همه چیز درباره ی Xbox Live

میشه ****** ست کرد آیا یا اینکه میشه فایرفاکس یا کروم نصب کرد ؟
غیر از اپ‌های خودش اپ‌های دیگه‌ای هم میشه اضافه کرد ؟
سوم اینکه چند تا از اپ‌های خوب رو ارزش نصب داره رو بگید.
راستی نمیشه هیچ جوری به فیس‌بوک لوگین شد ؟ (بدون ******)

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

سلام دوستان من چند روز پیش برای اولین بار به لایو به راحتی وصل شدم و آپدیت های داشبورد نیز انجام شد و من 2-3 دست فیفا بازی کردم و بعدش از بازی اومدم بیرون واینترنت رو قطع کردم از اون روز دیگه وصل نمیشه یا ارور mtu میده که mtu من 1429 هست زمانی کا این لرور رو میده میگه 30 ثانیه مودم رو خاموش کن بعد که روشن میکنم به اینترنت وصل میشه ولی بین اینترنت و لایو ضربدر میخوره که باز نوشته مودم رو خاموش کن 30 ثانیه این کارم کردم ولی بازم همین ارور رو میده. نمیدونم الان مشکل از چیه اگه از مودم هست چرا بار اول وصل شد؟ البته اینم بگم مودمم یکم قاطی داره حالا شما بگید اگه مودم عوض کنم ممکنه درست شه یا از اینترنت هست؟ ممنون

سلام دوستان من چند روز پیش برای اولین بار به لایو به راحتی وصل شدم و آپدیت های داشبورد نیز انجام شد و من 2-3 دست فیفا بازی کردم و بعدش از بازی اومدم بیرون واینترنت رو قطع کردم از اون روز دیگه وصل نمیشه یا ارور mtu میده که mtu من 1429 هست زمانی کا این لرور رو میده میگه 30 ثانیه مودم رو خاموش کن بعد که روشن میکنم به اینترنت وصل میشه ولی بین اینترنت و لایو ضربدر میخوره که باز نوشته مودم رو خاموش کن 30 ثانیه این کارم کردم ولی بازم همین ارور رو میده. نمیدونم الان مشکل از چیه اگه از مودم هست چرا بار اول وصل شد؟ البته اینم بگم مودمم یکم قاطی داره حالا شما بگید اگه مودم عوض کنم ممکنه درست شه یا از اینترنت هست؟ ممنون
به احتمال خیلی زیاد ماله همان اینترنت است شاید مودم را عوض کنی یکی از مشکلاتت حل بشه اما با این چیز اشغالی که ایرانی ها اسمش را گذاشتن اینترنت برای خیلی ها مشکل داره.

سلام شما بگو از چه نتی استفاده میکنی تا بهتر بشه کمکتون کرد

دوستان، یک سوال داشتم
من دو تا کارت ایکس باکس لایو گلد یکماهه اگه داشته باشم، میتونم تو یک زمان هر دو رو redeem کنم و دو ماهه بشه اعتبارم؟ یا باید صبر کنم یکی تموم بشه، بعدش اون یکی رو بزنم؟

دوستان، یک سوال داشتم
من دو تا کارت ایکس باکس لایو گلد یکماهه اگه داشته باشم، میتونم تو یک زمان هر دو رو redeem کنم و دو ماهه بشه اعتبارم؟ یا باید صبر کنم یکی تموم بشه، بعدش اون یکی رو بزنم؟
صبر کنید یکی تمام بشه بعد از دومی استفاده کنید
هر دو رو با هم بزنید همون دومی حساب میشه یعنی همان یک ماه

پورت های uDP رو بستن برای همین ماله تایم اوت هست سرور های EA حساسه یک مقداری
یعنی هیچ راهی نیست برا رفع مشکل؟

- - -ویرایش - - -

صبر کنید یکی تمام بشه بعد از دومی استفاده کنید
هر دو رو با هم بزنید همون دومی حساب میشه یعنی همان یک ماه
والامن 3 تا یه ماه رو با هم زدم تا 3 ماه شارژ شد!

من الان دو هفته هست که تو فیفا دقیقه 60 اول چندتا لگ میخوره بعد میپره بیرون.مال پسرداییم هم دقیقا همین دقیقه 60 به همین شکل میپره بیرون ولی لایو وصله هنوز.از دوتا شرکت مختلف هم اینترنت داریم.مشکل چیه؟

سلام بر بازیکنان لاو
ببخشید مشخصات ایکس باکسم اینه دشبرد 16537 lt3 . وقتی میخام به اینترنت وصل بشم ازم میخاد که آپدیت کنم. می خواستم ببینم مشکلی برای کپی خور بودن دستگاه پیش نمیاد ؟
ممنوون

والامن 3 تا یه ماه رو با هم زدم تا 3 ماه شارژ شد!

جدی میفرمایید حالا شاید شما خوش شانس بودید یا من بد شانس بودم یا شاید جدیدا اینطوری هست ولی تا اونجا که بنده اطلاع دارم و تجربه کردم هر کد رو باید بعد از پایان دوره زمانی قبلی استفاده کنید حالا چه عجله هست اجازه بدید زمانش تمام بشه بعد کد رو بزنید

سلام بر بازیکنان لاو
ببخشید مشخصات ایکس باکسم اینه دشبرد 16537 lt3 . وقتی میخام به اینترنت وصل بشم ازم میخاد که آپدیت کنم. می خواستم ببینم مشکلی برای کپی خور بودن دستگاه پیش نمیاد ؟
ممنوون

دروود بر شما
اگر ال تی 3 هستید مشکلی نیست اپدیت بفرمایید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or