نه مشكلي ندارهدوستان کسی از شما اون CLOUD رو برای سیو بازی CONFIGURE کرده آیا مشکلی بر لایو وصل شدن بوجود نمیاره
نه مشكلي ندارهدوستان کسی از شما اون CLOUD رو برای سیو بازی CONFIGURE کرده آیا مشکلی بر لایو وصل شدن بوجود نمیاره
دوستان کسی از شما اون CLOUD رو برای سیو بازی CONFIGURE کرده آیا مشکلی بر لایو وصل شدن بوجود نمیاره
نه دوست عزیز بعضی از سایتها پوینت یا کارت دلار یا یورو میفروشن که شما باید با توجه به ریجن اکانتت خریداری کنی و روی کنسول Redeem کنی ( برای خرید از لایو باید v p n شیر کنی روی کنسول )برای خرید از لایو کردیت کارت لازم هست؟ راه دیگه ای نداره؟
باید از طریق داشبورد خرید کنی و وی پی ان رو با ایکس باکس استفاده کنی.یا به یه نفر که تو ایران زندگی نمی کنه پروفایلتو بدی که از این آدما هستن(گیمر تگشو نمی دونم ولی مثل اینکه تو لایو معروفه)برای خرید از لایو کردیت کارت لازم هست؟ راه دیگه ای نداره؟
اونم نمیشه من امتحان کردم.نه دوست عزیز بعضی از سایتها پوینت یا کارت دلار یا یورو میفروشن که شما باید با توجه به ریجن اکانتت خریداری کنی و روی کنسول Redeem کنی ( برای خرید از لایو باید v p n شیر کنی روی کنسول )
سلام دوستان گل یه سوال داشتم درمورد اینکه من dlc بازی call of duty ghosts رو گرفتم منتها اگه بخوام با xbox دانلود کنم خیلی طول میکشه جایی رو سراغ دارید بتونم با کامپیوتر این dlc رو دانلود کنم بعد بابرنامه هوریزون بریزم تو کنسول؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدید.
از فایل های تورنت استفاده کن.
نه فک نکنم راهی وجود داشته باشهگلد مجانی هنوزم جایی نمیده؟