farbodkain
کاربر سایت
نه متاسفانه شما باید اشتراک یکساله office 365 داشته باشید تا بتوانید از این طرح استفاده کنید و نکته مهمتر اینکه در لیست کشور های ذکر شده ایران وجود نداره.بعنی این طرح برای ما قابل اجرا نیست
نه متاسفانه شما باید اشتراک یکساله office 365 داشته باشید تا بتوانید از این طرح استفاده کنید و نکته مهمتر اینکه در لیست کشور های ذکر شده ایران وجود نداره.بعنی این طرح برای ما قابل اجرا نیست
من بعد از چند ماه خواستم به لایو وصل بشم ولی نشد. این status reportـشه:
W: 0000 - 000B
X: 0000 - F001
Y: 30A8 - E840
Z: 0000 - 0000
الان بن شدم یا نه؟ ISPم هم پارس آنلاینه.
اره لپ تاپ رو به نت وصل کن بعد با اکس باکس از نت لپ تاپ استفاده کن.من خودم پارس انلاین دارم میخوام به لایو وصل بشم ولی نمیشه میخواستم ببینم چه تنظیماتی از مدمو باید تغییر بدیم تا درست بشه.
ایا با بریچ کردن مدم درست میشه؟
تو اکس باکس برو اکانت سکیورتی بزن چنج مایکروسافت اکانت رو بزن بعد ازت رمز این اکانت رو میخواد اگه درست بزنی مرحله بعد ازت یه ماکروسافت اکانت میخواد که واردش کنی ایمیل عوض میشه.ایمیلی که من برای استفاده از لایو داشتم بنا به دلایلی از بین رفته(مشکلی پیش آمد و یاهو بستش)حالا چطور می تونم ایمیلمو عوض کنم؟چون موقع تعویض رمز ایمیل قبلی رو می خواد که اون مشکل داره
اره منظورم دقیقا همینه اگه سوالالی درباره ساختن بریج داشتی بگو.منظورتون این که اول مدمو بریچ کنم بعد ایکس باکس به لب تاب وصل کنم؟
مدمت مارکش چیه؟خیلی ممنون بابت جواب هایی که بهم دادین من مدم ببرم شرکت پارس انلاین همون جا بریچ میکنن یا باید خودم بریچ کنم.
چون خودم هیچ اطلاعی از بریچ کردن مدم ندارم.
من مودمم TP-LINK ولی خوب فکر نکنم خیلی تفاوت زیادی داشته باشه برای بریج کردن.مارکش dlink اگه میشه لطفا یه اموزش بزارید.
تو اکس باکس برو اکانت سکیورتی بزن چنج مایکروسافت اکانت رو بزن بعد ازت رمز این اکانت رو میخواد اگه درست بزنی مرحله بعد ازت یه ماکروسافت اکانت میخواد که واردش کنی ایمیل عوض میشه.
بیشتر از سه ماه نمیدهدوستان من الان رجیون رو به india تغییر بدم میتونم 1 ماه رایگان بگیرم؟
3-4 ماهه ثبت نام کردم!
برا ریکاوری یه سری اطلاعات ازت میخواد مثل بیلینگ اینفرمیشن اگه دیگه چیزی از اینا یادت نمیاد باید بیخیال شیمشکل اینجاست که من اون رمز رو نمی دونم چیه.ریکاوری هم بخوام بکنم رمز رو می فرسته به ایمیلی که بسته شده![]()