همه چیز درباره ی Xbox Live

دانلود dlc ها خیلی مزخرفه! کسی می دونه از کجا می شه درصدش رو گرفت؟
آخه من دیشب dlc گرفتم و اتوماتیک خودش داخل داشبورد که ساین این می شدم دانلود می کرد و وقتی می رفتم داخل بازی stop می شد! البته آخرش که دانلود شد. ولی کنترلی نبود! هر وقت می رفتی داخل داشبورد اتوماتیک دانلود رو رزیوم می کرد معلوم نیست تنظیماتش کجاست!:d

دانلود dlc ها خیلی مزخرفه! کسی می دونه از کجا می شه درصدش رو گرفت؟
آخه من دیشب dlc گرفتم و اتوماتیک خودش داخل داشبورد که ساین این می شدم دانلود می کرد و وقتی می رفتم داخل بازی stop می شد! البته آخرش که دانلود شد. ولی کنترلی نبود! هر وقت می رفتی داخل داشبورد اتوماتیک دانلود رو رزیوم می کرد معلوم نیست تنظیماتش کجاست!:d
سلام --استاد گرامی برای اینکار دگمه گاید پد رو فشار میدی میری قسمت game&apps دست چپ--بعد قسمت active download رو میزنی کامل برات اونایی که در حال دانلود یا پندینگ هیت حتی کنسل کنی مثل دانلود منیجر بعدن دوباره از هیستوری ادامشو بدی همه گزینه هاش هست تو بازی ها هم بعضی بازی ها به خاطر دیتکت اینکه احتیاج به ترنسفر دیتا داره یا مولتی ساپورت هست متوقف میشه ..

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان تورو خدا مسخره نکنید ولی من چند وقته نمیتونم متن پنهان تو پستم بزارم هم پیوست فایل مخصوصا عکس-حتس میخوام برم گلد یوزر شم--میشه راهنماییم کنیذ اینطوری همش پ.خ باید بزنم لطفا..این متن پنهانو بگید.

سلام به همگی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم واسه دانلود آپدیت ها و دی ال سی ها که تو قسمت اکتیو دانلود هست اگه کنسلش کنیم یا کنسول رو خاموش کنیم امکان ریزوم هست؟

راهنمایی

دوستان این سایت درست کردن مجازی ویزا کارت هستش
این بارای ایجاد یا درست کردن شماره مجازی برای هر کشور به خصوص انگلی...
اینم برای ساخت خد ویزا کارت هست که حتما هردو رو ار مازولا اقدام کنید بدون قند شکن--البته توشضیحاتش زیاده اگر شد حتما تو یک بلاگ کامل مینویسم
فکر کنم خیلی از سوالات و پخ های دوستان رو گفتم بازم اگه مشکل بود این ای دی
milad_maxpayne
اینم قستی از مربوط به همون کارت ویزا که با کمک دوستمون ساختم خیلی هم به درد م خرد با اینکه موجودیش صفر هست ولی جاهی شما نیاز به این ها دارید حتی برای فیری
که شما میتونید از بانکه یا شرکت هایی که خدمان ارزی انجام میدن شارژ کنید یا زمانی که 1 ماه فیری هند رو میخواست با داشتن این مشکلتون حله.

Last edited by a moderator:
دانلود

سلام به همگی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم واسه دانلود آپدیت ها و دی ال سی ها که تو قسمت اکتیو دانلود هست اگه کنسلش کنیم یا کنسول رو خاموش کنیم امکان ریزوم هست؟

دوست عزسز همسنطور که استاد ینده بهرام خان گفت باه هستش دقیقا مثل دانلود منیجر حتی اگر به کل کنسلش کردی تو قسمت پروفایل قسمت اخز داشبوردت توی هیستری هست میتونی هم دوباره دانلود رو ادامه بدی یا اصلا دوباره دانلود کنی ---

