Mampiero
کاربر سایت
DLINK
نمیدونم چشه.
اگه تنظیماتش مثل Tp-Link باشه فک کنم اینطوری حل بشه.
اول تو مرورگرتون192.168.1.1 بزنید و یوزر و پس رو وارد کنید. ( معمولا admin هستن هر دوتاشون ) بعد برید به قسمت advance settings و wan. الان ادیت رو بزنید و به هیچی دست نزنید و فقط next رو بزنید تا برسید به MTU. الان مقدار اونو تغییر بدید. ( مثلا بزارید 1480 یا 1490 ) الان با کنسول به لایو وصل بشید ببینید وصل میشه یا نه.
سلام. یه سوال من الان نت و وصل کنم به xbox که دقیقاً نمیدوتم اکانت لایو دارم یا نه بن میشم؟
کسی بلد نیس جواب بده؟
با خوده xbox اگه خرید کنی بدون credit card هم میشه خرید کرد و از همون پوینت ها بر میداره.فقط باید وی/پی/ان شیر کنیسلام.
دوستان من از خیلی وقت پیش مقدار زیادی پویینت تو اکانتم داشتم که حالا تبدیل به دلار شده.
دیروز سعی کردم باهاش خرید کنم، پیغام میده باید یک روش خرید (Credit card) به اکانتتون اضافه کنید!
جالبه که کارت ویزا هم اضافه کردم ولی توش پول نیست و سعی میکنه بره از ویزا کارت پول برداشت کنه نه از اعتباری که قبلا توی اکانتم داشتم.
چطور میتونم به مایکرو سافت بفمونم که بره از اعتبار فعلیم برداشت کنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با خوده xbox اگه خرید کنی بدون credit card هم میشه خرید کرد و از همون پوینت ها بر میداره.فقط باید وی/پی/ان شیر کنی
از سایت xbox.com فقط میشه با credit card خرید کرد
نمیدونم مشکل از کجاست چون قبلا با شیر وی چی ان میشد. یک پ.خ برات فرستادم شاید به دردت بخوره :dمن الان وی/پی/ان شیر کزدم بازم نمیخره. این پیام رو میده.
![]()
![]()
باید از چیت کد استفاده کنیدوستان تو gta online باید چی کار کنیم که محیط بازی برفی بشه باید کاری انجام بدیم یا خودش برفی میشه من هر چی رفتم فقط بارون میومد.
اگه تنظیماتش مثل Tp-Link باشه فک کنم اینطوری حل بشه.
اول تو مرورگرتون192.168.1.1 بزنید و یوزر و پس رو وارد کنید. ( معمولا admin هستن هر دوتاشون ) بعد برید به قسمت advance settings و wan. الان ادیت رو بزنید و به هیچی دست نزنید و فقط next رو بزنید تا برسید به MTU. الان مقدار اونو تغییر بدید. ( مثلا بزارید 1480 یا 1490 ) الان با کنسول به لایو وصل بشید ببینید وصل میشه یا نه.
800 پوينت(فكر كنم ميشه 10$)،نه credit card لازم نداره ولي وي/پي ان بايد شير كنيدوستان برای عوض کردن گیمر تگ چند دلار باید کارت خرید ؟؟ بعدش سوال دیگه اینکه برای تعویض گیمر تگ باز هم باید کردیت کارت داشت ؟؟ ممنون