همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من میخوام با یه اکانت جدید وارد لایو بشم!(اکانت قبلیم رو دستگاه قبلیم رفت و چون خیلی وقت قبل ساخته بودمش هیچی یادم نمونده!)
الان تو اکانت جدید ادرس انگلیس بدم بهتره یا ادرس امریکا؟(لوکیشن رو انگلیس انتخاب کنم یا امریکا؟)
بعد یه ادرس دقیق همراه با همه چیز دارین که بهم شک نکن!؟:d

انگلیس بهتره
اینم ادرسا ( البته منم همینو زدم قبول میکنه اما مثلا 10 نفر دیگه هم اینو زدن بدبخت مایکرو فک میکنه 20-30 نفری ریختیم تو یه خونه پلاسیم:d)
ادرس:flat3,14mallow st
شهر:london
کد پستی:ec1y8rq
کشور:همون uk
تلفن: 0044123456789

سلام دوستان لطفا چند بازی که برای مولتی نیاز به پوینت و انلاین پس نداشته باشه رو بکید. یعنی فقط گلد بخواد مرسی

اینجور بازی ها زیاده کلا مثلا:انواع cod ها___بتفیلد 3(کلا بازی های ea )
البته بعضی از بازی ها برای مولتی نیاز به دانلود پکی چیزی داره که فقط یه تعداد محدود پونت میخاد باسه دانلود:d

آخرین ویرایش:
انگلیس بهتره
اینم ادرسا ( البته منم همینو زدم قبول میکنه اما مثلا 10 نفر دیگه هم اینو زدن بدبخت مایکرو فک میکنه 20-30 نفری ریختیم تو یه خونه پلاسیم:d)
ادرس:flat3,14mallow st
شهر:london
کد پستی:ec1y8rq
کشور:همون uk
تلفن: 0044123456789
اره منم این ادرس رو تو ماتریکس گیم دیدم دیروز!
درجا رو یه کاغذم نوشتم و الان امادس!:d
پس حدسم درست بوده که انگلیس بهتره!
فقط همینطور که گفتی مطمئنم الان کم کمش 30 40 نفر همین ادرس رو دادن!:dواسه همین نمیخواستم این ادرس رو بدم!ولی اگه شک نمیکنه و مشکلی پیش نمیاد همینو بدم!:|

دوستان حوصله دارید بخونید اول در مورد ریجن داستگاه نه پال و ان تی اس...منظورم لوکیشن هست امریکا و اروپا فقط تو ایران برای گیر اوردن پونتش فرق داره در ضمن اوناهی هم که میگن بهتره در اشتباهن چون گیر اوردنش سخت تره گرون تر هم هست من با چند تا سایت اونم 1 یا 2 تا نه 10 تا سایت ثابت میکنم --درمورد کسانی هم که پی پل یا کریدیت میخوانن من سایتی یا شرکتی تو کیش میشناسم که براتون صادر میکنه دوست داشتید توو هرد مورد پ.خ بزنید در مورد ساین اپ جدید من اوکی کردن خیلی هم جالبه راحت از اکانت خودتون رو ی داشبورد نه خیر بلکه روی یک سرور جدید یا ریجستریشن از نو وارد میشسید با همون گیمر تگ هم میتونید یا یک گیمر تگ دیگه خودش میپرسه ترس هم نداره ساین این ساین اپ داره یا داخل اون هستید یا داشبورد قدیمیتون....اینقدر هم جو الکی ندید نگید من راحت کار میکنم با انلاین چون یک سری به خاطر نت و هزار تا کو...و زه..مار نمیشه گاهی اوقات کانکتشد یا اینکه گلد نیستی اقای عزیز.

دوستان من میخوام دستگاه هم رو بهxbox live وصل کنم. موقعی که داره تست کانکت شدن انجام میده به قسمت اینترنت که میرسه.
میاد بیرون وrestart test میده میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟

کانکت

error خاصی نیست فقط از ان قسمت میاد بیرون.

ببین دوست گرامی اصلا هیچ اروری نمیده شما اول ببین با کیبل با همون پچ کورد وصلی از مودم به کنسول یا از وایر لس به هر حال وقتی با کیبل وصلی اتو ماتیک وایر لس دی اکتیو خواهد شد--اولین مشکلت اینه که شما اصلا به شبکه وصل نمیشی یا همون مودمت که بخواد مرحله بعد رو بره پس اگر پیش یا هر دستگاهی داری تو همه موارد چک کنش ببین که کانکت میشی بعد هم خوب اینقدر موضوغع و مشکل میتونه باشه که اینجا نمیشه گفت دوستان هم ناراحت میشن ولی قبل از هرچی اول کانکشنت رو هم رو ایکس باکس رو قسمت نت ورک چک کن ببین شناسلیی میشه یا خیر شما من میتونم کمکتون کمک ای دی یاهوم هست ادد کن بهتره اینجا مناسب نیست

سلام

من چند 2 روز پیش یک اکانت جدید Xbox live ساختم و 2100 مایکروسافت پوینت وارد اون کردم و میخاستم که توی بازی آنلاین Age of empire آنلاین یکسری چیز بخرم

متاسفانه موقع خرید من این ارور رو مشاهده میکنم : “Can't retrieve information from LIVE. Please try again later” و شماره ارور : 80153410

من جستجو کردم و متوجه شدم که این مشکل مربوط میشه به Payment Option در اکانت من.من وارد این قسمت شدم که دیدم از من Credit Card یا Paypal میخاد. ولی من هیچ کدومشون رو ندارم

