همه چیز درباره ی Xbox Live

DLINK
نمیدونم چشه :( .

اگه تنظیماتش مثل Tp-Link باشه فک کنم اینطوری حل بشه.

اول تو مرورگرتون[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, san-serif] [/FONT]192.168.1.1 بزنید و یوزر و پس رو وارد کنید. ( معمولا admin هستن هر دوتاشون ) بعد برید به قسمت advance settings و wan. الان ادیت رو بزنید و به هیچی دست نزنید و فقط next رو بزنید تا برسید به MTU. الان مقدار اونو تغییر بدید. ( مثلا بزارید 1480 یا 1490 ) الان با کنسول به لایو وصل بشید ببینید وصل میشه یا نه.

اول تو مرورگرتون192.168.1.1 بزنید و یوزر و پس رو وارد کنید. ( معمولا admin هستن هر دوتاشون ) بعد برید به قسمت advance settings و wan. الان ادیت رو بزنید و به هیچی دست نزنید و فقط next رو بزنید تا برسید به MTU. الان مقدار اونو تغییر بدید. ( مثلا بزارید 1480 یا 1490 ) الان با کنسول به لایو وصل بشید ببینید وصل میشه یا نه.

یوزر نیم پسورد رو که ادمین میزنم تایید نمیکنه.

داداش رفتم اینجا اما فقط 3تا گزینه داره.
device info
diagnistics
management

آخرین ویرایش:
سلام. یه سوال من الان نت و وصل کنم به xbox که دقیقاً نمیدوتم اکانت لایو دارم یا نه بن میشم؟

کسی بلد نیس جواب بده؟

آخرین ویرایش:
سلام. یه سوال من الان نت و وصل کنم به xbox که دقیقاً نمیدوتم اکانت لایو دارم یا نه بن میشم؟

کسی بلد نیس جواب بده؟

نه مشکلی پیش نمیاد اگر دستگاه شما قبلا به لایو وصل نشده باشه و یا قبلا flag نشده باشه مشکلی پیش نمیاد.بن شدن یا نشدن هیچ ارتباطی به اکانت گلد داشتن یا نداشتن نداره.برای وصل شدن به لایو هم باید حتما یک اکانت معمولی داشته باشید در غیر اینصورت فقط داشبورد را به شما نشان می ده به همراه Item هایی که داخلش است

سلام.
دوستان من از خیلی وقت پیش مقدار زیادی پویینت تو اکانتم داشتم که حالا تبدیل به دلار شده.
دیروز سعی کردم باهاش خرید کنم، پیغام میده باید یک روش خرید (Credit card) به اکانتتون اضافه کنید!
جالبه که کارت ویزا هم اضافه کردم ولی توش پول نیست و سعی میکنه بره از ویزا کارت پول برداشت کنه نه از اعتباری که قبلا توی اکانتم داشتم.
چطور میتونم به مایکرو سافت بفمونم که بره از اعتبار فعلیم برداشت کنه؟
خطایی که دریافت میکنم هم مربوط به ریجن نیست دقیقا مربوط به کارت اعتباری هستشو

ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام.
دوستان من از خیلی وقت پیش مقدار زیادی پویینت تو اکانتم داشتم که حالا تبدیل به دلار شده.
دیروز سعی کردم باهاش خرید کنم، پیغام میده باید یک روش خرید (Credit card) به اکانتتون اضافه کنید!
جالبه که کارت ویزا هم اضافه کردم ولی توش پول نیست و سعی میکنه بره از ویزا کارت پول برداشت کنه نه از اعتباری که قبلا توی اکانتم داشتم.
چطور میتونم به مایکرو سافت بفمونم که بره از اعتبار فعلیم برداشت کنه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.
با خوده xbox اگه خرید کنی بدون credit card هم میشه خرید کرد و از همون پوینت ها بر میداره.فقط باید وی/پی/ان شیر کنی
از سایت xbox.com فقط میشه با credit card خرید کرد

با خوده xbox اگه خرید کنی بدون credit card هم میشه خرید کرد و از همون پوینت ها بر میداره.فقط باید وی/پی/ان شیر کنی
از سایت xbox.com فقط میشه با credit card خرید کرد

من الان وی/پی/ان شیر کزدم بازم نمیخره. این پیام رو میده.

1.png

2.png

دوستان برای عوض کردن گیمر تگ چند دلار باید کارت خرید ؟؟ بعدش سوال دیگه اینکه برای تعویض گیمر تگ باز هم باید کردیت کارت داشت ؟؟ ممنون

اول تو مرورگرتون192.168.1.1 بزنید و یوزر و پس رو وارد کنید. ( معمولا admin هستن هر دوتاشون ) بعد برید به قسمت advance settings و wan. الان ادیت رو بزنید و به هیچی دست نزنید و فقط next رو بزنید تا برسید به MTU. الان مقدار اونو تغییر بدید. ( مثلا بزارید 1480 یا 1490 ) الان با کنسول به لایو وصل بشید ببینید وصل میشه یا نه.

آقا من اینارو زدم هم 1490 هم 1480.یه مرحله بیشتر رفت.الان اینترنت تا ایکس باکس لایو رو ارور داد و میگه مودمت رو 30ثانیه خاموش روشن کن .اما فرقی نکرد.

دوستان برای عوض کردن گیمر تگ چند دلار باید کارت خرید ؟؟ بعدش سوال دیگه اینکه برای تعویض گیمر تگ باز هم باید کردیت کارت داشت ؟؟ ممنون
800 پوينت(فكر كنم ميشه 10$)،نه credit card لازم نداره ولي وي/پي ان بايد شير كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or