همه چیز درباره ی Xbox Live

شنیدم اگه به لایو وصل شی امکان بن شدن هست ؟
با بن شدن دیگه نمیشه آنلاین زد ؟
یا آفلاین هم نمیشه زد؟
میگن کپی خور هم می پره؟
شما کسی رو سراغ دارید که بن شده باشه؟
شنیدم یه برنامه هاست دیسک رو چک می کنه؟
اگه بازی برنر باشه ولی ناقص باشه باید دوباره رایتش کرد؟؟!! یا همون CD رو کامل می کنه؟
اگه حجم بازی بیش تر از 8 گیگ باشه باشه برنر مکسه؟
آموزش ریختن DLC رو داری بطوری که امکان بن شدن تو لایو نباشه بن نشی؟(مثلا pes 13)
راهی هست بشه پوینت گرفت و بن نشد؟

سلام
دوستان کسی جایی یا کسی رو نمی شناسه که 100 پوینت فروشی داشته باشه ؟ لنگ یه 100 پوینتم :(
email رو چک کن 160 پینت باید بهت فرستاده باشن.

- - -ویرایش - - -

شنیدم اگه به لایو وصل شی امکان بن شدن هست ؟
با بن شدن دیگه نمیشه آنلاین زد ؟
یا آفلاین هم نمیشه زد؟
میگن کپی خور هم می پره؟
شما کسی رو سراغ دارید که بن شده باشه؟
شنیدم یه برنامه هاست دیسک رو چک می کنه؟
اگه بازی برنر باشه ولی ناقص باشه باید دوباره رایتش کرد؟؟!! یا همون CD رو کامل می کنه؟
اگه حجم بازی بیش تر از 8 گیگ باشه باشه برنر مکسه؟
آموزش ریختن DLC رو داری بطوری که امکان بن شدن تو لایو نباشه بن نشی؟(مثلا pes 13)
راهی هست بشه پوینت گرفت و بن نشد؟
داداش من که بعضی از سولاتو جواب دادم بقیشون هم میدم.دی ال سی رو نمیتونی بریزی اگه بخوای بری لایو.پویت هم بگیری بن نمیشی.من خودم دو بار بن شدم.برا تشخیص برنر مکس اگه دی وی دی تا ته پر شده باشه یعنی برنرمکس هست میتونی این رو با یه بازی معمولی و همون بازی برنر مکس شو چک کنی(اینجا جای این سوال نبود)

مرسی
این ها رو هم اگه می تونی جواب بده:
اون راه گرفتن پوینت هم بگو؟
بن شدی چی کار کردی؟

مرسی
این ها رو هم اگه می تونی جواب بده:
اون راه گرفتن پوینت هم بگو؟
بن شدی چی کار کردی؟
رفتم یه اکس باکس جدید گرفتم اون راه:[h=1]Get more of your favorite games with 160 points on us.[/h]این رو تو ایمیلت چک کن.برا یه هفته پیش هست.اگه ناقص بود یه جدیدشو بخر :دی

چرا بن شدی ؟
اگه بازی برنر باشه ولی ناقص باشه باید دوباره رایتش کرد؟؟!! یا همون برنامه CD رو کامل می کنه؟
هر دوبار xbox جدید گرفتی ؟راهی نیست آنبن بشی؟
در چه صورت کپی خور می پره؟
موج بن چند وقت یه بار میاد؟

دوستان یه سایت معتبر برا لایو معرفی میکنید

ساخت اکانت جدید که برای 1 ماه رایگان باید 1 دلار بدی رو چه جوری انجام بدم..؟

برای خرید گلد از خود ایکس باکس باید یدونه کردیت کارد داشته باشید که یکم سخته پیدا کردنش. بهتره از سایتای ایرانی تهیه کنید.

برای خرید گلد از خود ایکس باکس باید یدونه کردیت کارد داشته باشید که یکم سخته پیدا کردنش. بهتره از سایتای ایرانی تهیه کنید.

[/RIGHT][/QUOTE]
میشه یه سایت معتبر هم برای گرفتن کردیت کارد معرفی کنی؟ :دی

میشه یه سایت معتبر هم برای گرفتن کردیت کارد معرفی کنی؟
:biggrin1:

سایت معتبر نمیشناسم والا ، ولی من خودم گفتم به یکی از دوستان برام جور کنه.

میتونی از مغازه یا کسی که تو یه فروشگاه از لایو گلد و ... میخره بگی برات یدونه بیاره.

دوستان سرعت دانلود من بین 80 تا 100 هستش . اما وقتی میرم تو لایو این سرعت میرسه به 15 20 . یه فایل 15 مگی که 3 دقیقه طول میکشه تو لایو برام 40 دقیقه کشید. چرا اینطوری شده؟

دوستان سرعت دانلود من بین 80 تا 100 هستش . اما وقتی میرم تو لایو این سرعت میرسه به 15 20 . یه فایل 15 مگی که 3 دقیقه طول میکشه تو لایو برام 40 دقیقه کشید. چرا اینطوری شده؟
بعضی از ساعات برا منم اینطوری میشه شما چه ساعتی امتحان مردی؟

بهترین زمان برای دانلود کردن در شبکه لایو صبح هاست.یا حداقل قبلا صبح ها خیلی خوب جواب می داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or