سلام بچه ها من برای اواین بار میخوام به لایو متصل بشم کنسول 4 گیگ اسلیم دارم نسخه داشبوردم 2.0.16202.0و ابدیت ال تری دارم الان که میخواستم متصل بشم گفت که نیاز به ابدیت داره این ابدیت چیه و ایا با تایید کردنش مشکلی پیش نمیاد و اینکه حجم این ابدیت چقدرهو ایتکه چون دارم برای اولین بار کانکت میشم من اکانتم گلد میشه لطفا راهنمایی با جزیات بکنید ممنون

سلام دوستان..امیدوارم همگی خوب باشین...
من 1 سال پیش که انلایت بازی کردم(pes2012) با همین مودم وایمکس ، تر و تمیز بازی کردم ..مشکلی هم نداشتم
اما الان point میخواد و میگن ip ایران تحریمه و این چیزا..
میگن point وارد کردنش دردسره و ..
از خبرگان محترم تقاضا دارن بگن چه باید کرد..
ممنونم

سلام دوستان..امیدوارم همگی خوب باشین...
من 1 سال پیش که انلایت بازی کردم(pes2012) با همین مودم وایمکس ، تر و تمیز بازی کردم ..مشکلی هم نداشتم
اما الان point میخواد و میگن ip ایران تحریمه و این چیزا..
میگن point وارد کردنش دردسره و ..
از خبرگان محترم تقاضا دارن بگن چه باید کرد..
ممنونم
سلام دوست گرامی یک مقدار استرست رو کمک کن و پست بنویس منم همین طوری بودم تا اساتید کمک کردن بهتر نوشتم-انلاین با چی بازی میکردی --منظوزت کنسول هست دیگه الان که دیگه ea هم برا انلاین پوینت نمی خواد برای ریدیم پوینت هم هیچ مشکلی نیست فقط و فقط اگه از طرق پی سی وارد کردید نکات مربوط به وارد کردن رو که تو سایت فروشندست حتما توجه کن اونم مربوط به ادرس و تل فیکو....هست در مورد مودمتم سرکتت معلوم نیست ولی ای دی اس بهتره البته یکی از اساتید گیمر اینجا هم اینو تایید کرده--هیچ درد سری نداره--بیشتر همین جا توضیح بده کمکت میکنیم همه با هم میدونم تو لایو همه چیز همیشه تو ایرا...در همه غمت نباشه

سلام دوست گرامی یک مقدار استرست رو کمک کن و پست بنویس منم همین طوری بودم تا اساتید کمک کردن بهتر نوشتم-انلاین با چی بازی میکردی --منظوزت کنسول هست دیگه الان که دیگه ea هم برا انلاین پوینت نمی خواد برای ریدیم پوینت هم هیچ مشکلی نیست فقط و فقط اگه از طرق پی سی وارد کردید نکات مربوط به وارد کردن رو که تو سایت فروشندست حتما توجه کن اونم مربوط به ادرس و تل فیکو....هست در مورد مودمتم سرکتت معلوم نیست ولی ای دی اس بهتره البته یکی از اساتید گیمر اینجا هم اینو تایید کرده--هیچ درد سری نداره--بیشتر همین جا توضیح بده کمکت میکنیم همه با هم میدونم تو لایو همه چیز همیشه تو ایرا...در همه غمت نباشه

کیبوردم فارسی نیست ولی چون قوانین انجمن نوشتن به زبان فارسی باید بنویسید به زور دارم مینویسم به خدا
آنلاین pes 2012 بازی میکردم با همون کنسول اسلیم 4 گیگ و مودم وایمکس ایرانسل..هیچ مشکلی هم نداشتم ولی از وقتی که بازی جز گلدن کارت ایکس باکس لایو ، پوینت خواسته یکم گیج شدم..
الان برای وصل شدن بیاد چکار کنم؟؟گلدن کارت و پوینت رو وارد کنم راحت بدون مشکل میتونم برم توی بازی؟؟

