milad_maxpayne
کاربر سایت
سلام دوست عزیز نه نیستم بازم امتحان کم من ادد میکنم راستی مودمتم اهمین چا نوعش و شرکتش زو تئضیح برده لطفا.رو اتو گذاشتم
نمیتونم اددت کنم چون دسترسی به یاهوتو بستی
منو add کن
bdgunn_wwe
سلام دوست عزیز نه نیستم بازم امتحان کم من ادد میکنم راستی مودمتم اهمین چا نوعش و شرکتش زو تئضیح برده لطفا.رو اتو گذاشتم
نمیتونم اددت کنم چون دسترسی به یاهوتو بستی
منو add کن
bdgunn_wwe
سلام دوست عزیز نه نیستم بازم امتحان کم من ادد میکنم راستی مودمتم اهمین چا نوعش و شرکتش زو تئضیح برده لطفا.
اقا برادر خودت چی فکر مبکنی اونی که پشت ساپورتن فوقش سگا 16 بیتی داره اونم فقط یدونه بازی داره نه اقا دوست عزیز اصلا ربطی نداره ما چه طور جوین میشیم اونم سرور سنگین با 512 بگو اقا نتت رو تقویت کن کمتر از دیتا من استفاده کن --نه اشکال از سرور خودشونه منم اگه جای شما بودم دوباره تماس میگرفتم میگفتم چرا به سرور های ایران جوین نمیشم.سلام به همه ی دوستان.من یه سوال داشتم ازتون من که تا همین یه هفته ی اخر بدون مشکل تو لایو بازی میکردم ولی این هفته مشکل جین شدن به دیگران رو شدیدن بیدا کردم زنگ زدم به بخش بشتیبانی شرکت اینترنتیم گفت تو خط شما مشکل هست وبه همین دلیل سرعتتون بایین اومده ونیز نمیتونید جین دیگران هم شید من یه بار هم خواستم از زبون شما دوستان بشنوم دلیله جین نشدن به دیگران میتونه این باشه؟
اخه فقط این یه هفته ی اخره که اینجور شده ها بازم تشکر از راهنماییتوناقا برادر خودت چی فکر مبکنی اونی که پشت ساپورتن فوقش سگا 16 بیتی داره اونم فقط یدونه بازی داره نه اقا دوست عزیز اصلا ربطی نداره ما چه طور جوین میشیم اونم سرور سنگین با 512 بگو اقا نتت رو تقویت کن کمتر از دیتا من استفاده کن --نه اشکال از سرور خودشونه منم اگه جای شما بودم دوباره تماس میگرفتم میگفتم چرا به سرور های ایران جوین نمیشم.
1-تا اونجا که من فهمیدم فری ممبر با سیلور فرقی نداره:d مگه نه دوستان؟سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون میشم که منو راهنماییی کنید...
1- من حدودا 1 سال پیش برای اولین بار به لایو وصل شدم اما بعدش اصلا لایو نرفتم تا همین 1 هفته پیش که دوباره به لایو متصل شدم ..الان می خوام بدون من اکانتم سیلور هست یا فری ممبر ؟ تو خود اکانت سایت xbox نوشته free اما شک دارم ...کلا سیلور ممبر چیه؟
2- من میخوام بازی انلاین انجام بدم اما از امکان این کار بر روی اینترنتم شک دارم ...می خواستم ببینم پینگ باید حدودا چه قدر باشه تا لگ نداشته باشه بازی ؟؟
اینم تست سرعتم :
![]()
البته این پینگ همیشگی نیست گاهی به 200 میرسه !
3- من می خوام برای تست یه کارت گلد 48 ساعته بگیرم...اما در بعضی از سایتها خوندم که با این کارت نمیشه بازی کرد فقط برای اکانتهای سیلور استفاده داره !! حالا من که free هستم می تونم با این 48 ساعته ها وصل شم بازی کنم ؟؟ در ضمن سایت معتبر واسه فروش هم می خواستم ...
ممنون از شما
سلام دوستان
1- من حدودا 1 سال پیش برای اولین بار به لایو وصل شدم اما بعدش اصلا لایو نرفتم تا همین 1 هفته پیش که دوباره به لایو متصل شدم ..الان می خوام بدون من اکانتم سیلور هست یا فری ممبر ؟ تو خود اکانت سایت xbox نوشته free اما شک دارم ...کلا سیلور ممبر چیه؟
2- من میخوام بازی انلاین انجام بدم اما از امکان این کار بر روی اینترنتم شک دارم ...می خواستم ببینم پینگ باید حدودا چه قدر باشه تا لگ نداشته باشه بازی ؟؟
اینم تست سرعتم :
![]()
3- من می خوام برای تست یه کارت گلد 48 ساعته بگیرم...اما در بعضی از سایتها خوندم که با این کارت نمیشه بازی کرد فقط برای اکانتهای سیلور استفاده داره !! حالا من که free هستم می تونم با این 48 ساعته ها وصل شم بازی کنم ؟؟ در ضمن سایت معتبر واسه فروش هم می خواستم ...
