همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام میخوام برای اولاین بار میخوام به لایو وصل بشم همه کارا اکی شده فقط مونده دانلود پروفایل حالاسوالات من اینه که اولا سرعت دانلود نت من حدود 200 اما برای دانلود این پروفایل بشدت سرعت افتضاحه مشکل چیه ؟؟(جوری که فکر میکنم شاید یک روز این ابدیت طول بکشه ) ایا میشه این پروفایل را بدون کنسول از طریق کامپیوتر دانلود کنم و به کنسول انتقال بدم سرویسم البته پارس و به روش کانکشن در کنسول متصل هستم داشبورد هم ابدیت کردم ؟؟؟؟؟

سلام میخوام برای اولاین بار میخوام به لایو وصل بشم همه کارا اکی شده فقط مونده دانلود پروفایل حالاسوالات من اینه که اولا سرعت دانلود نت من حدود 200 اما برای دانلود این پروفایل بشدت سرعت افتضاحه مشکل چیه ؟؟(جوری که فکر میکنم شاید یک روز این ابدیت طول بکشه ) ایا میشه این پروفایل را بدون کنسول از طریق کامپیوتر دانلود کنم و به کنسول انتقال بدم سرویسم البته پارس و به روش کانکشن در کنسول متصل هستم داشبورد هم ابدیت کردم ؟؟؟؟؟
میخوای من برات دانلودش کنم از اکس باکسم بعد برات ایملش کنم .اگه اوکی هست پس و ایمیل رو بده.

سلام . جدیدا ( همین امروز ) به لایو وصل میشم اپدیت میخواد . کسی اپدیت کرده ؟؟؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟

فکر کنم اپدیتش اینه :

[h=2]See these updating tips and steps[/h] The Xbox 360 console software is updated periodically with new features. If you're having one of the following problems, updating your console software might fix the problem:

• Dashboard themes don't appear.
  • The Kinect sensor doesn't work (flashing green or red sensor light).
Note The version of the console software available here is from February 19, 2013.

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال داشتم

اکانتهای گلد برای ریجن های مختلف فرق داره ؟
مثل UK و US یا نه ؟

و اینکه میتونم الان یکی بخرم به صورت Redeem Code و مثلا چند ماه بعد استفاده کنم ؟

تاریخ مصرف نداره ؟:دی

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال داشتم

مثل UK و US یا نه ؟

و اینکه میتونم الان یکی بخرم به صورت Redeem Code و مثلا چند ماه بعد استفاده کنم ؟

سلام من تونستم بالاخره به لایو وصل شم .... اکانت هم ساختم ... اونجایی که می خواد 1 ماه گلد رایگان بده رو اشتباهی Quit رو زدم (یادم نیست Quit بود یا Cancel) ... الان دیگه راهی نیست دوباره گلد بگیرم رایگان؟

سلام من تونستم بالاخره به لایو وصل شم .... اکانت هم ساختم ... اونجایی که می خواد 1 ماه گلد رایگان بده رو اشتباهی Quit رو زدم (یادم نیست Quit بود یا Cancel) ... الان دیگه راهی نیست دوباره گلد بگیرم رایگان؟

با یه پروفایل دیگه اکانت لاو جدید درست کن(یادت باشه مکانت رو توی تنضیمات ایکس باس رو هند باید بذاری تا گلد رایگان بهت بده)

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال داشتم

مثل UK و US یا نه ؟

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال داشتم

مثل UK و US یا نه ؟

نه ریجن مهم نیست.
تاریخ مصرف رو مطئن نیستم ولی فکر نکنم داشته باشه من خودم تا یه ماه هم گذشته بعد استفاده کردم مشکلی نداشته.

با یه پروفایل دیگه اکانت لاو جدید درست کن(یادت باشه مکانت رو توی تنضیمات ایکس باس رو هند باید بذاری تا گلد رایگان بهت بده)

خوب بعدش می تونم سیو هام + اچیومنت هامو منتقل کنم رو اون یکی اکانت؟؟ (من مکان رو روی UK گذاشتم ..... بعد صفحه اومد که بیا گلد بخر گفتم نمی خوام :D گفت بیا یه ماه گلد رایگان بگیر ببین چه جوریه.... قضیه چیه پس که موقعیت UK میخواست گلد بده)

خوب بعدش می تونم سیو هام + اچیومنت هامو منتقل کنم رو اون یکی اکانت؟؟ (من مکان رو روی UK گذاشتم ..... بعد صفحه اومد که بیا گلد بخر گفتم نمی خوام :D گفت بیا یه ماه گلد رایگان بگیر ببین چه جوریه.... قضیه چیه پس که موقعیت UK میخواست گلد بده)

نه نمیشه.همه چیز برات از اول شروع میشه!

اینجا جاش نیست ولی اگه گلد رایگان میخوای قبلش بزار رو هند مکانت رو بعد یه اکانت لایو بساز و اخر که گفت اکانت گلد میخری یا نه بزن نه تو مرحله بعد میگه میخوای یه ماه رو رایگان استفاده کنی که اونجا باید بزنی اره.

سلام بچه ها

سایت معتبر برای فروش کارت گلد سرغ دارین ؟

موقعی که میخوام وصل بشم به live ادرس خونه میخواد چیکار کنم ؟

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

سلام بچه ها

سایت معتبر برای فروش کارت گلد سرغ دارین ؟

موقعی که میخوام وصل بشم به live ادرس خونه میخواد چیکار کنم ؟

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

برو به این لینک اونجا بر حسب نوع کشور ثبت نامیت یکیشو انتخاب کن اینجا

برو به این لینک اونجا بر حسب نوع کشور ثبت نامیت یکیشو انتخاب کن اینجا
داداش یه راه برا ریکاور کردن اکانت داشتن بیلینگ اینفورمیشن طرف هست وقتی شما از یه بیلینگ اینفورمیشن پیش فرض استفاده میکنی اونم از سایتی که همه از اون بیلینگ اینفرمیشن استفاده کردن احتمال هک شدن بالا تره نسبت به یکی که از بیلینگ اینفورمیشن این سایت استفاده میکنه

داداش یه راه برا ریکاور کردن اکانت داشتن بیلینگ اینفورمیشن طرف هست وقتی شما از یه بیلینگ اینفورمیشن پیش فرض استفاده میکنی اونم از سایتی که همه از اون بیلینگ اینفرمیشن استفاده کردن احتمال هک شدن بالا تره نسبت به یکی که از بیلینگ اینفورمیشن این سایت استفاده میکنه​

یعنی از ادرس هایی که داده استفاده نکنم ؟

داداش یه راه برا ریکاور کردن اکانت داشتن بیلینگ اینفورمیشن طرف هست وقتی شما از یه بیلینگ اینفورمیشن پیش فرض استفاده میکنی اونم از سایتی که همه از اون بیلینگ اینفرمیشن استفاده کردن احتمال هک شدن بالا تره نسبت به یکی که از بیلینگ اینفورمیشن این سایت استفاده میکنه
حرف شما کاملا متینه. دوستمون گفت آدرس می خواد ما هم دادیم. خوب شما یک آدرسی که همه استفاده نکردن معرفی کن تا مشکل دوستمون حل بشه.

حرف شما کاملا متینه. دوستمون گفت آدرس می خواد ما هم دادیم. خوب شما یک آدرسی که همه استفاده نکردن معرفی کن تا مشکل دوستمون حل بشه.

اقا بالاخره من چیکار کنم ؟
از این ادرس ها استفاده کنم یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or