کیبوردم فارسی نیست ولی چون قوانین انجمن نوشتن به زبان فارسی باید بنویسید به زور دارم مینویسم به خدا
آنلاین pes 2012 بازی میکردم با همون کنسول اسلیم 4 گیگ و مودم وایمکس ایرانسل..هیچ مشکلی هم نداشتم ولی از وقتی که بازی جز گلدن کارت ایکس باکس لایو ، پوینت خواسته یکم گیج شدم..
الان برای وصل شدن بیاد چکار کنم؟؟گلدن کارت و پوینت رو وارد کنم راحت بدون مشکل میتونم برم توی بازی؟؟

اشکال داره داداش گلم یو پ.خ بزن اونجا انگگلیسی بزن یا ایدی یاهو من هست بیا برات کامل بگم خوبه اینطوری میدونم سخته --
اساتید یکی کمک کنه
سلام دوست عزیز برای لایو حتما باید نسخه لایوتون به روز باشه که میتونید وقتی که کنسول خواست بزارید اپدیت شده یا افلاین از پی سی دانلود و با فلش منتقل کنید که سرعت این کار بیشتره البته صفخهجزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012 خیلی بهتر و کامل تر هستش ولی نه هیچ مشکلی پیش نمیاد خود به خود هم گلد نمیشی باید خرید کنی دو تا پست بالاتر گذاشتم--شما اپدیت کن بیا رو داشبوردت گلد بخر هیچ مشکلی هم پیش نمیاد..اگه بازم مشکل بود همینجا بگو لطفا مرسی

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من هم مثل این دوستمون اولین باره که می خوام لایو بشم

من کلا هارد کنسول رو ریست کردم و همه زندگیم پاک شد حالا بعد از اینکه کنسول رو آپدیت کردم و به لایو متصل شدم اولین پیامی که همه جا نشون میده اینه که ریجن شما ساپورت نمیشه ضمنا هر چی می گردم توی کنسول بخشی که پروفایل درست میکرد نیستش انگار نمیشه پروفایل بسازم
لطفا راهنمایی کنید مرا .................... آیا میشه ریجن رو تغییر بدم فعلا کنسولم خالیه و هیچ چیزی رو نصب نکردم فقط آپدیت کردم و به لایو متصل شدم و بعد منتظرم

من جدیدا نمیتونم به اینترنت وصل بشم با xbox
مودم هم عوض کردم ولی باز نمیتونم
تست که میگیرم میگه کابل شبکه وصل نیست. درصورتی که خیلی راحت با کامپیوتر وصل میشم به اینترنت
تنضیمات خاصی داره که باید درست ست اپش کنم ؟

من جدیدا نمیتونم به اینترنت وصل بشم با xbox
مودم هم عوض کردم ولی باز نمیتونم
تست که میگیرم میگه کابل شبکه وصل نیست. درصورتی که خیلی راحت با کامپیوتر وصل میشم به اینترنت
تنضیمات خاصی داره که باید درست ست اپش کنم ؟

سلام دوست عزیز به خدا اینجا جاش نیست میشه درست کزد حنما من با یاهو برا اومی میکنم اینجا باید مثل خط بریا من بنویسم تو بنویس ای دی هم هم بالا هست-بعدا توضیح مختصر اینجا میدیم-فقط حتما تنظیمان نت صورک دستگاهت رو اتو بزار دستی مستقیم به مدم اکثرا conflict va buge va glicht ایجاد میکنه اگه املائ انگلیسی بده ببخشید 19 سال بیشتر نتونستم زبان بخونم.

سلام دوست عزیز به خدا اینجا جاش نیست میشه درست کزد حنما من با یاهو برا اومی میکنم اینجا باید مثل خط بریا من بنویسم تو بنویس ای دی هم هم بالا هست-بعدا توضیح مختصر اینجا میدیم-فقط حتما تنظیمان نت صورک دستگاهت رو اتو بزار دستی مستقیم به مدم اکثرا conflict va buge va glicht ایجاد میکنه اگه املائ انگلیسی بده ببخشید 19 سال بیشتر نتونستم زبان بخونم.

رو اتو گذاشتم
نمیتونم اددت کنم چون دسترسی به یاهوتو بستی
منو add کن
bdgunn_wwe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or