میشه راهنمایی کنید من رو ؟

من 93 هزار تومان پول دادم بابت این پوینت.لطفا راهنمایی کنید

دمتون گرم

سلام.
برای دانلود بازی های آرکید حتما باید گلد داشت یا اونایی هم که فری ممبر هستن هم میتونن دان کنن؟
اگر وسط دانلود بازی مثلا برق رفت یا خودمون خواستیم دانلود رو قطع کنیم میتونیم از ادامه روز قبل دانلود رو ادامه بدیم؟

سلام.
برای دانلود بازی های آرکید حتما باید گلد داشت یا اونایی هم که فری ممبر هستن هم میتونن دان کنن؟
اگر وسط دانلود بازی مثلا برق رفت یا خودمون خواستیم دانلود رو قطع کنیم میتونیم از ادامه روز قبل دانلود رو ادامه بدیم؟
برای دانلود کردن احتیاجی نیست که شما حتما گلد باشی.و درمورد دانلود هم مثل Download manager عمل می کنه قطع بشه یا به هردلیل متوقف بشه می توانی از ادامه اش دانلود کنی .

سلام

من چند 2 روز پیش یک اکانت جدید Xbox live ساختم و 2100 مایکروسافت پوینت وارد اون کردم و میخاستم که توی بازی آنلاین Age of empire آنلاین یکسری چیز بخرم

متاسفانه موقع خرید من این ارور رو مشاهده میکنم : “Can't retrieve information from LIVE. Please try again later” و شماره ارور : 80153410

من جستجو کردم و متوجه شدم که این مشکل مربوط میشه به Payment Option در اکانت من.من وارد این قسمت شدم که دیدم از من Credit Card یا Paypal میخاد. ولی من هیچ کدومشون رو ندارم

دمتون گرم

شما باید برین سایت ایکس باکس چیز هم روشن کنین از اونجا خرید کنید خودش رو کنسول دانلود میشه اگه اونجا نبود مجبورید چیز رو شیر کنین رو کنسول

حتما گیمر ها بخونن ضرر نمیکنن اگه اشکال املائی داره من معذرت میخوام خیلی عجله داشتم.

سلام دوست عزیز اول اینکه برای دانلود اپلیکیشن های اضافه گیم ها داخل مارکتشون میشی و با پوینت ترتیبشو میدی ولی اگه از کنسول وصل باشی اولین سد روبروت شیر کردن این چیز پی مزحرفه که عالم و ادمو سر کار گذاشتن این ارور شما هم اگه پی گیری کردی و تو ساپورت لایو قسمت ارور ها کاملا برات توضیح داده این از شما پول نمیخواد بلکه فقط یک کریدیت میخواد من دیشب به کمک یکی از دوستان تونستم ویزا کارت مجازی برای همین موارد درست کنم اگه کسی هم علاقه مند بود پ.خ بزنه من ادرسشون رو میگم که چه کنید شما هم اگه کارت راه نیافتاد پ.خ بزن من امید وارم بتونم کمک کنم .
در مورد دانلود گیم ها که باید گلد باشی یا فیری 60 % گیم ها تو این 2 ماه که اصلا واقعا ماکرو خجالت باید بکشه به جز 3 تاش فیری همرو میتونی دان کنی ولی چه فایده خوب هپی وار گلد میخواد--کراس کراش 2 گلد میخواد دیفینس استراتژی ارکید رو میگم گلد میخواد -اسپارتاکوس گلد میخواد همشون لایو ارکید هستن حالا بیا بشین دانلود کن به چه دردی میخوره عکشو نگاه کنی میشه گیم--دانلود بکنید به امید روزی که گلد شیم-انشالله -اگه گیمر تگ منو برید وچک کنید حدود 10 مورد بیشتر پیدا میکنید الان دو نسخه کامل فیبل رو دارم دانلود میکنم گلدم نمیخواد جاش کینکت میخواد ندارم که؟

سلام

دمتون گرم

دوست گرامی من ارور شما رو صفحه ارور ها چک کردم دقیقا گفتت درسته ولی یه اشکال ساده است که اگه دوست داری پ.خ بزن من فهمیدم مشکلت کجاست--دوستان دیگه هم اگه پوینت میخرن حتما سریع ریدیم کنن به خصوص شرکت ماتریک.... و اینکه برا دانلود تم --گیم -گیم پیکچر حتی اواتور فعلا اونهایی که پوینت میخواد فقط از این روش استفاده کنند اگه حال کردند خرجشم(خرید یه سرویس 3000 تومنی برای یک ماهه بازم پ.خ بزنید زیر وبمو میگم) --سرویس ها قند شکن و...مخصوصا تونل هراز (پ.خ بزنید میگم)رو ران کنید مثل جت هم میره تو سایت ایکس باکس شما پوینت بدبد خرید کنید اماده دانلود رو داشبورد بزارید --بعد لوگ اوت حتما بکنبد ببی ضرر نیست بعد کنسول رون رو داشبورد قسمت اکتیو دانلود خودش شروع به دانلود میکنه 1000 تا هم بزارید میشه--فقط یه خواهش دارم ازتون منم یکی از همین ادم ها که دارم خودمو اصلاح میکنم این موضوع ها رو شاید بهرام جان که همه میشناسی شاید 100 بار گفته 3 صفحه بیاید عقب متوجه میشید همون سوالات همون چیزهای واقعا که من ......

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or