همه چیز درباره ی Xbox Live

این لایو بعضی وقتا شوخیش میگیره کانکت نمیشه اگه مثلا کانکت شه یهو وسط بازی جا حساس نزنه دیس کانکت کنه:d
راستی من تو جریان یه موضوع نیسم:من مثلا تو بازیها کلی اچیومنت گرفتم(چه انلاین چه افلاین)بعد مثلا نوشته 5423G از این نمیشه برای مدتی به عنوان پوینت استفاده کرد؟.اصن فرق دارن با هم؟
اون ديس شدنا كه تو ايران عاديه.تازه الان خيلي خوب شده
اون 5423Games score هم با پوينت فرق داره و استفاده اي نداره.مثلا ميتوني game score خودتو با بقيه بچه هاي سايت تو بخش زير مقايسه كنيBaziCenter Forums - رتبه بندی اعضای Xbox LIVE

دوستان کدوم بازی تو لایو از همه بازیها پر طرفدارتر هست یعنی افراد بیشتری بازی میکنن.
تو ايراني ها كه cod:Bo 2 خيلي طرفدار داره و هميشه دوستاي من دارن بازي ميكنن
در حالت كلي همBo2,batt*lfild 3,halo,FIFA و...

آخرین ویرایش:
خب دوستان بالاخره منم به جمع لایو بازان پیوستم:d(البته اگه بن نشم و به جمع افلاین بازا نپیوندم)
گیمرتگمم :Alimw3 ( تو حروف A بزرگه)
حیف فعلا نه گلد دارم نه بازی برنر مکس
راستی یه سوال:منو ایکس باکس من وقتی کانکتم برای قسمتای مختلف کمی کنده برای شما هم کنده؟..
من یه بار پینگمو با امریکا گرفتم 280 بود خوبه دیگه نه؟

سلام مختصر و مفید میگم چندتا رو چون واقعا یک سری ارزش راهنمایی ندارن حتی-- شیر هم حل شده جا هایی هست که در حال فروش پورت pptp میکنن منم استفاده کردم و گیم اسکور هم میتونی با 2 سایت فعلا تبدیل به نوعی پوینت کنی یا یعنی اینکه امتیاز گیمت رو هم ثبت کنی هم براش جایزه ای بگیری که به مثل کوپن پوینت برای خرید لایو ولی با محدودیت باشه--هر کی خواست جزئیاتو پ.خ بزنه جزئیاتو بگم اینجا دوستان ناراحت میشن--شما هم علی اقا عزیزاگه گلد نداری هنوز پ.خ بزن من بگم بدون هزینه فعلا سیلور ممبر شی -با 97% هم میتونی بری بازی کنی اینم بحثش توی تاپیکش هست.

دستت درد نكنه
نميدونم چرا برام ايميلي از reward نمياد.به نيما هم چند هفته پيش گفته بودم منو refer كنه ولي ايميلي نيومد
اره بهرام جان هنوز status روی پندینگه نکنه اینم باید با وی پی کانکت شیم بعد ریفر کنیم --اگر به هر حال اوکی شد یا راهش رو پیدا کردی بگو من اوکی میکنم دوباره شاید جای جبران باشه برای من -نوکرم(منظورمو گرفتی عزیز)

اره بهرام جان هنوز status روی پندینگه نکنه اینم باید با وی پی کانکت شیم بعد ریفر کنیم --اگر به هر حال اوکی شد یا راهش رو پیدا کردی بگو من اوکی میکنم دوباره شاید جای جبران باشه برای من -نوکرم(منظورمو گرفتی عزیز)
خودمم دليل شو نميدونم.نيما كه منو راحت refer كرد ولي ايميلي برام نيومده.حالا كه كلا كسي نميتونه referم كنه.فكر كنم بايد بيخيال rewards بشم.:(
اون قضيه هم كه داداش يك سوتفاهم كوچيك بود كه تموم شدو رفت من ديگه كلا فراموش كردم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or