با اکانت سلیور که اصلا آنلاین نمی توانی بشی مگر اینکه 48 ساعته بزنی.که در بازهم خطری نداره.سلام من اگه اکانتم سیلور باشه وبازی کنم احتمال بن شدن هست لطفا زود جواب بدید
دوست عزیز هیچ این دو موضوع به هم ربط نداره شما تا وقتی سیلور ممیر هستی وقتی از به اصطلاح گلد 2 روزه و 14 روزه استفده میکنی چه بخری چه حالا فیری باشه دلیل این نمیشه --شما برو استفاده کن با خیال راحت.سلام من اگه اکانتم سیلور باشه وبازی کنم احتمال بن شدن هست لطفا زود جواب بدید
واقعا میبخشید منظورم اینکه افلاین با خود کنسول بازی کنم وبه اینترنت هم متصل باشم ممنون که جوابم رو میدیددوست عزیز هیچ این دو موضوع به هم ربط نداره شما تا وقتی سیلور ممیر هستی وقتی از به اصطلاح گلد 2 روزه و 14 روزه استفده میکنی چه بخری چه حالا فیری باشه دلیل این نمیشه --شما برو استفاده کن با خیال راحت.
واقعا میبخشید منظورم اینکه افلاین با خود کنسول بازی کنم وبه اینترنت هم متصل باشم ممنون که جوابم رو میدید
- - -ویرایش - - -
و عضو گلد نباشم خوب live ندیدهام![]()
bo2 کلن نمیتونی کسی رو پیدا کنی فقط باید به دوستات join شی تو سرچش 1 سشعتم وای سی کسیرو پیدا نمیکنه پیدا هم کنه با نت ایران نمیتونی bo2 بازی کنی سروراش مثل ea قوی نیستن
والا من هر چی تو بخش جستجوی مُد بازی میرم نتیجه نمی گیرم.نه داداش ، من خودم خیلی راحت هم کال آف میزنم با خارجیا ( بدون لگ ) هم فیفا ، هم بتل 3 و ... .
مشکلی نداره سروراشون.