همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان کسی از شما اون CLOUD رو برای سیو بازی CONFIGURE کرده آیا مشکلی بر لایو وصل شدن بوجود نمیاره

مشکلی پیش نمیاد فقط هر بار که بخوای بهش دست رسی داشته باشین باید به نت وصل باشین که با مشکلات نت ایران زیاد نمیشه روش حساب باز کرد در ضمن باید سرعت پایین رو هم تحمل کنید

برای خرید از لایو کردیت کارت لازم هست؟ راه دیگه ای نداره؟
نه دوست عزیز بعضی از سایتها پوینت یا کارت دلار یا یورو میفروشن که شما باید با توجه به ریجن اکانتت خریداری کنی و روی کنسول Redeem کنی ( برای خرید از لایو باید v p n شیر کنی روی کنسول )

آخرین ویرایش:
برای خرید از لایو کردیت کارت لازم هست؟ راه دیگه ای نداره؟
باید از طریق داشبورد خرید کنی و وی پی ان رو با ایکس باکس استفاده کنی.یا به یه نفر که تو ایران زندگی نمی کنه پروفایلتو بدی که از این آدما هستن(گیمر تگشو نمی دونم ولی مثل اینکه تو لایو معروفه)

لطفا یه نفر نحوه شیر کردن چیز پی ان با ایکس باکسو توضیح بده یا اگر کسیو میشناسید که میتونه خرید کنه معرفی کنید.(تو کف چند تا بازی آرکید موندم ناجور!!!!!!!)
ممنون

نه دوست عزیز بعضی از سایتها پوینت یا کارت دلار یا یورو میفروشن که شما باید با توجه به ریجن اکانتت خریداری کنی و روی کنسول Redeem کنی ( برای خرید از لایو باید v p n شیر کنی روی کنسول )
اونم نمیشه من امتحان کردم.

سلام دوستان گل یه سوال داشتم درمورد اینکه من dlc بازی call of duty ghosts رو گرفتم منتها اگه بخوام با xbox دانلود کنم خیلی طول میکشه جایی رو سراغ دارید بتونم با کامپیوتر این dlc رو دانلود کنم بعد بابرنامه هوریزون بریزم تو کنسول؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدید.

سلام دوستان گل یه سوال داشتم درمورد اینکه من dlc بازی call of duty ghosts رو گرفتم منتها اگه بخوام با xbox دانلود کنم خیلی طول میکشه جایی رو سراغ دارید بتونم با کامپیوتر این dlc رو دانلود کنم بعد بابرنامه هوریزون بریزم تو کنسول؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدید.

اینdlc رو چجوری تهیه کردیم دوست من اگه میشه روش رو توضیح بدین ممنون میشم

دوستان به نظر تون این دیسک بازی برای لایو امن هست؟
برای بازی Army of two هست

http://pcbazz.ir/img/AOT.jpg
AOT.jpg

@
quote_icon.png
نوشته شده توسط
master jons

از فایل های تورنت استفاده کن.

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
من میخواستم "world of tanks" رو برای ایکس باکس دان کنم ولی به خاطر حجم بالاش نتونستم میشه سایتی چیزی بهم بدید که بشه برای ایکس باکس دانلود کنم بعدش بتونم با برنامه "horizon"داخل ایکس باکس بریزم بازی کنم
فقط برا ایکس باکس میخوام
نکته:این بازی برای PC هم هست(اشتب نکنید پی سی بزارید ممنون)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or