از اون روز دیگه وصل نمیشه یا ارور mtu میده که mtu من 1429 هست زمانی کا این لرور رو میده میگه 30 ثانیه مودم رو خاموش کن بعد که روشن میکنم به اینترنت وصل میشه ولی بین اینترنت و لایو ضربدر میخوره که باز نوشته مودم رو خاموش کن 30 ثانیه این کارم کردم ولی بازم همین ارور رو میده. نمیدونم الان مشکل از چیه اگه از مودم هست چرا بار اول وصل شد؟ البته اینم بگم مودمم یکم قاطی داره حالا شما بگید اگه مودم عوض کنم ممکنه درست شه یا از اینترنت هست؟ ممنون