همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان من چند ماهی میشه لایو نرفتم... میخواستم بدونم تو این چند ماه اتفاق خاصی که نیوفتاده! بازی هام برنر مکس هستند! دستگاهم هم LT3 هست! اگه آپدیت خواست ازم دستگاه رو آپدیت کنم؟ مشکلی پیش نمیاد
ممنون
راستی قضیه ی رایگان شدن بازی های ea حقیقت داره مثل فیفا و غیره...(فیفا13):d

سلام دوستان گرامی 1 روز من نتم قط بود چیا شده اینجا بگذریم--همه بخونید بدک نیست
اول دوست عزیز محمد از اهواز --نه هیچ مشکلی هم نیست اگه هم باشه جدا کاریش نمیشه کرد فعلا نیست.........دستگاهت lt3 باشه اپدیت روز گلد میتونی بخری و بازی کنی الاین گیم های EA همخدا رو شکر پس نمیخواد-----برای خرید گلد هم دوستان دیگه هم پرسیدن قیمت هم خواستن من این سایت هارو بازم میزارم و اگر مشکل داشتید بازم برای خرید حتی سر قیمتش کانت بزاری.از گفتن اسم سایت اگه ما بگیم هرکدوممون پاک میکنن برای ادرس های لایو هم من براتون هر کسی تمایل داشت پ.خ میکنم--دوستمون هم برای وصل به سرور اسیسن کرید فقط بدون سرور یو بی ای شلوغه امتحانشم مجانیه ---و جناب اقای علی خان اخرین بار باشه اسم سایتی رو میاری که حتی من هرکی دوست داشت سند کلاه شاپویشم میارم دفعه بعد گزارش تخلف--چون ما مینیویسم اونم خارجی مدیر و ناظم سایت با لودر میان سراغمون--تر و خشک

دوست عزیزمون برا پینگت هم شما خوبه بابا من الان اصلا خجالت میکشم پینگمو بزارم برای شم خوبه حالشو ببر هر کسی هم --برای سایت گیم گلد ادرس مجازی ویزا مجازی و حتی به 3 ماه رایگان هم یکی از دوستان کمک کردن و من پیدا کردم میتونن همین جا بنویسن --من با کامنت جواب میدم.
نکته مهم در مورد ریجن امریکا و اروپا برای تعویضش ادرسی که دوستمون داد درسته ولی هر 3 ماه یک دفعه اینکار رو میتونی انجام بدی هیچ فایده هم نداره اول و اخر موضوع وbilling information همون اولی هست که فقط با یه 4 یا 5 ساعت وقت الکی طرف میشی نکنید بهتره دوستی هم اینجا هست که اینکار رو کرد اگه خواست توضیح بده چی شد.زیاد نوشتم چون 2 روز نبودم.

Last edited by a moderator:
دوستان من پینگم تست کردم خیلی خوبه ولی با خارجی ها بازی میکنم یکم مشکل دارم میشه کاریش کرد
2841886152.png

دوستان من پینگم تست کردم خیلی خوبه ولی با خارجی ها بازی میکنم یکم مشکل دارم میشه کاریش کرد
2841886152.png

سلام هادی جان منم اول گول این پینگو خورده بودم که دوستمون بهرام جان گفت با کشور های اروپایی یا امریکایی یا خارجی (سرورشون پینگ بگیر اون موقع معلوم میشه ---الان سرور شما با گرید دی از نزدیکترین سرور موجود و دسترسیت پینگ داره که اینم ...... میشه گفت یک فیک هست ---دوباره امتحان کن سرور رو عوض کن.من اون موقع 128 داشتم بعد 512 گرفتم. حل شد مشکلم بازم من تو یاهو شب هستم.

کلا قضیه گلد رایگان جمع شده. به هیچ اکانتی هم نمیده دیگه ماکروسافت.

از این صفحه میشه تغییر داد ریجن اکانتو. ( کلیک )

گلد هم قیمتش فرق نداره. از این سایتا میتونید بخرید.

دادا من همین امروز واسه دوستم اکانت هندی درست کردم که یه ماهه گلد رایگان داد

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان دیشب ثبت نام کردم برای Live ولی گلد رایگانم رو نداده!
یعنی اصلا سوالی پیرامون ایا اینکه میخوایی از گلدت استفاده کنی یا نه رو ندیدم!
در ضمن میخواستم اکانتم رو از UK به US تغیر بدم.!
این امکان وجود داره؟
3 ماه گلد برای UK چند در میاد؟
دادا لوکالتو بنداز رو هند(india)

دادا من همین امروز واسه دوستم اکانت هندی درست کردم که یه ماهه گلد رایگان داد

- - -ویرایش - - -

دادا لوکالتو بنداز رو هند(india)

