همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان گل یه سوال داشتم درمورد اینکه من dlc بازی call of duty ghosts رو گرفتم منتها اگه بخوام با xbox دانلود کنم خیلی طول میکشه جایی رو سراغ دارید بتونم با کامپیوتر این dlc رو دانلود کنم بعد بابرنامه هوریزون بریزم تو کنسول؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدید.

سلام دوستان گل یه سوال داشتم درمورد اینکه من dlc بازی call of duty ghosts رو گرفتم منتها اگه بخوام با xbox دانلود کنم خیلی طول میکشه جایی رو سراغ دارید بتونم با کامپیوتر این dlc رو دانلود کنم بعد بابرنامه هوریزون بریزم تو کنسول؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدید.

اینdlc رو چجوری تهیه کردیم دوست من اگه میشه روش رو توضیح بدین ممنون میشم

دوستان به نظر تون این دیسک بازی برای لایو امن هست؟
برای بازی Army of two هست

http://pcbazz.ir/img/AOT.jpg
AOT.jpg

@
quote_icon.png
نوشته شده توسط
master jons

از فایل های تورنت استفاده کن.

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
من میخواستم "world of tanks" رو برای ایکس باکس دان کنم ولی به خاطر حجم بالاش نتونستم میشه سایتی چیزی بهم بدید که بشه برای ایکس باکس دانلود کنم بعدش بتونم با برنامه "horizon"داخل ایکس باکس بریزم بازی کنم
فقط برا ایکس باکس میخوام
نکته:این بازی برای PC هم هست(اشتب نکنید پی سی بزارید ممنون)

سلام دوستان من 3000 تا بوینت داشتم ولی خواستم از سایت ایکس باکس دی ال سی جدید بیوشاک رو بخرم ولی میگه اعتبار ندارم و منو ارجاع میده به انتخاب سیستم برداخت...چرا؟

سلام دوستان من 3000 تا بوینت داشتم ولی خواستم از سایت ایکس باکس دی ال سی جدید بیوشاک رو بخرم ولی میگه اعتبار ندارم و منو ارجاع میده به انتخاب سیستم برداخت...چرا؟

تا ایی که من میدونم سیستم پرداخت توی لایو دیگه پوینت های سابق نیستن و الآن بر اساس دلار شده.با این حال چند روز پیش اعتبار 10 دلاری گرفتم و اومدم از لایو خرید کنم یه پیغام خطا داد و متوجه شدم به خاطر کشوری هست که توشم و باید از وی P ان استفاده کرد و دردسرای خودشو داره :|

کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه دوستان/

- - -ویرایش - - -

ولی من در گذشته 3000 تا بوینت دارم چرا باید حسابم صفر بشه..باید سیستمی باشه که بوینتم رو تبدیل به دلار کنن..درسته؟

Last edited by a moderator:
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه دوستان/

- - -ویرایش - - -

ولی من در گذشته 3000 تا بوینت دارم چرا باید حسابم صفر بشه..باید سیستمی باشه که بوینتم رو تبدیل به دلار کنن..درسته؟

ببین من از اینجا گرفتم و 10 دلارو اکتیو کردم،قیمتش از بقیه سایت ها ارزون تر بود.ولی میگم به خاطر مشکل آی پی نتونستم فعالش کنم و تو اینترنتم هیچ مطلب قابل استفاده ای برای دور زدن آی پی پیدا نکردم هنوز :(

Last edited by a moderator:
ببین من از اینجا گرفتم و 10 دلارو اکتیو کردم،قیمتش از بقیه سایت ها ارزون تر بود.ولی میگم به خاطر مشکل آی پی نتونستم فعالش کنم و تو اینترنتم هیچ مطلب قابل استفاده ای برای دور زدن آی پی پیدا نکردم هنوز :(

اون که مشکلی نیست...از خود سایت ایکس باکس با چی بی ان بخر خریدتو..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or