XboxLiveVirus
کاربر سایت
رفیق منم ریفر کردمتدستت درد نكنه
نميدونم چرا برام ايميلي از reward نمياد.به نيما هم چند هفته پيش گفته بودم منو refer كنه ولي ايميلي نيومد
رفیق منم ریفر کردمتدستت درد نكنه
نميدونم چرا برام ايميلي از reward نمياد.به نيما هم چند هفته پيش گفته بودم منو refer كنه ولي ايميلي نيومد
بهرام کلا بیخیال این قضیه فک میکنم باید شدخودمم دليل شو نميدونم.نيما كه منو راحت refer كرد ولي ايميلي برام نيومده.حالا كه كلا كسي نميتونه referم كنه.فكر كنم بايد بيخيال rewards بشم.
اون قضيه هم كه داداش يك سوتفاهم كوچيك بود كه تموم شدو رفت من ديگه كلا فراموش كردم.![]()
به نظر من اپدیت کن چیزی نمیشه.فلگ هم شده باشی زود بن میشی.دوستان من میرم تو بازی میزنه اپدیت.بازیش 97٪ هست اپدیت کنم؟از کجا میشه فهمید که فلگ شدیم یا نه؟
ببین همیشه یه شانس برا شناسایی شدن تو لایو هست و دیسک های برنرمکس اونو پایین تر میاره من خودم گیرز او وار 3 رو برنر مکس اپدیت کردم برای بازی کردن یا باید جین یکی از دوستات بشی یا بزاری سرچ کنهشما هیچ وقت 97٪ رو اپدیت کردید؟وقتی اپدیت شد میره تو بازی چطور لایو بازی کنم؟مگه نباید friend داشته باشیم؟بازیش gears of warr 3 هست
یعنی چی باید جین بشی.لطفا یه توضیح کلی میدید الان من رفتم تو بازی و اپدیت کردم بعد کجا برم دقیقا.الان برای دوستی باید چیکار کنم؟من گیج شدم
باید از سایت های معتبر گلد بخری و یا از طریق خود اکس باکس که وقتی دگمه ی گاید رو میزنی دو تا تب میای چپ نوشته redeem codeکد رو وارد میکنی یا از سایت خود اکس باکس از این لینک اقدام کن:https://live.xbox.com/en-US/RedeemToken?xr=shellnavجلوی membership من نوشته free.ولی وقتی میرم تو بازی برا لایو بازم میزنه membership و نمیدونم gold و از این چیزا.چکار کنم؟
من چند وقت پیش امتحان کردم با اکانت هند نمیشه گلد مجانی گرفت.خوب اخه من میخوام از یک ماه رایگان استفاده کنم چیکار کنم؟اکانت که ساختم برای فری گلد هیچ چی نیاورد.من رفتم بازی رو اپدیت کردم که بعد گفت gold میخوای.حالا من چطور از یک ماه رایگانم استفاده کنم؟لوکیشن دستگاه هم هند انتخاب کردم.وقتی جلوی membership نوشته free منظورش همان یک ماه رایگان نیست؟