همه چیز درباره ی Xbox Live

درود دوستان در تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread87721/page3/ شرکت کنید دوستانی که از مشکلات اخیر اینترنت رنج می برند !!!

واقعا که معلوم نیست این قبیل مشکلات تا کی میخواد ادامه داشته باشه و چه کسی جواب کو ضرر و زیان کاربر ها ست
با توجه به کم بودن تفریحات سالم چه قدر باید برای یک بازی بدون نقص حرص بخوریم
خودتون آمار سر انگشتی بگیرین تو این سال چند بار و چند نوع مشکل برای نت بوجود اومده

دوستان این که فیفا اکثر وقت ها برام نیمه ی دوم لاست کانکشن میده مشکل نت من یا سرور EA ؟ آخه تو خود فروم فیفا هم یه عالمه شاکی بودن اما من با کسای دیگه که بازی میکنیم بعد هیستوری بازیاشونو میبینم به مراتب کمتر از من بازیاشون DNF شده!من تقریبا 9 بار از 10 بار DNF میشه بازیام اما خوشبختانه چون جلو ام 3 0 به نفع ام میشه!

میشه ****** ست کرد آیا یا اینکه میشه فایرفاکس یا کروم نصب کرد ؟
غیر از اپ‌های خودش اپ‌های دیگه‌ای هم میشه اضافه کرد ؟
سوم اینکه چند تا از اپ‌های خوب رو ارزش نصب داره رو بگید.
راستی نمیشه هیچ جوری به فیس‌بوک لوگین شد ؟ (بدون ******)

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

سلام دوستان من چند روز پیش برای اولین بار به لایو به راحتی وصل شدم و آپدیت های داشبورد نیز انجام شد و من 2-3 دست فیفا بازی کردم و بعدش از بازی اومدم بیرون واینترنت رو قطع کردم از اون روز دیگه وصل نمیشه یا ارور mtu میده که mtu من 1429 هست زمانی کا این لرور رو میده میگه 30 ثانیه مودم رو خاموش کن بعد که روشن میکنم به اینترنت وصل میشه ولی بین اینترنت و لایو ضربدر میخوره که باز نوشته مودم رو خاموش کن 30 ثانیه این کارم کردم ولی بازم همین ارور رو میده. نمیدونم الان مشکل از چیه اگه از مودم هست چرا بار اول وصل شد؟ البته اینم بگم مودمم یکم قاطی داره حالا شما بگید اگه مودم عوض کنم ممکنه درست شه یا از اینترنت هست؟ ممنون

سلام دوستان من چند روز پیش برای اولین بار به لایو به راحتی وصل شدم و آپدیت های داشبورد نیز انجام شد و من 2-3 دست فیفا بازی کردم و بعدش از بازی اومدم بیرون واینترنت رو قطع کردم از اون روز دیگه وصل نمیشه یا ارور mtu میده که mtu من 1429 هست زمانی کا این لرور رو میده میگه 30 ثانیه مودم رو خاموش کن بعد که روشن میکنم به اینترنت وصل میشه ولی بین اینترنت و لایو ضربدر میخوره که باز نوشته مودم رو خاموش کن 30 ثانیه این کارم کردم ولی بازم همین ارور رو میده. نمیدونم الان مشکل از چیه اگه از مودم هست چرا بار اول وصل شد؟ البته اینم بگم مودمم یکم قاطی داره حالا شما بگید اگه مودم عوض کنم ممکنه درست شه یا از اینترنت هست؟ ممنون
به احتمال خیلی زیاد ماله همان اینترنت است شاید مودم را عوض کنی یکی از مشکلاتت حل بشه اما با این چیز اشغالی که ایرانی ها اسمش را گذاشتن اینترنت برای خیلی ها مشکل داره.

سلام شما بگو از چه نتی استفاده میکنی تا بهتر بشه کمکتون کرد

دوستان، یک سوال داشتم
من دو تا کارت ایکس باکس لایو گلد یکماهه اگه داشته باشم، میتونم تو یک زمان هر دو رو redeem کنم و دو ماهه بشه اعتبارم؟ یا باید صبر کنم یکی تموم بشه، بعدش اون یکی رو بزنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or