دوستان اساتیذد من به عنوان اول یه برادر کوچیکتون حالا بماند نصفش پر شده خواش میکنم بحث این فیری رو بزارید کنار ---بله لوکال نه و لوکیشن و معنیعشم یعنی موقعت یا محل فعلی شما برای استفاده از اماکانان که روی هند تنظیم میکنی میری برای فیری برادر من خودم همین جا از دوستی یاد گرفتم برای ویزا مجازی که برای ساختن اکانت. مربوط هند باید و باید شما biling information رو وارد کنی درست کنی از روش استیک نامبر باشه که uk درست میکنی همشون با هم conflict دارن مگر اینکه مجیکین باشی پس این قضیه رو من کامل رد میکنم دوست شما هم که من ندیدم کو.......... جناب امیر تند وتند هم ماشالله با همه دعوا داری----به ترتیب میگم تا اول کارت اعتباری و بعد ریداکت شده روی پی پل اون هم با اطلاعاتی چون پوستال کدو.....نداشته باشی که نمیتونی این چند تا رو با هم مچ کنی من اساتید دروغ میگم هر کی خواست من کریدیت کارت مجازی درست میکنم یا میگم تازه اگه فایده داشته باشه...

اینم میخواستم بازار سنتر بگم ولی من فروشنده نیستم گفتم کار بچه ها را بیافته دوستی داشتم که سایت برای گلد و پوینت داشت متاسفانه ...قیمت هاشم مناسب هست چون عجله برای رفتن داره از اون ماتریس هم ارزون تر گذاشته یک سری پیش من بزرگاش هم دست خودشه اگه دوست داشتید پ.خ بزنید من قیمت رو بگم ببنید خوب هست لازم داشتید استفاده کنید میتونستم خودم بخرم 2000 تومن هم سود بکنم روش ولی دیدم کار دوستان را بیافته.----اینقدر هم فیری فیری نکنید هر موقع پول نت فیری شد اینم فیری میشه.

آیا این live واسه نسل بعدی کنسول هم میشه استفاده کرد دیگه؟
له دوست عزیز همینطور اگه البته ماکرو رو حرفش باشه گلد شما رو هم منتقل میکنه و...شما ای دی و گیمر تگت مگر اینکه بن بشی البته بازم میمونه همیشه به عنوان یک مشترک در شبکه لایو مارو حالا کنسول گیم اوت لوک هات میل و... میمونی .

اینو جدا بخونید اوناییکه دنبال ریوار ها بودن. من صبح قبل از کارم اومدم یه دست گیم بزنم دیدم هپی وار دبدم 200 تیکت ریوارد داده گفتم بزار پروفایبلمو چک کنم دیم برام 3 تا گیم فیری گذاشته و 800 پوینت هم داده برای ریوارد پوینت پندینگ هست اخر ماه ولی گیم ها و حتی دی ال سی اسیسن کرید 3 و سیو هاش رو داشبوردم گفتم پولیه ولی چک کردم دیدم همشون یا مجانی یا از 50 تا 80 درصد off اسسن 2 هم گذاشته بود ولی حتما پی پل یا ویزا که من اون مجازی که برای دوستان توضیح دادم رو زدم فعال شد--خرید از مارکت پلیس هم 9% برام کرده قبلا 4% داشتم ---حتما چک کنید ایمیل لایوتون هم چک کنید چون ایمیل ها رو فرستاده بهش برخورده اگه برسم عکساشونم میزارم خودم موندم ما تو دلمون میگیم بانک جایزه ببریم ریوارد ماکرو میبریم. به بازار سنتر هم سری بزنید من اونجا چیزهایی گذاشتم ببنید ضرر نمیکنید.

دوستان همین االان مطلع شدم یکی از بچه ها پروفایل و هم کنسولش با هم بن شده...از دیسک 97% یخورده استفاده کرده.........مراقب باشید

- - -ویرایش - - -

دوستان همین االان مطلع شدم یکی از بچه ها پروفایل و هم کنسولش با هم بن شده...از دیسک 97% یخورده استفاده کرده.........مراقب باشید
تعداد بن شدهای امروز فعلا به 3 رسید:| 1 کیشون کلا همه موارد امنیتی رو رعایت کرده بود

من بازی gta iv رو گرفتم طرفی که بهم فروخت گفت نسخه ی معمولیه ولی من با abgx360 که تست کردم همه تست ها رو درست رد کرد البته حجمش 7.8 گیگه آیا بازی برنر مکس هست اگه بااهاش برم ایکس باکس لایو که بن نمیشم ؟

در ضمن آیا کسی میدونه برای هر بازی چقدر گلد و پوینت لازمه و چه بازی هایی لایوشون رایگانه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or