همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یه سایت معتبر برا لایو معرفی میکنید

ساخت اکانت جدید که برای 1 ماه رایگان باید 1 دلار بدی رو چه جوری انجام بدم..؟

برای خرید گلد از خود ایکس باکس باید یدونه کردیت کارد داشته باشید که یکم سخته پیدا کردنش. بهتره از سایتای ایرانی تهیه کنید.

برای خرید گلد از خود ایکس باکس باید یدونه کردیت کارد داشته باشید که یکم سخته پیدا کردنش. بهتره از سایتای ایرانی تهیه کنید.

[/RIGHT][/QUOTE]
میشه یه سایت معتبر هم برای گرفتن کردیت کارد معرفی کنی؟ :دی

میشه یه سایت معتبر هم برای گرفتن کردیت کارد معرفی کنی؟
:biggrin1:

سایت معتبر نمیشناسم والا ، ولی من خودم گفتم به یکی از دوستان برام جور کنه.

میتونی از مغازه یا کسی که تو یه فروشگاه از لایو گلد و ... میخره بگی برات یدونه بیاره.

دوستان سرعت دانلود من بین 80 تا 100 هستش . اما وقتی میرم تو لایو این سرعت میرسه به 15 20 . یه فایل 15 مگی که 3 دقیقه طول میکشه تو لایو برام 40 دقیقه کشید. چرا اینطوری شده؟

دوستان سرعت دانلود من بین 80 تا 100 هستش . اما وقتی میرم تو لایو این سرعت میرسه به 15 20 . یه فایل 15 مگی که 3 دقیقه طول میکشه تو لایو برام 40 دقیقه کشید. چرا اینطوری شده؟
بعضی از ساعات برا منم اینطوری میشه شما چه ساعتی امتحان مردی؟

بهترین زمان برای دانلود کردن در شبکه لایو صبح هاست.یا حداقل قبلا صبح ها خیلی خوب جواب می داد.

کلا وضعیت نت ها هنوز واسه 60 درصد داغونه. خیلی از بچه ها مشکل دارن توی لایو و لگ دارن خیلی سرعت دانلود از کنسول هم همین جوره. باز من خودم مشکلی واسه دانلود ندارم ولی پینگ پکیده این یکی دو ماه مثل سابق هم نشده و معلوم نیست کی بشه :|

من ايكس باكس lt3 دارم ميخوان به لايو وصل شم الان با لايو اپديت من همخوني داره ؟
اولش كه اپديت نميخواد ?
واسه انلاين بازي كردن بايد حتما گلد داشته باشم؟

امن هست ولی بازی های اختصاصی ایکس باکس رو بهتره 1005 بخرید تا مشکلی پیش نیاد. من خودم بتل 3 رو 97% بازی میکنم الان ولی فعلا بن نشدم:d
اقایون اساتید فکر کنم تاپیک رو همتون اشتباه گرفتید برای بن تاپیک هست برای ال تی 3 تاپیک هست برای برنر مکس تاپیک هست --برای وصل شدن به نت و لایو تاپیک هست --این سوال نداره بعداز ده هزار پست هنوز میگن سرعت دانلود لایو کمه خوب کمه --اینم همیشه اینطوری بوده دوستان هم میگن یه مورد دیگه هم این که برای دانلود از کنسول برای سرعت خوب هیچ زمان مضخصی نیست من بارها 3 یا 4 روز نخوابیدم امتحان کردم 100 بار هم خودم گفتم از 2 صبح تا 8 صبح کلا نت خوبه اینم جای خودشه داره برای من جای تعجبه که دوستان با تجربه هم میان جواب میدن -یه زحمت بدید به صفحه اصلی XBOX LIVE برید کلا 30 ثانیه میشه بعد این تاپیک رو به ...خاکی بکشید که اصلا نشه سوال درست کرد.واقعا مسخرست به خدا پست زیادی جایزه نداره.کلی از بچه های گیمر تاپ و با تجرب رو فراری دادین به خدا.نمیدونم از کجا این امار های دقیق با درصد ها رو در میارن متاسفم .اینجا شده منم منم مال من مال توو......

اقایون اساتید فکر کنم تاپیک رو همتون اشتباه گرفتید برای بن تاپیک هست برای ال تی 3 تاپیک هست برای برنر مکس تاپیک هست --برای وصل شدن به نت و لایو تاپیک هست --این سوال نداره بعداز ده هزار پست هنوز میگن سرعت دانلود لایو کمه خوب کمه --اینم همیشه اینطوری بوده دوستان هم میگن یه مورد دیگه هم این که برای دانلود از کنسول برای سرعت خوب هیچ زمان مضخصی نیست من بارها 3 یا 4 روز نخوابیدم امتحان کردم 100 بار هم خودم گفتم از 2 صبح تا 8 صبح کلا نت خوبه اینم جای خودشه داره برای من جای تعجبه که دوستان با تجربه هم میان جواب میدن -یه زحمت بدید به صفحه اصلی XBOX LIVE برید کلا 30 ثانیه میشه بعد این تاپیک رو به ...خاکی بکشید که اصلا نشه سوال درست کرد.واقعا مسخرست به خدا پست زیادی جایزه نداره.کلی از بچه های گیمر تاپ و با تجرب رو فراری دادین به خدا.نمیدونم از کجا این امار های دقیق با درصد ها رو در میارن متاسفم .اینجا شده منم منم مال من مال توو......

داداش شما عصبی نشو.;;) یکی یه سوالی پرسید منم جوابشو دادم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or