دوستان یه سایت معتبر برا لایو معرفی میکنید
ساخت اکانت جدید که برای 1 ماه رایگان باید 1 دلار بدی رو چه جوری انجام بدم..؟
بعضی از ساعات برا منم اینطوری میشه شما چه ساعتی امتحان مردی؟دوستان سرعت دانلود من بین 80 تا 100 هستش . اما وقتی میرم تو لایو این سرعت میرسه به 15 20 . یه فایل 15 مگی که 3 دقیقه طول میکشه تو لایو برام 40 دقیقه کشید. چرا اینطوری شده؟
بعضی از ساعات برا منم اینطوری میشه شما چه ساعتی امتحان مردی؟
دوستان سرعت دانلود من بین 80 تا 100 هستش . اما وقتی میرم تو لایو این سرعت میرسه به 15 20 . یه فایل 15 مگی که 3 دقیقه طول میکشه تو لایو برام 40 دقیقه کشید. چرا اینطوری شده؟
دوستان سرعت دانلود من بین 80 تا 100 هستش . اما وقتی میرم تو لایو این سرعت میرسه به 15 20 . یه فایل 15 مگی که 3 دقیقه طول میکشه تو لایو برام 40 دقیقه کشید. چرا اینطوری شده؟
اپدیت هم بخاد مشکلی نداره با lt3.من ايكس باكس lt3 دارم ميخوان به لايو وصل شم الان با لايو اپديت من همخوني داره ؟
اولش كه اپديت نميخواد ?
واسه انلاين بازي كردن بايد حتما گلد داشته باشم؟
اقایون اساتید فکر کنم تاپیک رو همتون اشتباه گرفتید برای بن تاپیک هست برای ال تی 3 تاپیک هست برای برنر مکس تاپیک هست --برای وصل شدن به نت و لایو تاپیک هست --این سوال نداره بعداز ده هزار پست هنوز میگن سرعت دانلود لایو کمه خوب کمه --اینم همیشه اینطوری بوده دوستان هم میگن یه مورد دیگه هم این که برای دانلود از کنسول برای سرعت خوب هیچ زمان مضخصی نیست من بارها 3 یا 4 روز نخوابیدم امتحان کردم 100 بار هم خودم گفتم از 2 صبح تا 8 صبح کلا نت خوبه اینم جای خودشه داره برای من جای تعجبه که دوستان با تجربه هم میان جواب میدن -یه زحمت بدید به صفحه اصلی XBOX LIVE برید کلا 30 ثانیه میشه بعد این تاپیک رو به ...خاکی بکشید که اصلا نشه سوال درست کرد.واقعا مسخرست به خدا پست زیادی جایزه نداره.کلی از بچه های گیمر تاپ و با تجرب رو فراری دادین به خدا.نمیدونم از کجا این امار های دقیق با درصد ها رو در میارن متاسفم .اینجا شده منم منم مال من مال توو......امن هست ولی بازی های اختصاصی ایکس باکس رو بهتره 1005 بخرید تا مشکلی پیش نیاد. من خودم بتل 3 رو 97% بازی میکنم الان ولی فعلا بن نشدم:d
اقایون اساتید فکر کنم تاپیک رو همتون اشتباه گرفتید برای بن تاپیک هست برای ال تی 3 تاپیک هست برای برنر مکس تاپیک هست --برای وصل شدن به نت و لایو تاپیک هست --این سوال نداره بعداز ده هزار پست هنوز میگن سرعت دانلود لایو کمه خوب کمه --اینم همیشه اینطوری بوده دوستان هم میگن یه مورد دیگه هم این که برای دانلود از کنسول برای سرعت خوب هیچ زمان مضخصی نیست من بارها 3 یا 4 روز نخوابیدم امتحان کردم 100 بار هم خودم گفتم از 2 صبح تا 8 صبح کلا نت خوبه اینم جای خودشه داره برای من جای تعجبه که دوستان با تجربه هم میان جواب میدن -یه زحمت بدید به صفحه اصلی XBOX LIVE برید کلا 30 ثانیه میشه بعد این تاپیک رو به ...خاکی بکشید که اصلا نشه سوال درست کرد.واقعا مسخرست به خدا پست زیادی جایزه نداره.کلی از بچه های گیمر تاپ و با تجرب رو فراری دادین به خدا.نمیدونم از کجا این امار های دقیق با درصد ها رو در میارن متاسفم .اینجا شده منم منم مال من مال توو......