Hand Of Kul یک بازی آنلاین هستمشکل از گیر کردن یعنی چی اگه محل سوال و نوع سوال درباره لایو باشه برمیگردد به سرعت نت که این چند هفته اخیر یکم بهم ریخته شده
آخرین ویرایش:
Hand Of Kul یک بازی آنلاین هستمشکل از گیر کردن یعنی چی اگه محل سوال و نوع سوال درباره لایو باشه برمیگردد به سرعت نت که این چند هفته اخیر یکم بهم ریخته شده
درایو قبلیم سامسونگ بود بعد خراب شد بنکیو گذاشتم فعلا بن نشدمیه سوال دوست عزیز ...حالا اسپوف نکنم مشکلی بهم میزنه؟؟؟
من درایو اصلی دستگاهم بنکیو بوده ... خراب شد... و همین چند سال پیش به لایت آن تغییرش دادم ... از کسی که این کار رو انجام داده پرسیدم که تو لایو مشکلی بهم نمیزنه؟؟؟ گفتن که باید لایت آن به بنکیو اسپوف بشه ..
میخواستم بینم خودم میتونم این کار رو انجام بدم؟؟ سخته؟ چون دسترسی به اون بنده خدا ندارم .... اگه ممکنه یه راهنمایی کنید ...ممنونم
یه سوال دوست عزیز ...حالا اسپوف نکنم مشکلی بهم میزنه؟؟؟
من درایو اصلی دستگاهم بنکیو بوده ... خراب شد... و همین چند سال پیش به لایت آن تغییرش دادم ... از کسی که این کار رو انجام داده پرسیدم که تو لایو مشکلی بهم نمیزنه؟؟؟ گفتن که باید لایت آن به بنکیو اسپوف بشه ..
میخواستم بینم خودم میتونم این کار رو انجام بدم؟؟ سخته؟ چون دسترسی به اون بنده خدا ندارم .... اگه ممکنه یه راهنمایی کنید ...ممنونم
عزیز شما مطمئنی که اون کسی که برات درایو رو عوض کرده همون موقع اسپوف نکرده برات؟؟؟درایو قبلیم سامسونگ بود بعد خراب شد بنکیو گذاشتم فعلا بن نشدم
هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد
دوستان من خیلی وقته با کنسول بازی نکردم میخواسم بدونم راهی هست با کنسول j-tag آنلاین بازی کرد؟!
دوستان من خیلی وقته با کنسول بازی نکردم میخواسم بدونم راهی هست با کنسول j-tag آنلاین بازی کرد؟!
تشخيص ميده،چون يك زماني هر كس Halo 4 افلاين بازي كرده بود و بعد انلاين شده بود بن شد.البته اگر افلاين بازي ميكردي و بعد از عرضه بازي وصل ميشدي لايو مشكلي پيش نميومد.یه سوال
اگه هر روز تو لایو بازی کنی و در این میان یه بازی که زودتر از وقت لیک شده رو افلاین بازی کنی باید همون لحظه که بازی میکنی لایو تشخیص میده
یا نه بعد از اینکه بازی کردی هم از لیست بازی های انجام شده میتونه شما رو بن کنه؟
تشخيص ميده،چون يك زماني هر كس Halo 4 افلاين بازي كرده بود و بعد انلاين شده بود بن شد.البته اگر افلاين بازي ميكردي و بعد از عرضه بازي وصل ميشدي لايو مشكلي پيش نميومد.
Ascend: Hand of Kul یک بازی دانلودیه آنلاین هستسلام
من بازی Hand Of Kul رو بازی میکنم
قبلا اصلا گیر نمیکرد
حالا هی بعد از هر چند دقیقه گیر میکنه
مشکل از چی هست؟
خوب الان من castle رو بازی کردم اگه همه چیز رو پاک کنم بعد به لایو وصل بشم بازم مشکلی پیش میاد
چون نمیشه یه روز هم بدون لایو زندگی کرد
وصل نشو لایو بگیر نگیر داره بن کردن بعضی وقتا یه بازی رو رندوم گیرسپیچ میده اگه کسی بازی کنه میره جز لیست سیاه خیلی قانون نداره ولی خودم امسال دیدم ملت 3 روز قبل از ریلیز cod ghosts بازی آنلاین میکردن ولی هیچ کدوم رو ماکروسافت بن نکرد !!! ولی سر gta v بن میکرد و سر halo 4 هم پارسال خودم بن شدم یه کنسول دیگه خریدم در کل صبر کردن تا ریلیز قطعی بازی خیلی بهتره تا بن کردن کنسول به طور
مادام العمر:d اگر میخوای بازی کنی آفلاین بازی کن مشکلی نداره تا قبل از ریلیز. احتمالا سر titanfall دوباره بن رو شروع میکنه چون بازی مهمی به حساب میاد.