سلام
آقا من خواستم یه گیمرتگ دیگه هم درست کنم ولی هرکار کردم نشد!!
چندین بار هم امتحان کردم ولی هر دفعه بعد از وارد کردن ایمیل و رمز و تاریخ تولد و ...
این ارور رو داد : 8015401D
مشکل از کجاست؟؟؟؟![]()
اقایون اساتید فکر کنم تاپیک رو همتون اشتباه گرفتید برای بن تاپیک هست برای ال تی 3 تاپیک هست برای برنر مکس تاپیک هست --برای وصل شدن به نت و لایو تاپیک هست --این سوال نداره بعداز ده هزار پست هنوز میگن سرعت دانلود لایو کمه خوب کمه --اینم همیشه اینطوری بوده دوستان هم میگن یه مورد دیگه هم این که برای دانلود از کنسول برای سرعت خوب هیچ زمان مضخصی نیست من بارها 3 یا 4 روز نخوابیدم امتحان کردم 100 بار هم خودم گفتم از 2 صبح تا 8 صبح کلا نت خوبه اینم جای خودشه داره برای من جای تعجبه که دوستان با تجربه هم میان جواب میدن -یه زحمت بدید به صفحه اصلی XBOX LIVE برید کلا 30 ثانیه میشه بعد این تاپیک رو به ...خاکی بکشید که اصلا نشه سوال درست کرد.واقعا مسخرست به خدا پست زیادی جایزه نداره.کلی از بچه های گیمر تاپ و با تجرب رو فراری دادین به خدا.نمیدونم از کجا این امار های دقیق با درصد ها رو در میارن متاسفم .اینجا شده منم منم مال من مال توو......
توروخدا بیاین کمک کنین ثواب داره بخدا.سلام دوستان میتونین برام یه نفر رو ریپورت کنین اگه خواستین کمک کنین یه پی ام بدین.
دوست عزیز این مشکل بخاطر اینه که گیمر تگی که شما زدی ، قبلا توسط کس دیگه ای گرفته شده. ( یبار کل اطلاعات رو چک کنید ببینید درسته یا نه!! )
تو سایت ایکس باکس هم هست: Error Code 8015401D | Error Code Lookup Tool | Xbox LIVE Error Codes - Xbox.com
دوستان این لایو چرا اینطوریه سرعتش ؟
سلام ، جان من کسی کمکم کنه ، هر وقت میخام gold رو redeem کنم میگه "your biling account is locked from making purchase" تا حالا همچین مشکلی واسم پیش نیومده بود.
از سایت xbox امتحان کردم نشد
آدرسمو عوض کردم نشد
حتی با پروفایل جدیدم امتحان کردم نشد ....کمک کنید بچه ها!
من میخام ایکس باکس رو وصل کنم به لایو ارور میده از ایکس باکس به نت ورک درسته،از نت ورک به اینترنت ارور میده.
ip وdns رو دستی هم میزنم نمیشه لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
دوست گرامی به خدا من اصلا منظورم به شما یا شخص خاصی نیست شما که داری خدا وکیلی عین برق جواب مشکلاتشونو میدی به هر حال سوء تفاهم نشه .ممنوناز دوستان اگه یکی لطف کنه و برای xbox reward یدونه refer friend بفرسته ممنون میشم.:d
چرا عصبی میشه؟؟چشم شرمنده هرچی شما بگی داش:bighug:
نشد، من چه قدر بدبختماین ارور مال وقتیه که billing acount شما مشکل داره. اول برید به این لینک ( کلیک ) بعد کشوری که هنگام ثبت نام انتخاب کردید رو در قسمت billing contact سایت ایکس باکس وارد کنید ، بعد از اون با کنسول به لایو وصل بشید و کدی که خریدید رو در قسمت redeem code وارد کنید.
اگه بازم نشد 12 ساعت بعدش امتحان کنید. ( اگه بازم نشد تو پ.خ بگید براتون درستش کنم.)
اقا خب یکی بیاد کمک دیگه.من نه ایمیل دارم نه پس رو فقط تراستد پیسی و شماره مبایل دارم.![]()
من نه ایمیل دارم نه پس رو فقط تراستد پیسی و شماره مبایل دارم.
- - -ویرایش - - -
اقا خب یکی بیاد کمک دیگه.
نشد، من چه قدر بدبختم![]()