همه چیز درباره ی Xbox Live

این شرایط تنها به این افرادی که در زیر قید کرده تخصیص داده خواهد شد.
The promotion is only available to new customers who purchase a one year subscription to Office 365 Home Premium or a four year subscription to Office 365 University.
طبق خبری که قرارد دادن از الان تا 28 سپتامبر هم فرصت دارید برای استفاده از این طرح.

این شرایط تنها به این افرادی که در زیر قید کرده تخصیص داده خواهد شد.

طبق خبری که قرارد دادن از الان تا 28 سپتامبر هم فرصت دارید برای استفاده از این طرح.

اقا یه توضیحی بده ببینیم چی گفته ؟؟ یعنی از همین الان یا نه از 28 سپتامبر این طرح شروع میشه؟؟؟ یعنی از همین الان میتونیم از لایو مجانی استفاده کنیم ؟؟ ممنون

پیشنهادی جدید از سوی Microsoft به دارندگان اشتراک Office 365 برای دریافت Gold Xbox live یکساله.

این پیشنهاد تنها برای مشتریانی که دارای اشتراک یک ساله از Office 365 Home Premium یا اشتراک چهار ساله از Office 365 University هستند قابل اجرا می باشد.

این طرح از حالا تا 28 سپتامبر در کشورهای اروپایی،آسیایی و استرالیا در دسترس خواهد بود.برای چک کردن لیست کامل کشورها به این سایت مراجع کنید.برطبق گفته های The Verge،این پیشنهاد در حال حاضر در U.S درحال اجراست،درحالی که وب سایت Microsoft هیچگونه بروز رسانی در این مورد انجام نداده است.

من بعد از چند ماه خواستم به لایو وصل بشم ولی نشد. این status reportـشه:
W: 0000 - 000B
X: 0000 - F001
Y: 30A8 - E840
Z: 0000 - 0000
الان بن شدم یا نه؟ ISPم هم پارس‌ آنلاینه.

من بعد از چند ماه خواستم به لایو وصل بشم ولی نشد. این status reportـشه:
W: 0000 - 000B
X: 0000 - F001
Y: 30A8 - E840
Z: 0000 - 0000
الان بن شدم یا نه؟ ISPم هم پارس‌ آنلاینه.

پارس آنلاین کلا مشکل داره باید بعضی آپشن های تنظیمات مودم رو تغییر بدی تا بتونی کانکت بشی لایو

ایمیلی که من برای استفاده از لایو داشتم بنا به دلایلی از بین رفته(مشکلی پیش آمد و یاهو بستش)حالا چطور می تونم ایمیلمو عوض کنم؟چون موقع تعویض رمز ایمیل قبلی رو می خواد که اون مشکل داره

من خودم پارس انلاین دارم میخوام به لایو وصل بشم ولی نمیشه میخواستم ببینم چه تنظیماتی از مدمو باید تغییر بدیم تا درست بشه.
ایا با بریچ کردن مدم درست میشه؟

من خودم پارس انلاین دارم میخوام به لایو وصل بشم ولی نمیشه میخواستم ببینم چه تنظیماتی از مدمو باید تغییر بدیم تا درست بشه.
ایا با بریچ کردن مدم درست میشه؟
اره لپ تاپ رو به نت وصل کن بعد با اکس باکس از نت لپ تاپ استفاده کن.

- - -ویرایش - - -

ایمیلی که من برای استفاده از لایو داشتم بنا به دلایلی از بین رفته(مشکلی پیش آمد و یاهو بستش)حالا چطور می تونم ایمیلمو عوض کنم؟چون موقع تعویض رمز ایمیل قبلی رو می خواد که اون مشکل داره
تو اکس باکس برو اکانت سکیورتی بزن چنج مایکروسافت اکانت رو بزن بعد ازت رمز این اکانت رو میخواد اگه درست بزنی مرحله بعد ازت یه ماکروسافت اکانت میخواد که واردش کنی ایمیل عوض میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or