error خاصی نیست فقط از ان قسمت میاد بیرون.
برای دانلود کردن احتیاجی نیست که شما حتما گلد باشی.و درمورد دانلود هم مثل Download manager عمل می کنه قطع بشه یا به هردلیل متوقف بشه می توانی از ادامه اش دانلود کنی .سلام.
برای دانلود بازی های آرکید حتما باید گلد داشت یا اونایی هم که فری ممبر هستن هم میتونن دان کنن؟
اگر وسط دانلود بازی مثلا برق رفت یا خودمون خواستیم دانلود رو قطع کنیم میتونیم از ادامه روز قبل دانلود رو ادامه بدیم؟
سلام
من چند 2 روز پیش یک اکانت جدید Xbox live ساختم و 2100 مایکروسافت پوینت وارد اون کردم و میخاستم که توی بازی آنلاین Age of empire آنلاین یکسری چیز بخرم
متاسفانه موقع خرید من این ارور رو مشاهده میکنم : “Can't retrieve information from LIVE. Please try again later” و شماره ارور : 80153410
من جستجو کردم و متوجه شدم که این مشکل مربوط میشه به Payment Option در اکانت من.من وارد این قسمت شدم که دیدم از من Credit Card یا Paypal میخاد. ولی من هیچ کدومشون رو ندارم
میشه راهنمایی کنید من رو ؟
من 93 هزار تومان پول دادم بابت این پوینت.لطفا راهنمایی کنید
دمتون گرم
سلام
من چند 2 روز پیش یک اکانت جدید Xbox live ساختم و 2100 مایکروسافت پوینت وارد اون کردم و میخاستم که توی بازی آنلاین Age of empire آنلاین یکسری چیز بخرم
متاسفانه موقع خرید من این ارور رو مشاهده میکنم : “Can't retrieve information from LIVE. Please try again later” و شماره ارور : 80153410
من جستجو کردم و متوجه شدم که این مشکل مربوط میشه به Payment Option در اکانت من.من وارد این قسمت شدم که دیدم از من Credit Card یا Paypal میخاد. ولی من هیچ کدومشون رو ندارم
میشه راهنمایی کنید من رو ؟
من 93 هزار تومان پول دادم بابت این پوینت.لطفا راهنمایی کنید
دمتون گرم
سلام --استاد گرامی برای اینکار دگمه گاید پد رو فشار میدی میری قسمت game&apps دست چپ--بعد قسمت active download رو میزنی کامل برات اونایی که در حال دانلود یا پندینگ هیت حتی کنسل کنی مثل دانلود منیجر بعدن دوباره از هیستوری ادامشو بدی همه گزینه هاش هست تو بازی ها هم بعضی بازی ها به خاطر دیتکت اینکه احتیاج به ترنسفر دیتا داره یا مولتی ساپورت هست متوقف میشه ..دانلود dlc ها خیلی مزخرفه! کسی می دونه از کجا می شه درصدش رو گرفت؟
آخه من دیشب dlc گرفتم و اتوماتیک خودش داخل داشبورد که ساین این می شدم دانلود می کرد و وقتی می رفتم داخل بازی stop می شد! البته آخرش که دانلود شد. ولی کنترلی نبود! هر وقت می رفتی داخل داشبورد اتوماتیک دانلود رو رزیوم می کرد معلوم نیست تنظیماتش کجاست!:d
أره هستشسلام به همگی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم واسه دانلود آپدیت ها و دی ال سی ها که تو قسمت اکتیو دانلود هست اگه کنسلش کنیم یا کنسول رو خاموش کنیم امکان ریزوم هست؟
سلام به همگی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم واسه دانلود آپدیت ها و دی ال سی ها که تو قسمت اکتیو دانلود هست اگه کنسلش کنیم یا کنسول رو خاموش کنیم امکان ریزوم هست؟