همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
دوستان دیشب ثبت نام کردم برای Live ولی گلد رایگانم رو نداده!
یعنی اصلا سوالی پیرامون ایا اینکه میخوایی از گلدت استفاده کنی یا نه رو ندیدم!
در ضمن میخواستم اکانتم رو از UK به US تغیر بدم.!
این امکان وجود داره؟
3 ماه گلد برای UK چند در میاد؟

سلام
دوستان دیشب ثبت نام کردم برای Live ولی گلد رایگانم رو نداده!
یعنی اصلا سوالی پیرامون ایا اینکه میخوایی از گلدت استفاده کنی یا نه رو ندیدم!
در ضمن میخواستم اکانتم رو از UK به US تغیر بدم.!
این امکان وجود داره؟
3 ماه گلد برای UK چند در میاد؟

کلا قضیه گلد رایگان جمع شده. به هیچ اکانتی هم نمیده دیگه ماکروسافت.

از این صفحه میشه تغییر داد ریجن اکانتو. ( کلیک )

گلد هم قیمتش فرق نداره. از این سایتا میتونید بخرید.

سلام دوستان ...بنظرتون میشه با این پینگ COD بدون لگ زد ؟؟

2840531079.png

الان وصل شیم لایو واسه دانلود assassins creed 2 مشکلی نیست؟
برای اکانت و این چیزا میگم
نه مشکلی نیست فقط باید اکانت گلد داشته باشی.

- - -ویرایش - - -

دوستان اطلاع دارید من چطوری از سایت xbox.com دی ال سی بخرم؟
شما اول باید پوینت بخری بعد با عوض کردن ای پی بروزر دی ال سی بخری :|
منظورت رو متوجه نشدم
منظور شما از سال های ثبت شده تو لایو چیه؟فقط اکانت گلد سال هاش ثبت میشه که اسمش کرون هست.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من چند ماهی میشه لایو نرفتم... میخواستم بدونم تو این چند ماه اتفاق خاصی که نیوفتاده! بازی هام برنر مکس هستند! دستگاهم هم LT3 هست! اگه آپدیت خواست ازم دستگاه رو آپدیت کنم؟ مشکلی پیش نمیاد
ممنون
راستی قضیه ی رایگان شدن بازی های ea حقیقت داره مثل فیفا و غیره...(فیفا13):d

سلام دوستان گرامی 1 روز من نتم قط بود چیا شده اینجا بگذریم--همه بخونید بدک نیست
اول دوست عزیز محمد از اهواز --نه هیچ مشکلی هم نیست اگه هم باشه جدا کاریش نمیشه کرد فعلا نیست.........دستگاهت lt3 باشه اپدیت روز گلد میتونی بخری و بازی کنی الاین گیم های EA همخدا رو شکر پس نمیخواد-----برای خرید گلد هم دوستان دیگه هم پرسیدن قیمت هم خواستن من این سایت هارو بازم میزارم و اگر مشکل داشتید بازم برای خرید حتی سر قیمتش کانت بزاری.از گفتن اسم سایت اگه ما بگیم هرکدوممون پاک میکنن برای ادرس های لایو هم من براتون هر کسی تمایل داشت پ.خ میکنم--دوستمون هم برای وصل به سرور اسیسن کرید فقط بدون سرور یو بی ای شلوغه امتحانشم مجانیه ---و جناب اقای علی خان اخرین بار باشه اسم سایتی رو میاری که حتی من هرکی دوست داشت سند کلاه شاپویشم میارم دفعه بعد گزارش تخلف--چون ما مینیویسم اونم خارجی مدیر و ناظم سایت با لودر میان سراغمون--تر و خشک

دوست عزیزمون برا پینگت هم شما خوبه بابا من الان اصلا خجالت میکشم پینگمو بزارم برای شم خوبه حالشو ببر هر کسی هم --برای سایت گیم گلد ادرس مجازی ویزا مجازی و حتی به 3 ماه رایگان هم یکی از دوستان کمک کردن و من پیدا کردم میتونن همین جا بنویسن --من با کامنت جواب میدم.
نکته مهم در مورد ریجن امریکا و اروپا برای تعویضش ادرسی که دوستمون داد درسته ولی هر 3 ماه یک دفعه اینکار رو میتونی انجام بدی هیچ فایده هم نداره اول و اخر موضوع وbilling information همون اولی هست که فقط با یه 4 یا 5 ساعت وقت الکی طرف میشی نکنید بهتره دوستی هم اینجا هست که اینکار رو کرد اگه خواست توضیح بده چی شد.زیاد نوشتم چون 2 روز نبودم.

Last edited by a moderator:
دوستان من پینگم تست کردم خیلی خوبه ولی با خارجی ها بازی میکنم یکم مشکل دارم میشه کاریش کرد
2841886152.png

سلام هادی جان منم اول گول این پینگو خورده بودم که دوستمون بهرام جان گفت با کشور های اروپایی یا امریکایی یا خارجی (سرورشون پینگ بگیر اون موقع معلوم میشه ---الان سرور شما با گرید دی از نزدیکترین سرور موجود و دسترسیت پینگ داره که اینم ...... میشه گفت یک فیک هست ---دوباره امتحان کن سرور رو عوض کن.من اون موقع 128 داشتم بعد 512 گرفتم. حل شد مشکلم بازم من تو یاهو شب هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or