ممنون از شما
الان میخواستم برای خرید یه 48 ساعته اقدام کنم که این پیام رو ت وتوضیحاتش نوشته بود :1.زمانی که Gold شما به اتمام می رسه تبدیل میشید به Silver .چندان تفاوتی با Free Member ها نداره.اگر احداقل از اکانت یک ماه گلد استفاده کرده باشید در قبل الان شما تبدیل به Silver شدید اما اگر کمتر بوده مثل 48 ساعته شما الان همون Free Member هستید.شما حتما قبل از اینکه اقدام به خرید اکانت گلد یک ماه کنید حتما در ساعات مختلف بازی را در شبکه آنلاین امتحان کنید چون در چند وقت اخیر سرعت اینترنت به شدت افت کرده و خیلی از Gamer ها را از آنلاین بازی کردن فراری داده.شما برای استفاده از اکانت 48 ساعته حتما باید Free Member باشید.
ببخشید یه سوال1.زمانی که Gold شما به اتمام می رسه تبدیل میشید به Silver .چندان تفاوتی با Free Member ها نداره.اگر احداقل از اکانت یک ماه گلد استفاده کرده باشید در قبل الان شما تبدیل به Silver شدید اما اگر کمتر بوده مثل 48 ساعته شما الان همون Free Member هستید.شما حتما قبل از اینکه اقدام به خرید اکانت گلد یک ماه کنید حتما در ساعات مختلف بازی را در شبکه آنلاین امتحان کنید چون در چند وقت اخیر سرعت اینترنت به شدت افت کرده و خیلی از Gamer ها را از آنلاین بازی کردن فراری داده.شما برای استفاده از اکانت 48 ساعته حتما باید Free Member باشید.
أره كار ميكنهالان میخواستم برای خرید یه 48 ساعته اقدام کنم که این پیام رو ت وتوضیحاتش نوشته بود :
این کارت برای هر سه منطقه اروپا، آمریکا و استرالیا قابل استفاده است.
قابل استفاده برای شارژ مجدد اکانت یا ساخت اکانت جدید.
باید اکانت سیلور باشد ...
حالا من که Free Member ممبر هستم و تا الان اصلا گلد خریداری نکردم ایا برای من کار میکنه ؟؟ اینو میخوام مطمئن باشم که پولمون الکی نره![]()
اگر سرعت اینترنت شما خوب است خودت بازی Bioshock Ultimate Rapture را دانلود کن (4 دیسک است bioshock 1,2 با تمام DLC ) الکی point ها را خرج نکن.دوستان عزیزم سلام خسته نباشید...من 3000 تا بوینت دارم و مدتها دنبال بازی فورتسا 4 موتور اسبورت و بیوشاک قبل از اینفینیت بودم...اینا رو تو بازار نمیتونم گیر بیارم...میشه از طریق سیستم مرور گر کنسول و در محیط لایو بازی رو با بوینت بخرم؟
7سلام دوستان
اینم تست سرعتم :
![]()
ممنون از شما
علی اقا من خیلی قشنگ توضیح دادم استادم هم توضیح داد بازم میگیم فقط و فقط زمانی دیگه حق استفاده از اکانت های فیری 48 ساعته که اصلا هم مجانییش نیست مثل م*ب ات* تو کشورمون شده یا 14 روزش اینو برای همه میگم که واضح شه بخونید ضرر نمیکنی به خدا باید حتما سیلور باشی گلد ممبر شدی انگار از روی پل رد شدی اونم پل دختر اهواز بعدشم روش تنت گذاشتی ترکوندی فکر کنم جا افتاده --جدا خواهشا اگه جا افتاد لایک بدید نظر بدید یا حالا هرچی نگید کشته لایک هست با شما هم نبودم علی جان --کلی گفتم سخت نیست.ببخشید یه سوال
برای استفاده از گلد 48 ساعته باید free member بود یا سیلور؟
اخه تو بعضی سایتا همینطور که دوستمون گفت نوشته باید سیلور باشید
مثلا من که الان 1 ماه گلد گرفتم ماه دیگه که سیلور میشم نمیتونم از 48 ساعته استفاده کنم یا میتونم؟
دوستان عزیزم سلام خسته نباشید...من 3000 تا بوینت دارم و مدتها دنبال بازی فورتسا 4 موتور اسبورت و بیوشاک قبل از اینفینیت بودم...اینا رو تو بازار نمیتونم گیر بیارم...میشه از طریق سیستم مرور گر کنسول و در محیط لایو بازی رو با بوینت بخرم؟
برادر من این چیه نوشتی از کجا اوردی علی جان بشین درست معنی کن به خاطر کل کل پی اس و ماکرو قراره که برای ریوارد شما که جایزه هست مثل پول یا همون پوینت رو در نظر بگیره در ضمن این مسئلش 1% احتمال داده چون یوزور ها این چند وقت هم از ریوارد ها راضی نبودن تازه این جریان 6 ماه بعد از ریلیز ایکس 1 و جا فتادنش هست احتمالی مطلب رو درست معنی کن منبع که فقط مسئله نیست برادر من --نا امیدمون کردی ---دوستان گرامی هم شما ببینید حتما من اشتباه کردم ولی ما که چیزی ندیدیم.مایکروسافت قراره بجای پوینت پول واقعی برای لایو در نظر بگیره(مثل پی اس ان؟)
قرار شده که اکس اوارد هم دیگه پوینت نده تا 1 سپتمبر و پوینت های پندینگ7th August به اکانت ها میره.
اونطوری ماکروسافت گفته اکس باکس ریوارد قراره بهتر از قبل بشه و اینکه کارایی که قبلا میکردین رو بکنین جایزه میگیرین.
برای اطلاعات بیشتر به dandy FAQ مراجعه کنین
- -ویرایش - - -
نمیدونم این رو میدونستین یا نه چون چند وقت بود تو بازی سنتر نیومده بودم![]()